+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Technikos parko valdymas
Didesnis efektyvumas ir saugumas, mažesni kąštai

Technikos parko valdymas

Su mūsų parko valdymo sistema „ISM Online“ Jūsų vidaus logistikos procesai taps dar efektyvesni ir saugesni. Pasinaudokite mūsų patirtimi ir išsamiomis praktinėmis krautuvų parko valdymo žiniomis, sukauptomis per dešimt metų. 

„ISM Online“

„ISM Online" veikia tarptautiniu mastu, nepriklausomai nuo dydžio ir sudėtingumo, ir taip pat apima kitų gamintojų transporto priemones. Mūsų specialistai konsultuoja atvykę pas Jus į vietą. Privalumai akivaizdūs: padidėja Jūsų krautuvų parko prieinamumas ir našumas, sumažėja eksploatavimo išlaidos ir padidėja žmonių ir mašinų saugumas.

„Jungheinrich ISM Online" - tai krautuvų valdymo informacinė sistema ir visapusiška parko valdymo sistema, kuria galite valdyti visą savo krautuvų parką nepriklausomai nuo jo dydžio ir sudėtingumo. „Jungheinrich" parko valdymo sistema leidžia atlikti išsamią Jūsų krautuvų analizę, įskaitant kitų gamintojų krautuvus. Naudodamiesi „ISM Online“ parko valdymo sistema Jūs taip pat galite efektyviau valdyti savo krautuvų parką tarptautiniu mastu ir padidinti krautuvų parko skaidrumą ir saugumą sandėlyje.

„ISM Online mobile“

Dažnai esate kelyje ir norite visada viską kontroliuoti? Ar biure, ar sandėlyje ar automobilyje - turėdami „ISM Online mobile“ visur ir visada turėsite naujausią informaciją apie savo krautuvus ir jų judėjimą. Visai patogiai išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje. Nereikia nieko instaliuoti ar aukoti brangią atminties vietą - „ISM Online mobile“ lengvai iri intuityviai naudokite per savo naršyklę.

Kokie „Jungheinrich“ parko valdymo pranašumai?

„ISM Online“ yra sistema, skirta rinkti, stebėti ir vertinti krautuvų parko duomenis analizės tikslais, iš skirtingų vietų, šalių ir nepriklausomai nuo gamintojo. Internetinė ir intuityviai valdoma parko valdymo sistema patikimai saugo Jūsų duomenis nuo įsilaužėlių atakų ir konkretiems sprendimams pateikia konkrečias analizes. Tai leidžia efektyviai ir ekonomiškai valdyti Jūsų parką.

Privalumai trumpai:

  • Komercinių ir techninių krautuvų duomenų surinkimas
  • Suprantamos, naudingos analizės
  • Prieiga prie Jūsų krautuvų parko bet kada ir bet kur
  • Jūsų parko duomenys iš įvairių vietų ir šalių
  • Sertifikuotas saugumas naudojant „Jungheinrich“ parko valdymo sistemą
  • Veikia nepriklausomai nuo Jūsų krautuvų gamintojo
  • Individualiai derinami parko valdymo moduliai
  • Jūsų parko sąnaudų optimizavimas
  • Optimizuota naudojimui su mobiliaisiais prietaisais

Kaip veikia „ISM Online“?

„Jungheinrich" parko valdymo sistema „ISM Online" į vieną sistemą apjungia Jūsų parko visų krautuvų komercinius ir eksploatacinius duomenis. Prie tam tikrų Jūsų parko duomenų galima prieiti per valdymo portalą saugioje interneto svetainėje.

Tai reiškia, kad informaciją apie savo krautuvų parką galite gauti beveik bet kurioje pasaulio vietoje. „Jungheinrich" parko valdymo sistemos didelis duomenų skaidrumas padeda Jums sumažinti savo veiklos sąnaudas ir efektyviai ir saugiai eksploatuoti savo krautuvų parką.

Bazės, veiklos sąnaudų ir techninės priežiūros valdymo moduliai naudojami pagrindinių duomenų, sutarčių duomenų ir išlaidų atskaitoms rengti.

Saugumu, našumo, akumuliatorių valdymo ir prieigos valdymo moduliai naudojami parko analizės tikslais. Moduliai naudojami juos derinant su krautuvų komponentais (prieigos moduliu, duomenų registratoriumi su smūgių jutikliais ir siųstuvu). Į krautuvus įmontuoti komponentai siunčia įrašytus duomenis per vartus į valdymo portalą, kur jie apjungiami kartu su komerciniais duomenimis ir tokiu būdu sukuriama išsami informacijos bazė. Atskirus modulius galima individualiai derinti. 

Moduliai

„Jungheinrich" parko valdymo sistema "ISM Online" susideda iš įvairių modulių, kuriuos galite individualiai derinti pagal savo reikalavimus, susijusius su krautuvų valdymu, sandėlio saugumu ir analizės galimybėmis. Sužinokite, kurie moduliai geriausiai tinka Jūsų parkui.

Ar turite klausimų?