09.05.2019

ETV 216i laimi IFOY apdovanojimą sandėlio krautuvų kategorijoje

ETV 216i laimi IFOY apdovanojimą

Viena / Hamburgas. Jungheinrich“ ETV 216i, pirmajam krautuvui su prailgintu keltuvu, turinčiam įmontuotą ličio jonų akumuliatorių, penktadienio vakarą Vienoje buvo suteiktas IFOY apdovanojimas. Federalinis transporto ministras Andreas Scheuer Hofburge, Vienoje, šį apdovanojimą įteikė Jungheinrichpardavimų valdybos nariui Christian Erlach. Vertinimo komisijos sprendimas buvo grįstas ETV 216i išskirtine nauda klientams. Vertinimo komisija pabrėžė, kad specialiai sukurto ličio jonų akumuliatoriaus integravimas pranašauja naujos transporto priemonių kartos atsiradimą. Erlach paaiškino: Jungheinrichyra pirmasis nuosekliai ličio jonų akumuliatorių technologijos pranašumus projektuojant krautuvus išnaudojantis gamintojas šioje pramonės šakoje. Dėl įmontuoto ličio jonų akumuliatoriaus ETV 216i yra kompaktiškiausias ir geriausias technines charakteristikas savo klasėje turintis krautuvas. Jungheinrich“ klientai gaus naudos iš geresnės jo ergonomikos, didesnio manevringumo ir veiksmingumo. Ateityje planuojame toliau nuosekliai plėtoti ličio jonų technologijos pranašumus kurdami kitų tipų krautuvus, taip bus sukurta visai nauja šakinių krautuvų karta. Dėl įmontuoto ličio jonų akumuliatoriaus ši transporto priemonė yra ypač kompaktiška, todėl sandėlyje gali dirbti judriau. ETV 216i vairuotojams suteikia daugiau judėjimo laisvės ir geresnį matomumą visomis kryptimis. Dėl to krautuvą ypač lengva valdyti, o tai leidžia pagerinti saugą sandėlyje. Palyginti su įprastais krautuvais su prailgintu keltuvu, ETV 216i taip pat galima pasiekti žymiai didesnį sandėlio darbo produktyvumą. Naudojant papildomą atsvarą Jungheinrichpavyko krautuvo svorio centrą perkelti į geresnę padėtį link krautuvo galo. Dėl to taip pat padidėja našumas. Todėl ETV 216i gali kelti į aukštį iki devynių metrų nominalų 1,6 tonos svorį tai 230 kilogramų daugiau, nei gali kiti panašūs krautuvai, o jo kėlimo greitis su kroviniu didesnis net 23 proc.

Apie IFOY apdovanojimą

IFOY (Tarptautinis vidaus logistikos ir metų šakinio krautuvo) apdovanojimas skiriamas už ekonomiškumą ir naujoves. Dėl techninės kompetencijos jis laikomas svarbiausiu vidaus logistikos inovacijų apdovanojimu. Iš patyrusių tarptautinės prekybos srities žurnalistų sudaryta nepriklausoma vertinimo komisija laimėtojus renka kasmet. Sprendimas paremtas nepriklausomais bandymais ir mokslinių inovacijų patikrinimais. Abiejose bandymų serijose finalininkai  lyginami su atitinkamais konkuruojančiais įrenginiais. IFOY apdovanojimus remia Federalinė ekonomikos ir energetikos ministerija Vokietijos VDMA Medžiagų tvarkymo ir vidaus logistikos asociacija. Nuo 2013 m. pelniusi 10 apdovanojimų, Jungheinrichšiuo metu neabejotinai yra geriausių IFOY laimėtojų sąrašo lyderė.