18.04.2019

35 laipsniai šalčio:”Jungheinrich “ įrengė visiškai automatizuotą sandėlį, kraujo plazmai laikyti

• „Grifols“ skirta visapusiškos vidaus logistikos koncepcija Dubline • Visas „Jungheinrich“ sprendimas iš vieno šaltinio • Valdoma „Jungheinrich“ sandėlių valdymo sistema (WCS)

Bendrovė „Grifols“, Dublinas (Airija)

Pasaulio mastu žinomai sveikatos priežiūros įmonei GrifolsDubline (Airija) Jungheinrich įdiegė visapusiškos vidaus logistikos koncepciją. Grifolsvisą Jungheinrichsprendimą – nuo projektavimo  iki statybos –  gavo iš vieno šaltinio. Viena iš ypatybių yra šaldomas 1152 padėklus talpinantis ir iki 35 laipsnių šalčio temperatūrą palaikantis sandėlis, tinkamas kraujo plazmai saugiai sandėliuoti. Specialiai naudoti ekstremaliomis temperatūros sąlygomis pritaikyto krovimo į rietuvą krano pasiekiamas aukštis 14,3 m. Jungheinrichtaip pat sukūrė Grifolsspecialius keturgubo gylio sandėliavimo kanalus. Kroviniai perduodami pusiaukelėje dvigubu gabenimo įrenginiu. Kituose vienos eilės siloso tipo sandėliuose su aukštomis platformomis palaikoma 5 laipsnių Celsijaus temperatūra, telpa 2972 padėklai. Čia veikiantis krovimo į rietuvą kranas pasiekia net 26 metrų aukštį. Visas Dubline esančių sandėlių kompleksas skirtas pervežti ir saugiai sandėliuoti medicinos prietaisus ant europadėklų ar JAV tipo padėklų (1219 x 1016 mm), jie valdomi Jungheinrichsandėlių valdymo sistemos (WCS). Nauja automatizuota sistema suprojektuota taip, kad atitiktų aukštus sandėliavimo technologijoms ir saugai taikomus reikalavimus, kurių būtina laikytis sandėliuojant ypatingos priežiūros reikalaujančią kraujo plazmą ir medicinos prietaisus. Siekiant atitikti tokius reikalavimus, Jungheinrichsukurtas vidaus logistikos sprendimas apima visus administracinius Grifolsmedicinos priemonių tiekimo grandinės procesus ir privalomą galutinę kokybės kontrolę.