+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
IFOY 2023
06/26/2023

„Jungheinrich“ švenčia dvigubą sėkmę 2023 m. “IFOY“ apdovanojimuose: Apdovanojimus pelnė „PowerCube ir „addedVIEW“ šakių kamera

- „Jungheinrich PowerCubegavo padovanojimą Intralogistikos robotųkategorijoje

- „addedVIEWšakių kamera laimėjo Metų specialios įrangosapdovanojimą

- Dvigubas laimėjimas dar kartą įrodo Jungheinrichlyderio poziciją novatoriškų ir efektyvių intralogistikos sprendimų kūrimo srityje

2023 m. birželis – Vakar Dortmunde, Vokietijoje, vyko 2023 m. Tarptautinė intralogistikos ir metų šakinio krautuvo („IFOY“) apdovanojimų ceremonija.  Iš 23 nominacijų apdovanojimus pelnė du „Jungheinrich“ produktai. Tiek itin kompaktiška „PowerCube“ sandėliavimo sistema, tiek naujoviška „addedVIEW“ šakių kamera su brūkšninio kodo nuskaitymu atitinkamose kategorijose gavo taip trokštamus apdovanojimus.

„Jungheinrich PowerCube“ automatizuotas kompaktiškas smulkių konteinerių sandėlis, skirtas ypač kompaktiškam smulkių detalių ir vienetinių krovinių sandėliavimui ir užsakymų surinkimui pelnė apdovanojimą „Intralogistikos robotų“ kategorijoje. Modulinė „PowerCube“ stelažų sistema dėžes vertikaliuose kanaluose sandėliuoja iki 12 m aukščio. Toks sistemos aukštis leidžia ypač taupiai sandėliuoti dėžes labai mažame plote.

„Jungheinrich addedVIEW“ šakių kamera triumfavo „Metų specialios įrangos“ kategorijoje. Dėl galimybės tiesiogiai sandėliavimo vietoje nuskaityti brūkšninius kodus ir palyginti juos su sandėlio valdymo sistemos specifikacijomis, kamera leidžia žymiai sumažinti sandėliavimo ir paėmimo klaidas ir tuo pačiu padidinti efektyvumą bei saugą sandėlyje. Ant šakių naudojant skaitmeninį kamerą prekių suartėja judėjimo ir nuskaitymo vieta. Paėmimas atliekamas ypač ergonomiškai, naudojant ant vairo esantį mygtuką.

„Jungheinrich“ pardavimų vadovas Christian Erlach džiaugiasi apdovanojimu ne tik vienoje, o dviejose kategorijose: „Šiais laimėjimais 2023 m. „IFOY“ apdovanojimuose, „Jungheinrich“ dar kartą pabrėžė savo, kaip novatoriškų ir efektyvių intralogistikos sprendimų kūrimo lyderio, poziciją. Labai didžiuojamės tokiu pripažinimu. Su „Jungheinrich PowerCube“ ir „addedVIEW“ šakių kamera mūsų klientams suteikia novatoriškus sprendimus, kurie leidžia padidinti jų konkurencingumą ir žymiai pagerinti sandėlio efektyvumą.

Jungheinrich addedVIEWšakių kamera

Tiksli prekių saugojimo ir atsiėmimo dokumentacija yra labai svarbi bet kokiame sandėlyje. Klaidos įtraukiant ar sandėliuojant prekes sandėlio valdymo sistemoje (WMS) gali sukelti rimtų problemų – nuo neteisingai paskirstytų sandėliavimo vietų ir nenumatytų paieškos laikų iki prekių grąžinimo ar praradimo. Siekiant efektyviai spręsti šį iššūkį „Jungheinrich“ sukūrė „addedVIEW“ šakių kamerą su brūkšninių kodų skaitytuvu. Brūkšninius kodus ja nuskaityti ir palyginti su WMS specifikacijomis galima tiesiai saugojimo vietoje. Tai leidžia greitai ir tiksliai identifikuoti, taigi, išvengti klaidų jų net neįtraukus į sistemą. Integruodamos šią technologiją sandėlio procesuose, įmonės gali žymiai sumažinti neteisingų užsakymų ir atsargų išdėstymo skaičių, bei žymiai padidės efektyvumas.

„addedVIEW“ šakių kamera yra visiškai skaitmeninė ir palaiko „Full HD“ raišką, plačiajuostį automobilių eterneto duomenų perdavimą ir programinę įrangą, leidžiančią perkelti rezultatus į bet kokią WMS. Naudojant „Jungheinrich“ WMS produktas turi papildomų funkcijų. Jos leidžia nustatyti, ar priešais mentę yra teisingas ar neteisingas brūkšninis kodas, kameros vaizde naudojant spalvotas perdangas kai krautuvas važiuoja pro šalį. Be pranašumų, susijusių su sandėlio valdymu, šakinių krautuvų operatoriai gali naudotis  daug geresne vaizdo kokybe ir ergonomiška paėmimo funkcija tiesiai ant vairo. Iš esmės, visiškai skaitmeninė šakių kamera „addedVIEW“ klientams leidžia pašalinti nenumatytas paieškas ir klaidų išlaidas. Kiekvienam padėklui šis procesas tampa greitesnis, patikimesnis ir tokiu būdu žymiai ekonomiškesnis.

Jungheinrich PowerCube

Dėl itin kompaktiško vertikalaus konteinerių išdėstymo „PowerCube“ puikiai išnaudoja sandėliavimo vietą ir pasiekia keturis kartus didesnį sandėliavimo tankį nei naudojant įprastas lentynų stelažų sistemas. Dėl sistemos aukščio iki 12 m „PowerCube“ yra aukščiausia kompaktiška sandėliavimo sistema savo klasėje. Tai leidžia sandėlyje sutaupyti vietos, kurią galima panaudoti asortimento plėtrai ar kitiems tikslams. „Jungheinrich PowerCube“ taip pat yra unikali sistema rinkoje dėl savo lankstumo. Automatinę kompaktišką mažų konteinerių sandėliavimo sistemą galima įrengti ant įprastų pramoninių grindų be daug laiko reikalaujančių rekonstrukcijų, tokių kaip frezavimas ar šlifavimas, todėl ją galima lengvai integruoti esamuose sandėliuose. Kadangi vežimėliai juda po konteineriais, „PowerCube“ galima lengvai pritaikyti prie skirtingų pastatų aukščių ir konstrukcijų. Jei reikia, sistemą galima prijungti ir prie individualiai suplanuotos konvejerio sistemos.

Naujai sukurti „PowerCube“ vežimėliai  juda maksimaliu 4 m/s greičiu pasiekia pagreitį iki 2 m/s². Jie gali vienu metu gabenti du konteinerius, kurių kiekvieno svoris „PowerCube“ viduje yra 50 kg. Tai išplečia ir palengvina pritaikymą produktų asortimento požiūriu, pagreitina reorganizavimo procesus ir padidina vežimėlių pralaidumą. Tuo pačiu vežimėliai gali automatiškai judėti lygyje po „PowerCube“ lentyna. Dėl išplečiamo pavėžėjimo skaičiaus, „PowerCube“ pralaidumą galima lanksčiai koreguoti didėjant paklausai, atėjus sezoniniams padidėjusio užsakymo skaičiaus laikotarpiams ar plečiant asortimentą. Dėl aukštų charakteristikų  ličio jonų akumuliatorių, kurie veikimo metu laikinai įkraunami darbo vietose, vežimėlius galima naudoti kiaurą parą, be prastovų. Tai užtikrina didelį sistemos pralaidumą, o akumuliatoriai yra svarbi priežastis, kodėl „PowerCube“ taip puikiai veikia. Kitas pranašumas: kadangi atliekant priežiūros darbus vežimėlius galima grindų lygyje nuimti nuo „PowerCube“, nereikia jokios aptarnavimo platformos, kitaip nei naudojant konkurentų sistemas.

„Jungheinrich PowerCube“ sujungia efektyvius procesus ir novatorišką aparatinę įrangą su pažangiausiomis programinės įrangos technologijomis. Pranašumai šioje srityje yra paprastas prisijungimas prie esamos kliento IT infrastruktūros ir programinės įrangos dizainas, užtikrinantis maksimalų lankstumą procesų ir veiklos reikalavimų atžvilgiu. „Jungheinrich PowerCube“ rodo integruotą ir holistinį požiūrį į kompaktiško konteinerių sandėliavimo ateitį ir įgyvendina įmonės pažadą dėl naujo sandėlio efektyvumo lygio.

Apie IFOYapdovanojimą

„IFOY“ (Tarptautinis intralogistikos ir metų šakinio krautuvo) apdovanojimas skiriamas už efektyvumą ir inovacijas, bei dėl techninės kompetencijos laikomas rimčiausiu intralogistikos inovacijų apdovanojimu. Nepriklausoma žiuri, sudaryta iš pirmaujančių tarptautinių žurnalistų ekspertų, laimėtojus renka remiantis trijų etapų „IFOY“ auditu. Be standartizuoto „IFOY“ bandymo, tai taip pat apima „Fraunhofer IML“, Dresdeno Universiteto, Miuncheno Technikos Universiteto ir „Fraunhofer IPA“ specialistų atliekamą „IFOY“ inovacijų patikrinimą. „IFOY“ apdovanojimus remia Federalinė ekonomikos ir energetikos ministerija – Vokietijos VDMA Medžiagų tvarkymo ir intralogistikos asociacija. Nuo 2013 metų pelniusi jau net dvyliką apdovanojimų „Jungheinrich“ yra viena iš geriausių „IFOY“ laimėtojų.

Ar turite klausimų?