27.05.2019

„Jungheinrich“ ir „Riwal“ susitarė dėl bendradarbiavimo tarptautiniu mastu

● Bendradarbiavimas tarptautinės nuomos srityje ● Suderinta vieno langelio sistema užtikrina optimalią klientams teikiamą naudą ● Didelis šakinių krautuvų ir variklinių keltuvų pasirinkimas

Junghinrich & Riwal

Hamburgas / Dordrechtas. Jungheinrich, viena iš pirmaujančių vidaus logistikos sprendimų tiekėjų, ir Riwal, tarptautinė aukštuminių keltuvų bei teleskopinių bokštelių nuomos įmonė, ateityje tarptautiniu mastu veiks kartu nuomodamos savo įrangą. Jungheinrichnaudos Riwalaukštuminius keltuvus logistikos centrams, o Riwalgalės siūlyti Jungheinrichšakinius krautuvus kituose segmentuose. Tokio bendradarbiavimo tikslas sukurti pasauliniu mastu veikiančią šakinių krautuvų, aukštuminių keltuvų ir teleskopinių bokštelių vieno langelio sistemą ir tokiu būdu abiejų įmonių klientams suteikti galimybę lengviau pasiekti reikiamą įrangą. Programa jau pradėjo veikti Nyderlanduose, Belgijoje, Slovėnijoje ir Vokietijoje, o kitose šalyse pradės veikti 2019 metais.

Vyriausiasis Riwalveiklos vadovas Pedro Torres sako: Riwaldžiaugiasi dėl šio susitarimo, nes turės galimybę klientams siūlyti platesnį įrangos pasirinkimą. Esame patenkinti galėdami bendradarbiauti su tokia pirmaujančia įmone kaip Jungheinrich, kuri turi svarų tarptautinį vardą vidaus logistikos pramonėje.

Jungheinrich AGnuomos direktorius Kerk Wichmann pridūrė: Dėmesys klientui Jungheinrichyra itin svarbus. Bendradarbiaudami su Riwal galime pasitarnauti rinkai siūlydami platesnį ir optimaliai koordinuotą gaminių asortimentą. Ši partnerystė mūsų klientams žymiai palengvina šakinių krautuvų ir variklinių keltuvų nuomą ir ją daro veiksmingesnę. Tikimės, kad dirbdami kartu su Riwalgalėsime pagerinti verslo galimybes, nes abi įmonės vadovaujasi tokiomis pačiomis vertybėmis.

Visai neseniai Riwalir Jungheinrichkartu dirbo Volvo Ocean Race 2018projekte. Būdama oficiali įrangos tiekėja Riwalmobilias laivų statyklas aprūpino žirkliniais keltuvais, o Jungheinrich“ – šakiniais krautuvais. Be to, Riwalir Jungheinrichįranga buvo naudojama įvairiose pasaulio vietose statant apgyvendinimo miestelius.

Bendrovė „Jungheinrich“, įkurta 1953 metais, yra tarp pirmaujančių pasaulyje vidaus logistikos bendrovių. Sukūrusi koordinuotą krovinių tvarkymo įrangos, logistikos sistemų ir paslaugų paketą, „Jungheinrich“ gali pasiūlyti savo klientams kompleksiškus sprendimus iš vieno tiekėjo. Hamburge įsikūrusi grupė turi atstovybių 40 pasaulio valstybėse, kuriose veikia mūsų tiesioginių pardavimų bendrovės, bei daugiau nei 80-yje kitų valstybių, kuriose veikiame per partnerių bendroves. „Jungheinrich“ turi daugiau nei 18 000 darbuotojų visame pasaulyje, o bendrosios konsoliduotos grynosios pajamos 2018 metais siekė 3,8 milijardo eurų. „Jungheinrich“ akcijos įtrauktos į SDAX biržos prekybos sąrašą.