02.10.2018

„Jungheinrich“ pateikė 50 000-ąjį atnaujintą naudotą šakinį krautuvą

Jungheinreich Naudotos įrangos centras pateikė 50 000-ąjį šakinį krautuvą. Jubiliejinė transporto priemonė – tai „Jungheinrich“ EFG 216k šakinis krautuvas su atsvaru. Prancūzijos „Jungheinrich“ pardavimų vadovui Julienui Caloud šis krautuvas pristatytas per įteikimo ceremoniją, vykusią Radebeul vynuogyne netoli Drezdeno.

„Jungheinrich“ nuo 2006 metų atnaujina naudotas pramonines transporto priemones savo gamykloje Saksonijos sostinės pakraštyje. „Dėl unikalaus pramoninio atkūrimo proceso šioje vienoje iš pažangiausių gamyklų Europoje atnaujinti mūsų krautuvai yra tarp geriausių naudotų transporto priemonių, o mūsų JUNGSTARS išlieka tokiomis pačiomis „Jungheinrich“ transporto parko priemonėmis kaip ir nauji gaminiai,“ – sako gamybos vadovas Tino Albanas. Dėl nuolatinio gamybos apimčių didėjimo nuo pat įkūrimo pradžios gamykla smarkiai išaugo. Šiuo metu Naudotos įrangos centras Drezdene užima 19 000 m² plotą. 250 darbuotojų kasmet atnaujina apie 8 000 pramoninių transporto priemonių. Naudotos transporto priemonės atnaujinamos pagal aukščiausius kokybės standartus. Visos besidėvinčios dalys ir svarbūs saugos komponentai restauruojami arba pakeičiami. Iš pirmo žvilgsnio sunku atskirti naudotą krautuvą nuo naujo. Vien darbo valandų skaitiklis, kuris nekeičiamas, ir patraukli kaina išduoda tikrąjį krautuvo amžių. „Jungheinrich“ paruošti naudoti krautuvai yra ypač atsparūs. Palyginti su nauja gamyba, atnaujinimas apie 80 procentų gali sumažinti CO2 taršą. „Pirmieji dvylika Naudotos  įrangos centro  Drezdene metų pasirodė esą unikalios sėkmės pavyzdys. „Jungheinrich“ JUNGSTARS yra  aukštųjų technologijų produktai, kuriuose dera ekonominiai ir ekologiniai pranašumai. Aš didžiuojuosi tuo, ką ligi šiol mes, kaip puiki komanda, pasiekėme,“ – sako Tino Albanas.

Bendrovė „Jungheinrich“, įkurta 1953 metais, yra tarp pirmaujančių pasaulyje vidaus logistikos bendrovių. Sukūrusi koordinuotą krovinių tvarkymo įrangos, logistikos sistemų ir paslaugų paketą, „Jungheinrich“ gali pasiūlyti savo klientams kompleksiškus sprendimus iš vieno tiekėjo. Hamburge įsikūrusi grupė turi atstovybių 39 pasaulio valstybėse, kuriose veikia mūsų tiesioginių pardavimų bendrovės, bei daugiau nei 80-yje kitų valstybių, kuriose veikiame per partnerių bendroves. „Jungheinrich“ turi daugiau nei 17 000 darbuotojų visame pasaulyje, o bendrosios konsoliduotos grynosios pajamos 2017 metais siekė 3,4 milijardo eurų. „Jungheinrich“ akcijos įtrauktos į MDAX biržos prekybos sąrašą.