+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage ETV_ETM_214_216

Rietuvas 1,4 - 1,6t

  • 4550 - 10700 mm
  • 1400 - 1600 kg
  • Kompaktiškas dizainas, leidžiantis dirbti koridoriuose, kurių mažas darbinis plotis
  • Didelė likutinė keliamoji galia didesniam perkrovimo našumui
  • 180° ir 360° pasukamas vairavimo mechanizmas lengvam manevravimui
  • Intuityvų valdymą užtikrinanti „soloPILOT“ valdymo svirtis
  • Daugybė individualia pasirenkamų įrangos variantų

ETV/ ETM 210-216

Su mūsų lanksčiais ir galingais 2 serijos rietuvais darbas Jūsų sandėlyje vyks sparčiau. Nesvarbu, ar derinant padėklų, pravažiuojamuosius arba įvažiuojamuosius stelažus, naudojant vienos ar kelių pamainų režimu, ETV rietuvai, pasiekdami važiavimo greitį iki 14 km/h, tenkina visus reikalavimus. 2 serijos ETM modelis dėl siauros konstrukcijos labiausiai tinka naudoti sandėliuose su įvažiuojamais stelažais arba blokų sandėliuose. Dėl mažesnio darbinio pločio žymiai padidėjusi erdvė leidžia lanksčiai manevruoti, o erdvi, ergonomiška darbo vieta ir intuityvus, patogus vairuotojo ekranas dar labiau palengvina darbą. Užsitikrinkite didesnį perkrovimo našumą ir tuo pačiu sumažinkite energijos sąnaudas. Dėl modernios varymo ir valdymo technikos bei individualiai pasirenkamų akumuliatorių variantų mūsų rietuvai tampa ekonomiškai dirbančiais partneriais, tinkančiais bet kokiam darbui atlikti.

Ličio jonai

Content Ličio jonai + 5 metai Logotipas
Jokių rūpesčių. Jokio kompromiso.

Su Jungheinrich „Li-ion Guarantee Plus“ - mūsų aukštos kokybės ličio jonų baterijomis - mes suteikiame Jums ilgalaikės eksploatacijos pažadą iki 8 metų. Mes suprantame: didelis našumas ir ilgas baterijos tarnavimo laikas yra būtini sėkmei.

Esame tikri, kad Jus įtikinsime. Garantuojame, kad per 6 mėnesius po pristatymo greitai ir lengvai galėsite grįžti prie ankstesnės technologijos nenurodydami priežasčių.

Sužinokite daugiau

Savybės

Ar turite klausimų?