01.04.2019

ETV 216i rietuvas su išstumiamu stiebu laimėjo prestižinį Dizaino apdovanojimą

Revoliucinis krautuvo dizainas naudojant ličio jonų technologiją

Hamburgas/Miunchenas: Jungheinrich ETV 216irietuvas su išstumiamu stiebu gavo 2019 m. iFdizaino apdovanojimą. Tai pirmas pasaulyje rietuvas su išstumiamu stiebu, kurio akumuliatorius yra integruota krautuvo dizaino dalis. Jungheinrichšiam tikslui panaudojo vietos taupymo ir galingos ličio jonų akumuliatorių technologijos pranašumus. ETV 216iyra daug kompaktiškesnis už įprastus šakinius rietuvus su išstumiamu stiebu, jis gali laisviau judėti ir yra ergonomiškesnis, todėl operatorius turi daugiau judėjimo laisvės, o matomumas tampa geresnis. Visa tai leidžia užtikrinti ypač patogų ir saugų sandėlį.

Michael Niebuhr, JungheinrichAG pramonės dizaino vadovas aiškina: Kurdami ETV 216iinžinieriai ir dizaineriai nuo pat pradžių nuolat bendradarbiavo. Tai leido sukurti geresnį mūsų krautuvo dizainą ir padidinti našumą labiau nei bet kada anksčiau. Faktas, kad ETV 216igavo iFapdovanojimą, tik patvirtina, kad pasitelkdami šią naują transporto priemonių dizaino koncepciją einame teisingu keliu.

Specialus apdovanojimas Dalyvavimas iFdizaino apdovanojimuose 65-erius metus

iFdizaino apdovanojimas yra vienas svarbiausių dizaino apdovanojimų pasaulyje. Juo pagerbiami produktų, pakuočių, komunikacijų ir paslaugų dizaino/naudotojų potyrių, architektūros ir interjero dizaino sričių pasiekimai bei profesionalios koncepcijos. Jungheinrichpirmą kartą iFdizaino apdovanojimą laimėjo 1954 metais už savo Ameiseelektrinį vairalazde valdomą vežimėlį, o šių metų apdovanojimas įmonei Jungheinrichyra 18-asis iFdizaino apdovanojimas produktų kategorijoje. Jungheinrichtaip pat yra viena iš septynių specialų  Dalyvavimo iFdizaino apdovanojimuose 65-erius metusapdovanojimą gavusių įmonių. iFvadovas Ralph Wiegmann pastebi: Tai, kartu su kokybe, patvarumu ir novatoriškumu yra tikras profesionalumas dizaino srityje.“. „Jungheinrichdizaino svarbą suprato jau prieš 65 metus ir nuo tada nesiliovė nuolatos tobulinti savo dizaino filosofijos.