+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Picture Teaser Miete

Ilgalaikė šakinių krautuvų, padėklų vežimėlių ir kt. įrangos nuoma

Nesvarbu, ar reikia didesnių pajėgumų pagausėjusių užsakymų laikotarpiams, ar norite visam laikui praplėsti savo transporto priemonių parką – pasinaudodami ilgalaike mūsų šakinių krautuvų nuoma galite prisitaikyti ir visada naudotis naujausiomis technologijomis.

Norite naudoti moderniausius pramoninius krautuvus jų nepirkdami? Nuomai skirti mūsų modeliai suteikia galimybę ilgam laikui išsinuomoti kėlimo krautuvus, automatizuotas transporto priemones (AGV) ar šakinius krautuvus. Savo ilgalaikei šakinių krautuvų nuomai mes taip pat teikiame atitinkamus ličio jonų akumuliatorius. Tai lengviausias būdas jums dirbti naudojant aukščiausius saugos ir kokybės standartus atitinkančias transporto priemones, užtikrinant visišką išlaidų skaidrumą. Lanksčios sutarties sąlygos leidžia išsinuomotas transporto priemones grąžinti anksčiau laiko arba pasikeitus poreikiams jas pakeisti į kitokius modelius. Taip pat galite išnaudoti mūsų visapusiškos priežiūros paketo, kurį sukursime individualiai jums pagal jūsų poreikius, teikiamą naudą.

Būdami patikimu partneriu, sudarysime ilgalaikės šakinių krautuvų nuomos arba kitų visais aspektais jūsų įmonei tinkančių transporto priemonių nuomos koncepciją.

Jūsų gaunama nauda renkantis ilgalaikę „Jungheinrich“ šakinių krautuvų nuomą:

  • Naujausių transporto priemonių naudojimas palankiomis sąlygomis.
  • Lanksčios sutarties sąlygos – nuomojatės tik tai, ko jums reikia.
  • Visiškas išlaidų skaidrumas nesusiejant nuosavo kapitalo.
  • Jokių perėmimo įsipareigojimų ir jokios likutinės vertės rizikos.
  • Individualios visapusiškos priežiūros paketo suteikiamas nuolatinės kokybės užtikrinimas.
  • Puikus planavimo saugumas dėl užtikrinto parengimo naudoti.
  • Visapusiškas sprendimas: tik viena sutartis, viskas, ko reikia, vienoje vietoje.

Lanksčios sutarties sąlygos ir puikus pasiekiamumas.

Išlikite lankstūs. Pasinaudoję mūsų ilgalaike šakinių krautuvų nuoma arba kitos medžiagų tvarkymo įrangos nuoma, prisitaikysite ir išsaugosite savo likvidumą. Patrauklias mėnesio įmokas galima visiškai nurašyti kaip veiklos išlaidas neapkraunant nuosavo kapitalo. Jos paremtos jūsų biudžetu, pageidaujama sutarties trukme ir nesikeičia visą sutarties laikotarpį.

Slaptas patarimas. Ar galime jums patarti dėl visapusiško paketo, padėsiančio išvengti rūpesčių? Mėgaukitės individualiu, specialiai pagal jūsų poreikius sudarytu visapusiškos priežiūros pasiūlymu – tiesiog pasirinkite jums reikiamus modulius: pavyzdžiui, techninės priežiūros, akumuliatoriaus priežiūros, apsaugos priežiūros ir kt. Didžiausias pranašumas: visas paslaugas gaunate vienoje vietoje pagal vieną sutartį. Mes rūpinamės jūsų transporto priemonių parku – jūs rūpinatės savo verslu.

Kai lankstumo tiek daug, taip pat svarbus ir planavimo saugumas. Jei pasirinksite ilgalaikę „Jungheinrich“ šakinių krautuvų nuomą, užtikrinsime, kad jūsų šakiniai krautuvai būtų pasiekiami tada, kai jums jų reikės, nes puikus pasiekiamumas mums yra savaime suprantamas dalykas. Tai leis jums pagerinti jūsų transporto priemonių parko produktyvumą, sumažinti išlaidas, bet vis tiek visada patikimai planuoti.

Be to, „Jungheinrich“ palengvina jūsų išsinuomotų krautuvų apsaugą nuo netyčinės žalos. Teiraukitės apie mūsų palankias fiksuotas mašinų apsaugos nuo gedimų įmokas!

Ilgalaikė naudotų šakinių krautuvų nuoma: mūsų "JUNGSTARS".

Taip pat galite ilgam laikui išsinuomoti mūsų „Jungheinrich“ naudotus krautuvus – taip prisidėsite prie aplinkos išsaugojimo ir pasinaudosite jums ypač palankiomis sąlygomis. Visos „JUNGSTARS“ atnaujintos pagal mūsų 5 žvaigždučių kokybės standartą ir yra techniškai bei vizualiai nepriekaištingos būklės. Nereikia net sakyti, kad atnaujinimo metu buvo laikomasi visų atitinkamų saugumo standartų, todėl galite gauti naudos iš įprastos „Jungheinrich“ kokybės. Mielai suteiksime informaciją apie visas jūsų galimybes.

Turite bet kokių su ilgalaike šakinių krautuvų nuoma susijusių klausimų?

Galite nedvejodami kreiptis pagalbos. Tiesiog pasinaudokite mūsų nemokama aptarnavimo karštąja linija arba užpildykite kontaktinę formą. Mes sukursime visus jūsų poreikius atitinkantį sprendimą.

Stage Dividendai

Jūsų kontaktiniai duomenys

Nauji krautuvai

Telefonas

+370 52322242

Susisiekite


Visai nesvarbu, reikia vienai dienai ar metams - jei Jums krautuvo ar kėlimo vežimėlio reikia trumpam, „Jungheinrich Rental“ patikimiausias Jūsų partneris.

Ar turite klausimų?