25.02.2019

Skaitmeniniais sprendimais susieta vidaus logistika

Skaitmeniniais sprendimais susieta vidaus logistika

Hamburgas. Skaitmeninimas teikia didelių galimybių logistikos pramonei. Skaitmeniniuose ir susietuosiuose sandėliuose procesai tampa paprastesni, o našumas didėja. Mažesnės ir didesnė bendrovės iš skaitmeninimo ir susiejimo gali gauti naudos. Skaitmeninis ir fizinis pasaulis, tinkamai sujungti, kartu suformuoja geresnį rezultatą, smarkiai optimizuojantį sandėlio procesus ir jo produktyvumą iškeliantį į aukštesnį lygį.

Už rinkodarą ir pardavimus atsakingas „Jungheinrich“ valdybos narys Christian Erlach paaiškina: „Naudodamiesi individualiai pritaikytais mūsų skaitmeniniais sprendimais, klientai dar sėkmingiau valdo procesus. Sujungdami įvairių rūšių informaciją, sukuriame naujus  sprendimus, padedančius didinti mūsų klientų veiklos efektyvumą. Būdami pirmaujantys išmaniųjų vidaus logistikos sistemų tiekėjai, neabejojame: atėjo laikas, kai kiekviena bendrovė – pasaulinio masto, vidutinio dydžio ar maža – gali suskaitmeninti ir sujungti savo procesus tokiu būdu, kuris būtų pelningas ir didinantis konkurencingumą. „Jungheinrich“ gali pateikti pačius tinkamiausius skaitmeninius sprendimus.“

Kiekviename krautuve – telematinė dėžė

Nuo 2019 m. kiekvienas „Jungheinrich“ krautuvas tiekiamas su įrengta telematine dėže. Klientai gauna  išsamią informaciją apie šias mašinas ir jų naudojimą. Turimose mašinose taip pat galima įrengti telematiką. Per mašinų parko nuotolinį bendradarbiavimą „Jungheinrich“ įgyja galimybių ateityje teikti dar geresnes paslaugas savo klientams. Geresnis ir greitesnis apsikeitimas informacija sistemos pranešimų priemonėmis gali padėti sumažinti prastovas. Sumažėja reagavimo trukmė, atliekamas pasirengimas numatomai techninei priežiūrai. Per Call4Service klientai bet kuriuo metu pasieks „Jungheinrich“ klientų aptarnavimo tarnybą – internetu ar per programėlę, taip pat matys visų esamų bei buvusių skambučių dėl techninės priežiūros apžvalgas.

Mašinų parko valdymas

Bendradarbiaudama su I.D. Systems šiais metais „Jungheinrich“ išleidžia naują visapusišką mašinų parko valdymo sistemą. Šis bendradarbiavimas suderino „Jungheinrich“ vidaus logistikos srities žinias su išbandyta ir šiuolaikiška, nuo gamintojo nepriklausoma mašinų parko valdymo sistema. Sistema pateikia aiškią mašinų parko duomenų analizę ir leidžia  klientui nuosekliai didinti sandėlio produktyvumą bei saugą. Ji individualiai pritaikoma prie konkrečių kliento poreikių ir gali būti moduliniu būdu plečiama. Lengvai integruojamas GPS vietos nustatymas ir kėlimo pajėgumų duomenys. Išmaniąja verslo priemone Power Fleet IQ parko valdymo tinklas susiejamas su kliento jau turimomis sistemomis ir gaunama kryžminė mašinų parko funkcionavimo apžvalga. Tai reiškia, kad „Jungheinrich“ ateityje ir toliau siūlys savo klientams geriausius parko skaitmeninio valdymo sprendimus.

Akumuliatorių valdymas 2.0

Įdiegusi akumuliatorių valdymo sistemą 2.0 „Jungheinrich“ suteikia galimybę klientams nuolat matyti jų ličio jonų ir rūgštinių akumuliatorių būklę. Ši nauja tinklinė informacijos apie akumuliatorius sistema leidžia tiksliai įvertinti pagrindinius duomenis ir pranešti apie veikimo klaidas, panaudodama tinkle sujungtus SLH 300 įkroviklius. Šiuo būdu „Jungheinrich“ akumuliatorių valdymo sistema 2.0 padeda didinti akumuliatorių eksploatacijos laiką ir taupyti sąnaudas.

Energijos valdymas

Šios naujos energijos valdymo sistemos padedami „Jungheinrich“ klientai galės aktyviai kontroliuoti įkraunamos energijos suvartojimą ateityje. Ši išmanioji sistema padeda panaudoti ličio jonų akumuliatorius tokiose vietose, kur esamas elektros tinklas tokių galimybių nesuteikdavo, net ir nepakeitus sandėlio elektros infrastruktūros. „Jungheinrich“ SLH 300 įkrovikliai kliento bendrajai sistemai suteikia galimybę lanksčiau reaguoti į kintančias galios apkrovas. Naudojantis šiuo išmaniuoju įkrovimu, didinamas ličio jonų akumuliatorių veikimo ir eksploatacijos laikas bei išvengiama nereikalingų sąnaudų.