21.11.2018

Naujasis „Jungheinrich“ EKM 202: universalus dvigubos talpos mažų detalių rinktuvas

• Mažų detalių rinktuvas, vežantis iki 215 kg svorio krovinį • Ilgesnio veikimo ličio jonų akumuliatorius – iki 8 km/val. greičio • Įspėjamieji zonos apšvietimo žibintai didesniam saugumui prekybos vietose, kuriose važiuoja viešasis transportas

Jungheinrich EKM 202

„Jungheinrich“ pristato naujausios kartos EKM 202 – mažų detalių rinktuvą. Vienas svarbiausių pasiekimų yra dvigubas krovos pajėgumas, palyginti su ankstesniu modeliu. Dėl to jis ypač tinka bet kurios rūšies mažiems kroviniams be padėklų rinkti. Viršutinis EKM padėklas veža 100 kg svorio krovinį, o apatinis gali vežti dar 115 kg. Papildomi krovinio skyriai ant stiebo suteikia pakankamai vietos darbinėms medžiagoms. Dėl naujosios AC pavaros krautuvas išvysto didžiausią važiavimo greitį – 8 km/val. ir greitai pasiekia visas kitas krovinių surinkimo vietas. 120 Ah ličio jonų akumuliatorius suteikia pakankamai energijos ypač ilgoms ir intensyvioms operacijoms. Krautuve įmontuoti įspėjamieji zoną apšviečiantys žibintai, rodantys galimo pavojaus zoną, o tai aktualu prekybos vietose, kuriose važiuoja viešasis transportas. Žibintai įsijungia automatiškai, kai pakyla operatoriaus platforma, apšviesdami plotą aplink krautuvą. EKM užtikrina saugų įėjimą ir išėjimą, durys automatiškai užsirakina. „Jungheinrich“ taip pat siūlo krautuvą su kreipiamaisiais ratukais, skirtą naudoti siauruose koridoriuose ar modulinių stelažų aplinkoje. Reguliuojamo ilgio stiebu EKM 202 gali pasiekti iki 5,3 m aukštį. Todėl EKM yra saugi ir veiksminga alternatyva įprastiniams krautuvams, ypač prekybos patalpose. „Jungheinrich“ pagamino tvirtą metalinį EKM korpusą. Specialiai apdorotas išorinis plastikas skirtas optimaliai krautuvo apsaugai nuo pažeidimų. Varomieji ratai yra krautuvo kontūro viduje.

Bendrovė „Jungheinrich“, įkurta 1953 metais, yra tarp pirmaujančių pasaulyje vidaus logistikos bendrovių. Sukūrusi koordinuotą krovinių tvarkymo įrangos, logistikos sistemų ir paslaugų paketą, „Jungheinrich“ gali pasiūlyti savo klientams kompleksiškus sprendimus iš vieno tiekėjo. Hamburge įsikūrusi grupė turi atstovybių 39 pasaulio valstybėse, kuriose veikia mūsų tiesioginių pardavimų bendrovės, bei daugiau nei 80-yje kitų valstybių, kuriose veikiame per partnerių bendroves. „Jungheinrich“ turi daugiau nei 17 000 darbuotojų visame pasaulyje, o bendrosios konsoliduotos grynosios pajamos 2017 metais siekė 3,4 milijardo eurų. „Jungheinrich“ akcijos įtrauktos į MDAX biržos prekybos sąrašą.