+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Rental Fleet Management
MAKSIMALUS SAUGUMAS.MINIMALIOS IŠLAIDOS.

Rental Fleet Management

Mūsų atsakymas į parko valdytojo reikalavimus. Tapsite lankstūs prisitaikydami prie klientų reikalavimų kitose šalyse, o sumažinę išlaidas būsite labiau saugūs ir skaidrūs.

Laikai keičiasi.

Mes prisiderinsime prie Jūsų.

Nesvarbu, ar dėl technologinių, procesinių ar ekonominių sąlygų, laikinų ar konkrečioms šalims būdingų dalykų, būdami krautuvų parko eksploatuotoju turite būti pasiruošę bet kokioms situacijoms ir sugebėti kuo lanksčiau reaguoti. Tam mes sukūrėme „Jungheinrich“ „Rental Fleet Management“.
Optimizuotame pagrindiniame krautuvų parke rasite krautuvą savo kasdieniam darbui. Paklausiausių krautuvų poreikis suplanuojamas iš anksto ir laiku pasirūpinama papildomomis mašinomis. Staiga padidėjus poreikiui kitus autokrautuvus pristatysime Jums artimiausiu metu. Nereikalingas transporto priemones vėl pasiimsime. Tokiu būdu išvengsite perteklinių pajėgumų. Nors ir sumažinome pagrindinį krautuvų parką, garantuojame, kad visda rasite ką Jums pasiūlyti.

Tiksliai tai, ko Jums reikia.

Padarysime tai už Jus.

Individualūs Jūsų parko valdymo sprendimai, apimantys optimizavimą, servisą ir pakeitimą už fiksuotą transporto priemonės kainą.
Remdamiesi savo veiklos analizėmis pateiksime Jums Jūsų užduotims labiausiai tinkančius autokrautuvus. Kokius krovinius ir kokiais būdais reikia transportuoti? Kokių formų stelažus naudojate ir kaip jie tinka? Ar tinkamai įrengtos Jūsų įkrovimo stotys? Kokios apskritai yra optimizavimo galimybės? Visus konkretaus parko rezultatus pateikiame Jums dokumentuose. Mūsų įvairiose pramonės srityse surinkta patirtis rodo, kad vidutiniškai 10 procentų galima sumažinti iki turimo pagrindinio krautuvų parko. Sutarties galiojimo laikotarpiu mūsų RFM specialistai užsiima nuolatiniu krautuvų parko optimizavimu. Darbo vietoje jie reguliariai tikrina Jūsų parko užimtumą ir specifikaciją. Netinkančios transporto priemonės pakeičiamos, paliekamas tik krovos apimtis atitinkantis jų kiekis. Jeigu konkretų parką norite uždaryti, nereikalingus keltuvus ir kėlimo vežimėlius pasiimsime.

Tai, ką visuomet norėjote žinoti.

Mes Jums parodysime.

Mes padėsime Jums tiksliai suprasti, kokia yra Jūsų parko būklė ir užimtumas - regioniniu, nacionaliniu ir tarptautiniu mastu. Tokiu būdu greitai išaiškės optimizavimo galimybės.

Pirmiausia: parko analizė

Mūsų komanda nustatys, kiek, kokių ir kokio amžiaus yra krautuvų Jūsų parke, patikrins Jūsų procesus bei kiekvienos atskiros transporto priemonės naudojimo dažnumą ir rezultatus pateiks Jums grafiškai. Naudodamiesi savo parko analizavimo įrankiais mes nesunkiai surinksime Jūsų duomenis ir pateiksime juos Jums vizualiai. Greitai paaiškės, ką galima optimizuoti. Visa tai mes užfiksuosime dokumentuose ir juos Jums pateiksime.

Išlaidų pėdsakais

Atlikę savo analizes išsiaiškiname ne tik netinkamas ar netgi perteklines transporto priemones, bet ir labai dideles administracines sąnaudas. Perdavę savo parko valdymą galite tokias išlaidas žymiai sumažinti. Vidines sąnaudas galima sutaupyti iki 50 procentų. Sumažės Jūsų darbuotojams tenkantis krūvis ir jie galės atlikti kitas užduotis. Be to parodysime Jums, kaip brangiai kainuoja techninė priežiūra, remontas ir pažeidimai.

Daugiau informacijos - daugiau galimybių

Parkų valdymui papildomai pasitelkėme telemetrijos sprendimus. Tai internetinės informacinės sistemos, skirtos įvairių tipų transporto priemonių duomenims rinkti, stebėti ir vertinti analizės tikslais įvairiose vietose ir šalyse. Savo prietaisų skyduose šiuos techninius krautuvų duomenis paversime komerciniais rodikliais. Tai padės Jums skaidriai pažvelgti į Jūsų parką ir pajusti mūsų sėkmingo RFM modelio privalumus.

Ar turite klausimų?