+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage ECE 220_225

Užsakymų rinktuvas 2,0 - 2,5t

  • 125 mm
  • 2500 - 2700 kg
  • Optimalus rinkimo našumas suvartojant mažiausiai energijos
  • Galingas variklis su dideliu greitėjimu
  • „jetPILOT“ intuityviam valdymui kaip automobilyje
  • Daugybė parinkčių optimaliai darbo vietai sukurti
  • Pusiau automatinė nuotolinio valdymo sistema „easyPILOT“ (pasirinktinai)

ECE 220/ 225

Mūsų lanksčiai naudojami ir efektyvūs 2 serijos horizontalūs užsakymų rinktuvai didžiausią rinkimo našumą pasiekia suvartodami optimalų energijos kiekį ir užtikrindami aukščiausios klasės važiavimo komfortą. Skirtingi valdymo lygiai leidžia lengvai prisiderinti prie individualių sandėlio reikalavimų. Užsakymų rinkimas su ECE krautuvu reiškia optimizuotus rinkimo procesus pasiekiant maksimalų našumo lygį.Patogus, saugus ir laiką taupantis užsakymų rinkimas: Ypač didelė akumuliatorių talpa garantuoja didžiausią užsakymų rinkimo našumą netgi dirbant ekonomišku kelių pamainų režimu. Kompaktiškų gabaritų tvirta konstrukcija leidžia daryti staigius posūkius su tokiu pagreičiu, kokio neturi joks kitas į rinką išleistas krautuvas. Hidrauliniu būdu keliama, amortizuojama stovėjimo platforma saugo nuo smūgių.Erdvi vairuotojo vieta su į aukštį reguliuojamu daugiafunkciu vairu ir lengvai pasiekiami valdymo elementai garantuoja didelį važiavimo komfortą. Reikiamą saugumą užtikrina pagalbinės sistemos, pvz., „DayLED“ dienos šviesos, „Floor-Spot“ arba pasirenkama įranga „curveCONTROL“.

Ličio jonai

Content Ličio jonai + 5 metai Logotipas
Jokių rūpesčių. Jokio kompromiso.

Su Jungheinrich „Li-ion Guarantee Plus“ - mūsų aukštos kokybės ličio jonų baterijomis - mes suteikiame Jums ilgalaikės eksploatacijos pažadą iki 8 metų. Mes suprantame: didelis našumas ir ilgas baterijos tarnavimo laikas yra būtini sėkmei.

Esame tikri, kad Jus įtikinsime. Garantuojame, kad per 6 mėnesius po pristatymo greitai ir lengvai galėsite grįžti prie ankstesnės technologijos nenurodydami priežasčių.

Sužinokite daugiau

Savybės

Modelio apžvalga

Model Keliamoji galia Kėlimo aukštis Važiavimo greitis Bendras ilgis Akumuliatoriaus įtampa
ECE 225 2 500 kg 125 mm 14 km/h 3 670 mm 24 V
ECE 225 HP 2 500 kg 125 mm 14 km/h 3 820 mm 24 V

Ar turite klausimų?