06.08.2018

Logistinis sprendimas namelių ant ratų gamyboje: CAPRON namelių ant ratų gamykla pasitiki bendrove „Jungheinrich“

• Konvejerių technologija prekių priėmimo ir gamybos procesų jungtims • Valdymo technologija ir vizualizavimas • „Jungheinrich“ WMS valdo vidinį medžiagų srautą

CAPRON
CAPRON namelių ant ratų gamykla pasitiki bendrove „Jungheinrich“

Grupės „Erwin Hymer Group“ namelių ant ratų gamintoja gamykla CAPRON pateikė bendrovei „Jungheinrich“ sandėlio pajėgumų išplėtimo paslaugų gamybos vietoje Neustadt mieste (Saksonija) užsakymą. „Jungheinrich“ sprendimas – vienos aikštelės stelažų sandėlis su viengubo arba dvigubo gylio saugyklomis. Stelažų eksploatacijos įrangą, keliančią  iki 2 tonų krovinius, šiame plėtros projekte pagamino „Jungheinrich“ padalinys MIAS. Skirtingos gamybos zonos CAPRON namelių  ant ratų gamykloje eksploatuojamos per sukrovimo ir paėmimo kanalus. Naujas gamyklos stelažinis sandėlis – tai žaliavų, pirktų detalių ir pagalbinių medžiagų laikymo vieta. Pagal „Jungheinrich“ medžiagų tvarkymo technologiją speciali krovinių gabenimo įranga transportuoja prekes ir medžiagas į prekių priėmimo, gamybos ir prekių išdavimo skyrius. Priklausomai nuo poreikių, du specialūs 1,15 x 1,25 m arba 2,5 x 1,25 m dydžio vidinės sistemos krautuvai automatiškai nukreipiami į prekių priėmimo skyrių. Pakrovus prekes, jos saugomos naujajame automatizuotame aukštosios krovos sandėlyje.

Visų sandėlio medžiagų srautų valdymas ir stebėjimas vykdomas per „Jungheinrich“ WMS sistemą – taip užtikrinamas patikimas, aiškus ir našus sandėlio valdymas. „Jungheinrich“ Sandėlio valdymo sistema (WMS) buvo išrinkta „2018 m. geriausia gamyklos programine įranga“ dėl didelės naudos klientui ir dėl patogaus integravimo į esamas programinių įrangų sistemas.

Bendrovė „Jungheinrich“, įkurta 1953 metais, yra tarp pirmaujančių pasaulyje vidaus logistikos bendrovių. Sukūrusi koordinuotą krovinių tvarkymo įrangos, logistikos sistemų ir paslaugų paketą, „Jungheinrich“ gali pasiūlyti savo klientams kompleksiškus sprendimus iš vieno tiekėjo. Hamburge įsikūrusi grupė turi atstovybių 39 pasaulio valstybėse, kuriose veikia mūsų tiesioginių pardavimų bendrovės, bei daugiau nei 80-yje kitų valstybių, kuriose veikiame per partnerių bendroves. „Jungheinrich“ turi daugiau nei 17 000 darbuotojų visame pasaulyje, o bendrosios konsoliduotos grynosios pajamos 2017 metais siekė 3,4 milijardo eurų. „Jungheinrich“ akcijos įtrauktos į MDAX biržos prekybos sąrašą.