25.02.2019

Vienas galingiausių savo klasės elektrinių keltuvų

• 9 tonas keliantis galingiausias elektrinis keltuvas • Geriausiai pritaikomų, tikslių sprendimų pasirinkimas • Nustatomi nauji ergonomikos standartai

EFG 6 serija
9 tonas keliantis galingiausias elektrinis keltuvas

Hamburgas.Jungheinrich“ pristatys naują elektrinių krautuvų su atsvara seriją parodoje „LogiMAT 2019“. Didelio našumo EFG 6 serijos elektrinis krautuvas gali kelti iki 9 tonų, kai svorio centras yra  900 mm. Jį galima naudoti ir patalpose, ir lauke. „Jungheinrich“ jau yra sukūrusi penkias EFG serijas. 2019-aisiais rinkai pristatoma EFG 6 serija – bendrovė papildo savo elektrinių krautuvų su atsvara pasiūlos asortimentą. EFG 6 serija specialiai sukurta gėrimų ir statybinių medžiagų didmeninės prekybos verslo didelio svorio kroviniams arba mechaninės inžinerijos sričiai. Pasiūliusi 9 tonų keliamosios galios esant 900 mm svorio centrui krautuvą, „Jungheinrich“ dabar pateikė vidaus logistikos rinkai vieną galingiausių elektrinių krautuvų.

Dabar šūkis skambės taip: didelis, didesnis, EFG. Mūsų EFG 6 serija klientų sandėliams suteiks koncentruotą galią ir didžiausią efektyvumą, sunkiausi darbai taps įveikiami, – aiškina už rinkodarą ir pardavimus atsakingas „Jungheinrich“ valdybos narys Christian Erlach. – Su 9 tonų keliamąja galia EFG 6 serija nustato naujus standartus. Mūsų klientams tai reiškia didžiausią našumą mažiausiomis sąnaudomis.“

Didžiausias našumas

EFG 6 serijos mašinos tiekiamos ir su pranašiausia ličio jonų, ir su tradicine rūgštinių akumuliatorių technologija. Sudėtinga pavaros koncepcija su dviem asinchroniniais pavaros varikliais ir dviem sinchroninio pasipriešinimo kėlimo varikliais, todėl EFG 6 serijos mašinos veikia ypač našiai mažiausiomis sąnaudomis. Reikliems šio segmento klientams 6-oji serija su drive&liftPLUS paslaugų paketu tampa standartu. Galingą hidraulinį bloką turintis elektrinis krautuvas su atsvara užtikrintai veikia didžiausiu našumu net su sunkiomis priekabomis.

Didžiausia pasiūla individualiems kliento poreikiams

„Jungheinrich“ EFG 6 serijos mašinos apima net 14 skirtingų modelių. Tai didžiausia pasiūla didelio galingumo krautuvų segmente. Keturios pasirenkamos kėlimo galios nuo 6 iki 9 tonų, dviejų tipų svorio centrai (600 mm ir 900 mm) ir akumuliatorių talpa nuo 1,240 Ah iki 1,548 Ah leidžia tiksliai pritaikyti mašiną bet kokiems klientų reikalavimams. Standartinės versijos krautuvai su ilga ratų baze amortizuoja visus nelygumus ir užtikrina puikų važiavimo komfortą. Kompaktinės versijos yra trumpesnės, todėl judresnės nei bet kurios kitos konkurentų mašinos.

Ličio jonų pranašumas

Naudojant modernią ličio jonų technologiją labai sumažėja energijos sąnaudos, palyginti su rūgštiniais akumuliatoriais. Dėl greito įkrovimo galimybės ir dėl to, kad nereikia priežiūros, ličio jonų akumuliatoriais varomas EFG 6 serijos mašinas galima naudoti beveik be pertraukos. Tuo pat metu galima panaudoti visą galią, o eksploatacijos laikas yra labai ilgas.

Komfortas darbo vietoje

EFG 6 serijos mašinos yra geriausiai pritaikytos sunkiems darbams lauke. Jos gali dirbti vietose, kurios anksčiau tebuvo pasiekiamos IC motoriniams krautuvams. Šiuo tikslu krautuve yra įrengta viso tūrio kabina su oro kondicionieriumi. Į šonus reguliuojama vairuotojo sėdynės padėtis, unikalus šios rūšies išradimas, nustato naujus ergonomikos standartus.

Didžiausiam saugumui skirtos pagalbinės sistemos

EFG 6 serijos mašinų optimalų saugumą užtikrina daugelis pagalbinių sistemų, pavyzdžiui, addedVIEW ir zoneCONTROL.

addedVIEW pagalbinė sistema suteikia visų krypčių matomumą. Keturių kamerų atvaizdai, perkelti tiesiai į operatoriaus ekraną, rodo 360 laipsnių vaizdą. Tai leidžia saugiai dirbti siaurose ir uždarose patalpose. Kritinio pavojaus sandėlyje atveju įsijungia zoneCONTROL sistema ir automatiškai perspėja operatorių įspėjamaisiais signalais.