+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Automatizavimas

Automatizavimas su „Jungheinrich“

Harmoningai veikiančiame sandėlyje sėkmė garantuota.

Skaitmeniniame pasaulyje, kuriame greitėja tempas, o prekių judėjimo ritmas keičiasi vis sparčiau, Jūsų sėkmę nulemia darnus sandėlio funkcionavimas. Tik tada, kai visos sritys tarpusavyje darniai sąveikauja ir kartu užtikrina sklandų judėjimą, galite lanksčiai ir efektyviai reaguoti į visus iššūkius Jūsų versle. Būdami Jūsų automatizavimo partneriu parengsime Jums individualų sprendimą ir kaip generalinis rangovas padėsime Jums kiekviename etape - pradedant planavimu, technine priežiūra ir pagalbos iki pat sandėlio sistemos sukūrimo, kuris dabar ir ateityje imponuos savo darbu.

Content STC2B1A

Naujas aukšto lygio atlikėjas sandėlyje.

„Jungheinrich STC 2B1A“ – visame pasaulyje galingiausias savo klasės stelažų darbinis įrenginys.

Pirmasis „Jungheinrich“ sukurtas smulkių dalių stelažų darbinis įrenginys, būdamas geriausiu iš savo klasės, išmaniai naudojantis energiją ir privažiuojantis arčiausiai stelažų, užtikrina didžiausią Jūsų automatinio smulkių dalių sandėlio efektyvumą.

SUŽINOKITE DAUGIAU

Content Automation Trenner

Viskas, ko reikia puikiai parengtam automatizavimo sprendimui.

Content Automation (4)

Lankstumas yra nepertraukiamo darbo pagrindas.

Kaip ir besiformuojančio ansamblio šokėjams, taip ir atskiroms sudėtinėms veiksmingo ir perspektyvaus automatizavimo sprendimo dalims galioja: Abu turi būti kuo lankstesni, kad lanksčiai ir efektyviai judėtų tuo pačiu greičiu ir ritmu. Dėl to atsižvelgdami į Jūsų individualius poreikius rankiniu būdu valdomas, pusiau automatines ir visiškai automatizuotas sritis darniai sujungiame į vieną visumą, kad galėtumėte lanksčiai reaguoti į bet kokį su prekių srautu susijusį iššūkį. Tai pat į sezoninių apimčių padidėjimą, paklausos svyravimus ar būsimą augimą. Nuo pat pradžių Jūsų įrangą suplanuojame taip, kad ją būtų galima išplėsti ir pritaikyti. Tik taip išliksite visada lankstūs, efektyviai naudosite savo resursus ir užtikrinsite nepertraukiamą produktyvumą.

Content Automation (1)

Viską lemia absoliutus pasitikėjimas partneriu.

Šokio partneriu, kaip ir automatizavimo partneriu, reikia pasitikėti šimtu procentu, tik taip jūs patys ir jūsų investicijos pateks į geras rankas. Mumis, kaip partneriu ir generaliniu rangovu, galite pasitikėti nuo pat pradžių. Mes Jums padėsime ne tik remdamiesi mūsų ilgamete patirtimi vidaus logistikos srityje, bet ir suteiksime Jums reikiamas gamintojo konsultacijas iš vienų rankų. Pasirinkę teisingus gaminius sukursime Jums skirtą sistemą, apimančią visus procesus ir sąsajas nuo prekių įvežimo iki išvežimo. Nuo pat projekto pradžios Jums padės asmeninis Jūsų atstovas, kuris koordinuos visas Jūsų verslo sritis ir užtikrins kiekvieno proceso etapo efektyvią eigą ir tikslų įgyvendinimą. Turėdami patirties sprendimų priėmimo srityje ir techninių žinių užtikrinsime skaidrų Jūsų automatizavimo projekto vystymą - nuo prekių srauto analizės iki techninės priežiūros. Turėdami unikalų ir platų klientų aptarnavimo tarnybų tinklą bei kvalifikuotą logistikos sistemų techninės priežiūros ir pagalbos skyrių mes visada esame arti Jūsų ir pasirengę padėti, kai tik Jums prireiks pagalbos.

3 žingsniai iki Jūsų poreikius tenkinančio automatizavimo sprendimo.

Sužinokite daugiau

Content Automation (2)

Automatizavimo sėkmė patyrusio valdytojo rankose.

Profesionaliuose šokiuose kaip ir sandėlyje svarbu, kad pasiekimai išliktų aukštame lygyje arba netgi pagerėtų. Norint, kad Jūsų individualiai parengta sistema nuolatos veiksmingai veiktų, planavimo etape inžineriją deriname su ekonomika. Būdami patyrę automatizavimo sprendimų kūrėjai, akivaizdžiai parodysime faktines ir nurodytąsias būkles, atskleisime optimizavimo kryptis ir surasime tobulą sprendimą atsižvelgdami į visas ekonomines, erdvines ir kitas bendrąsias sąlygas. Su daugybe įvairių pramonės šakų klientų visame pasaulyje jau paminėjome jų automatizavimo sprendimų premjerą, taip padėdami jiems nepertraukiamai didinti savo produktyvumą ir konkurencinį pranašumą.

Content Automation (3)

Sėkmingas premjeras švęsti kartu su pažangia technologija.

Kaip ir šokių ansamblis, pažangi sandėlio sistema visada turi būti atvira naujovėms. Publikos norai keičiasi lygiai taip pat greitai kaip ir Jūsų klientų ir vartotojų poreikiai. Kad galėtumėte sėkmingai paminėti lankstaus ir pažangaus automatizavimo sprendimo pritaikymo premjerą, mes sparčiai investuojame į mokslinius tyrimus ir plėtrą. Mes nuolat kuriame naujus sprendimus, susijusius su efektyviu naujų ir patobulintų technologijų pritaikymu sandėlyje. Nesvarbu, ar visame pasaulyje kuriamos naujos sistemos ar modernizuojamos ir plečiamos esamos sistemos.
Dabartiniai mūsų automatizuoti rinkiniai: automatizuotos transporto priemonės ir konvejerių technologijos, automatizuoti smulkių detalių sandėliai ir palečių sandėliai bei mūsų „žvaigždė“ - į ateitį nukreipta sandėlio valdymo sistema, „Jungheinrich“ WMS. Būdami generaliniu rangovu pristatysime viską, ko reikia gerai parengtam automatizavimo sprendimui įgyvendinti.
 

Content Automation Trenner1

Daugiau išsamios informacijos apie automatizavimą.

Susipažinkite jau dabar su mūsų plačia gaminių palete.

„Jungheinrich“ - sisteminių sprendimų kūrėjas
Planavimas, įgyvendinimas, techninė priežiūra ir pagalba
Automatizavimo komponentai
Automatinės sandėlio sistemos
Automatinis užsakymų rinkimas ir paletavimas

Sėkmingi automatizavimo projektai.

Įgyvendinti projektai: Automatinės sandėlio sistemos

Įgyvendinti projektai: Automatiniai krautuvai

Content Automatizavimo procesas (2)

Nuosekliai parengta, puikiai atlikta.

Skaitmeninimas ir sujungiamumas su „Jungheinrich“

Kaip pirmaujantys išmaniųjų vidaus logistikos sistemų sprendimų tiekėjai, siūlome ne tik nuosekliai parengtą automatizavimo sprendimą iš vienų rankų, bet ir viską, kas susiję su Jūsų sandėlio skaitmeninimu ir sujungiamumu. Skaitmeniniai sprendimai garantuos Jums naudą, kurią gausite sujungę savo procesus, ir užsitikrinsite pelningumą bei atsparumą ateities iššūkiams.

Sužinokite dabar daugiau

Norite, kad ir Jūsų sandėlyje viskas darniai veiktų?

Kreipkitės, mes Jums patarsime.

Stage Dividendai

Jūsų kontaktiniai duomenys

Stelažai

Telefonas

+370 52322242

Susisiekite

Ar turite klausimų?