+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Service_Technician_Action
„Jungheinrich“ originalūs priedai ir įranga

Papildoma įranga / priedai

Dėl naujų saugos reikalavimų, pakeistų sandėlio ir logistikos procesų ar teisės aktų dažnai pasikeičia krautuvams ir išoriniai sandėlio įrangai taikomi reikalavimai. Poreikius atitinkančiai būsenai atstatyti dažnai pakanka paprastų priedų. 

Jūsų pranašumai:

  • Gamintojo kompetencija
  • Plati gaminių pasiūla - visada rasite Jūsų individualius poreikius atitinkantį gaminį
  • Produktyvumo ir sandėlio saugumo didinimas

„Jungheinrich“ originali papildoma įranga

Autokrautuvui keliami reikalavimai dažnai kinta tik pradėjus jį eksploatuoti. Tai gali būti susiję su, pvz., pasikeitusia krautuvo naudojimo sritimi, naujais darbo saugos reikalavimais ar teisiniais aktais. Taip pat neretai padidėjęs našumas ir efektyvumas skatina optimizuoti ar pritaikyti darbo procesus.

Dažnai pakanka paprastos papildomos įrangos, kad krautuvas ir sandėlys greitai ir be brangios modernizacijos atitiktų naujus reikalavimus. Atlikti individualius pertvarkymus Jums bet kada padės kvalifikuotas „Jungheinrich“ serviso technikas, kuris Jūsų krautuvą ar netgi visą sandėlį kvalifikuotai įrengs pagal Jūsų poreikius.

Įveikti vis naujus iššūkius ir prisitaikyti prie individualių poreikių padėsime Jums pristatydami „Jungheinrich“ originalią papildomą įrangą. 

Sužinokite daugiau apie „Jungheinrich“ originalius priedus ir papildomą įrangą. Susisiekite su mumis jau dabar.

Papildoma ličio jonų įranga

Kaip vidaus logistikos srities pradininkė, pati atliekanti tyrimus, kurianti ir gaminanti akumuliatorius, „Jungheinrich“ siūlo Jums bendrą ličio jonų technologijos koncepciją iš vienų rankų.
Jau dabar savo krautuvuose naudokite ličio jonų akumuliatorius ir efektyviu energijos naudojimu padidinkite darbo laiką.

Mūsų ličio jonų akumuliatoriai užtikrina didžiulį energijos vartojimo efektyvumą ir ilgą naudojimo laiką.

Sužinokite daugiau



Ar turite klausimų?