08.04.2019

„Jungheinrich“ vėl pagerbta apdovanojimu „Beste Logistik Marke“

“Beste Logistik Marke”

Hamburgas / Berlynas: „Jungheinrich“ apdovanota 2019 metų „Beste Logistik Marke“ prizu ir išrinkta geriausiu logistikos prekių ženklu. Hamburgo intralogistikos ekspertė „Jungheinrich“  šį garsų prekybos žurnalo „Logistik Heute“ ir Vokietijos Logistikos Asociacijos (BVL) skiriamą pramonės apdovanojimą gauna jau trečią kartą iš eilės. „Logistik Heute“ skaitytojai balsuodami išrinko Hamburgo intralogistikos ekspertę geriausia „Pramoninių krautuvų“ kategorijoje. Dėl geriausio logistikos prekės ženklo vardo varžėsi daugiau nei 200 įmonių. Christian Erlach, „Jungheinrich“ Pardavimų valdybos narys, sako: „Būti trečią kartą iš eilės pripažintiems geriausiu logistikos prekės ženklu yra patvirtinimas, kad nuosekli „Jungheinrich“ plėtra į integruotų sprendimų tiekimą intralogistikos srityje yra sėkminga. Mes didžiuojamės, kad šiame svarbiame konkurse galėjome dar kartą įrodyti savo pranašumus. Ateityje ir toliau plėsime savo patikimų produktų, gerai apgalvotų procesų grandinių ir neprilygstamų paslaugų asortimentą siekdami dar daugiau naudos mūsų klientams“.