10.12.2018

„Jungheinrich“ ir „Fricke“ pradeda bendrą veiklą

• Bendra įmonė, pardavinėjanti atsargines šakinių krautuvų dalis • Galimybė išnaudoti naują rinkos potencialą elektroninės prekybos ir nepriklausomos antrinės rinkos srityje

Hamburgas / Heslingenas (Vokietija): Hamburge įsikūrusi Jungheinrich AGir Fricke Group“ iš Žemutinėje Saksonijoje esančio Heslingeno miesto suvienijo savo intralogistikos ir didmeninės atsarginių dalių prekybos patirtį, siekdamos pradėti bendrą tarptautiniam atsarginių dalių pardavimui skirtą veiklą. Šios dvi įmonės mato ypač didelį plėtros potencialą nepriklausomos antrinės prekybos ir elektroninės prekybos srityse.

Christian Erlach iš Jungheinrichpardavimų ir rinkodaros tarybos: Jungheinrichir Frickebendradarbiavimo daugiausiai naudos gaus mūsų klientai. Ilgametė Frickeelektroninės prekybos patirtis irJungheinrichmašinų konstrukcijų žinios suteikia ypač palankias galimybes teikti naudotojams patogias atsarginių dalių tiekimo paslaugas.

„„Jungheinrichir Frickeyra dvi bendras vertybes turinčios šeimos įmonės. Mus sieja nuolatinis dėmesys klientui ir aistra technologijoms. Žinome, kad Jungheinrichyra neprilygstamus produktus kurianti inovacijų lyderė ir tikime, kad kartu galime savo esamiems ir būsimiems klientams suteikti realią pridėtinę vertę, sako Hans-Peter Fricke, Frickegrupės vykdomasis direktorius ir savininkas.

Apie Fricke

Įmonė „Fricke, įkurta 1923 m., sėkmingai vykdo tarptautinę prekybą atsarginėmis dalimis, žemdirbystės technika, komercinėmis transporto priemonėmis ir sodininkystės technologijomis net 57 vietose, 21 šalyje. Įmonės buveinė yra Žemutinėje Saksonijoje esančiame Heslingeno mieste, Vokietijoje. Šioje savininko valdomoje grupėje dirba 2317 darbuotojų, iš kurių 194 yra mokiniai ir stažuotojai. Grupės apyvarta 2017 metais viršijo 700 milijonų eurų.