+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Chomutov gamykloje
06/19/2023

„Jungheinrich“ pradėjo gamybą Chomutov gamykloje

Nauja 37 000 kvadratinių metrų ploto rietuvų gamybos vieta

Gamyba pradedama su „ETV 216i“ modeliu

Sukurta virš 350 naujų darbo vietų

Projekto biudžetas – apie 60 milijonų eurų

Jungheinrich pradėjo gamybą savo naujoje Chomutov, Čekijoje, įsikūrusioje gamykloje. Po maždaug dešimt mėnesių trukusių statybos darbų „ETV 216i“ rietuvas tapo pirmuoju nuo gamybos linijos birželio 6 d. nuriedėjusiu modeliu. Naujoje, apie 37 000 kvadratinių metrų ploto gamykloje sukurta daugiau nei 350 naujų darbo vietų. Projekto biudžetas yra apie 60 milijonų eurų.

„Jungheinrich“ naujoji gamykla yra pagrindinis esminis siekiant augimo tikslų, kurie yra strategijos 2025+ dalis, ir siekiant padidinti įmonės efektyvumą bei pelningumą. Sabine Neuß, „Jungheinrich AG“ valdymo technikos valdybos narė, sakė „Atidarę naują gamyklą plečiame savo gamybos tinklo pajėgumus Europoje ir galima užtikrinti, kad nuolat auganti krovimo įrangos paklausa būtų patenkinta ir ateityje. Chomutov pastatėme vieną moderniausių šakinių krautuvų gamyklų pasaulyje. Labai tuo didžiuojuosi ir džiaugiuosi, kad gamyba jau prasidėjo.“

Šiuo metu darbas naujojoje gamykloje vis dar vyksta viena pamaina; palaipsniui gamykla pereis į trijų pamainų darbo grafiką, kad gamyba vyktų kiaurą parą. „Jungheinrich“ planuoja palaipsniui perkelti į Chomutov gamyklą visą rietuvų gamybą. Perkėlus gamybą Norderstedt gamykloje atsilaisvins papildomi pajėgumai, kuriuos įmonė galės taip pat panaudoti tolimesniam augimui. Norderstedt gamykloje „Jungheinrich“ toliau  plės savo gamybos asortimentą ir įtrauks kitų užsakymų rinktuvų dalis.

„Jungheinrich“ užsibrėžė tikslą vertę kurti tvariai, todėl kuriant naująją gamyklą ypatingai daug dėmesio buvo skirta efektyvumui ir tvarumui. Visoje gamyklos įrangoje, nuo darbo vietų iki sudėtingų gamybos įrengimų, įdiegtos šiuolaikinės technologijos, tokios kaip nauja gamybos valdymo sistema.

Be žaliosios elektros energijos naudojimo ir šilumos siurblio įrengimo, speciali šilumos izoliacija biuro dalyje leis sutaupyti papildomos energijos. „Jungheinrich“ mažina vandens sąnaudas naudojant lietaus vandens surinkimo įrangą. Be to, gamykla yra 1,5 hektaro žaliojoje erdvėje, kurioje auga vietinė augmenija, o tai leidžia prisidedama prie vietos biologinės įvairovės palaikymo.

Pirmasis Chomutov  gamykloje pagamintas rietuvas bus išsiųstas į „MARIE“ Prancūzijoje – vieną iš svarbiausių pusfabrikačių ir makaronų gamybos įmonių Prancūzijos rinkoje.
 „ETV 216i“ yra „Jungheinrich“ „POWERLiNE“ linijos dalis ir jis turi integruotą ličio jonų akumuliatorių. Jis laikomas kompaktiškiausiu ir galingiausiu rietuvu savo klasėje.

Ar turite klausimų?