+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Švino rūgšties akumuliatoriai
Patikrinta kokybė visų rūšių elektrinei įrangai

Švino rūgšties akumuliatoriai

Pasinaudokite patikrinta 24, 48 ir 80 voltų akumuliatorių technologija, tinkančia bet kokiam naudojimui.

Mes tiekiame standartinius švino rūgšties akumuliatorius įprastiniam ir intensyviam naudojimui, taip pat reikalaujantiems retesnės priežiūros nesudėtingiems ir vidutinio sudėtingumo darbams. Naudą pajusite dėl didelio efektyvumo ir mažų kainų.

Tvirtas ir patikimas akumuliatorius, pasiekiantis didžiausią našumą. Pažymėtinas ir didelis energijos tankis – mūsų standartiniai 24, 48 ir 80 voltų švino rūgšties akumuliatoriai yra puikus pasirinkimas įprastinio ir didelio intensyvumo darbui. Geriausių pasiekimų tikimės naudodami skystą elektrolitą ir išbandytą vamzdinių plokštelių technologiją. Dėl elektrolito tankio poliuose akumuliatoriai ilgą laiką išlieka sandarūs. Dėl visiškai izoliuotų varžto tipo polių ir elementų jungčių juos nesudėtinga prižiūrėti.

Pasirinktinės savybės didina efektyvumą

Elektrolito cirkuliacija – pasirinktinė savybė: į akumuliatorių tiekiamas oras kruopščiai maišomas su akumuliatoriaus rūgštimis. Iš to kyla pranašumas – akumuliatorius galima įkrauti greičiau. Dėl mažų vandens sąnaudų reikia mažiau priežiūros. Be to, papildoma centralizuota vandens tiekimo sistema „Aquamatik“ didina akumuliatorių našumą.

Rečiau prižiūrimi švino rūgšties akumuliatoriai

Rečiau prižiūrimi švino rūgšties akumuliatoriai nedidelio ir vidutinio intensyvumo darbams tiekiami 24, 48 ir 80 voltų. Optimizuotų plokštelių lydiniai mažina vandens sunaudojimą ir leidžia įkrauti / iškrauti iki 120 ciklų be vandens papildymo. Pasirinktinė elektrolito cirkuliacija bei „Aquamatik“ taip pat padeda siekti šio rezultato. 

Ar turite klausimų?