+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Jungheeinrich EKSa
06/16/2023

„Rocrich AGV Solutions“: „Jungheinrich“ ir „Mitsubishi Logisnext Americas“ siekia plėsti savo bendrą mobiliųjų automatizavimo sprendimų įmonę Šiaurės Amerikoje

Rocla ir Jungheinrich automatizuotai valdomų transporto priemonių (AGV) portfelių sujungimas Š. Amerikos rinkoje pagal AGV įmonę

Rocrich pasiūlys geriausius AGV sprendimus, pagal klientų poreikius

Įmonė plės vietinius pajėgumus, klientams ir partneriams Š. Amerikoje bus teikiama didesnė parama

Hamburgas, Vokietija, 2023 m. birželio 15 d. – intralogistikos srityje pirmaujanti Vokietijos įmonė „Jungheinrich“ ir „Mitsubishi Logisnext Americas“ (toliau – „Logisnext“), pirmaujanti Šiaurės Amerikos medžiagų tvarkymo ir novatoriškų automatizavimo bei transporto priemonių parko sprendimų tiekėja ir gamintoja, šiandien paskelbė apie būsimą „Rocrich AGV Solutions“ („Rocrich“) pristatymą. Bendra įmonė paremta jų esama partneryste ir galės pasiūlyti laiko patikrintus mobiliojo automatizavimo sprendimus sandėliams ir gamybos įrenginiams Šiaurės Amerikoje. Abu partneriai turės po lygų Hiustone, Teksaso valstijoje įregistruotos įmonės akcijų skaičių, o papildomos operacijos bus vykdomos Marengo, Ilinojaus valstijoje.

„Rocrich“: „Rocla“ ir „Jungheinrich AGV“ susijungimas Šiaurės Amerikoje

„Logisnext“ ir „Jungheinrich“ Šiaurės Amerikoje bendradarbiauja jau 15 metų, įskaitant bendrą įmonę, siūlančią „Jungheinrich“ AGV sprendimus – „MCJ Supply Chain Solutions LLC“ (toliau – „MCJ“). Siekdamas užsitikrinti didelę prognozuojamo Šiaurės Amerikos medžiagų tvarkymo ir automatizavimo rinkos augimo dalį, „Rocrich“ esamoje „MCJ“ bendroje įmonėje sujungs „Logisnext“ „Rocla“ prekės ženklo ir „Jungheinrich“ AGV asortimentus. Tai klientams ir verslo partneriams leis gauti abiejų prekių ženklų produktų ir paslaugų sprendimų vienoje vietoje.

„Rocla“ ir „Jungheinrich“ turi ilgametę pramonės patirtį ir kiekviena jų daugiau nei 40 metų siūlo patikimus mobiliuosius automatizavimo ir robotikos sprendimus moderniausiems sandėliams. Būdama vienu už „Rocla“ ir „Jungheinrich“ AGV asortimentus atsakingu subjektu, „Rocrich“ leis supaprastinti procesus ir pasiūlyti vieną kontaktinį tašką klientams ir verslo partneriams, bei sustiprinti paslaugų pasiūlą visoje Šiaurės Amerikoje.

Platus asortimentas apima visus pagrindinius klientų naudojimo atvejus Šiaurės Amerikos rinkoje

Sujungus asortimentą, „Jungheinrich“ ir „Rocla“ produktų ir paslaugų pasirinkimas leis „Rocrich“ aprėpti visus pagrindinius klientų įrangos naudojimo atvejus nuo standartinių iki specialios paskirties AGV ir automatizuotų šakinių krautuvų. Šis Šiaurės Amerikos rinkai skirtas pasiūlymas pagrįstas pasaulyje pirmaujančių „Rocla“ ir „Jungheinrich“ per pastaruosius dešimtmečius nuolat tobulintomis žiniomis AGV srityje. „Rocrich“ remsis šiais sprendimais ir ateityje siūlys daugiau produktų ir paslaugų.

Vietinių pajėgumų stiprinimas išnaudojant didžiausią Šiaurės Amerikos platintojų tinklą

Siekiant tapti dar stipresne rinkos partnere, „Rocrich“ ketina plėsti Šiaurės Amerikos organizaciją ir toliau stiprinti savo vietos pajėgumus. Vykdant šią strategiją įmonė didins savo pajėgumus pardavimo, parengimo eksploatuoti, montavimo ir garantinio aptarnavimo srityse. Tuo pačiu bendra įmonė panaudos „Jungheinrich“ ir „Rocla“ žinias, kad būtų galima toliau tobulinti esamą klientų aptarnavimą ir patirtį regione.

Bendradarbiaujant su daugiau, nei 570 „Logisnext“ platinimo vietų visoje Šiaurės Amerikoje, „Rocrich“ galės pasiūlyti geriausias paslaugas vietos ir regiono mastu. Platus platintojų tinklas veikia visose Jungtinėse Amerikos Valstijose ir leidžia papildomai veikti Kanadoje ir Meksikoje. Šioje pramonės srityje pirmaujantis aptarnavimas apims paslaugas po pardavimo, pvz., visą parą veikiantį pagalbos centrą, greitą reagavimą į užklausas, taip pat suplanuotą ir neplanuotą techninę priežiūrą ir kt.

Brian Spradlin, dabartinis „MCJ“ vadovas, turintis daugiau nei 15 metų patirties automatizavimo srityje, toliau eis savo pareigas bendroje įmonėje ir bus „Rocrich“ prezidentu.

 „Labai džiaugiamės galėdami pranešti apie „Rocrich“ ir „Rocla“ ir „Jungheinrich“ automatizavimo produktų asortimento sujungimą Šiaurės Amerikos rinkoje“, – sakė Brian Spradlin. „Toks sujungimas mums padės klientams ir partneriams suteikti greitą ir paprastą pirmaujančio asortimento ir būsimų rinkos galimybių prieigą. Sujungsime geriausius šioje pramonės srityje dirbančius žmones ir produktus ir išplėsime savo verslą. Mūsų tikslas – tapti vienu iš pirmaujančių rinkos dalyvių ir formuoti mūsų pramonės ateitį.“

„Rocrich“ komercinės veiklos pradžia priklauso nuo įvairių reguliavimo institucijų patvirtinimų. Šalys tikisi šį procesą užbaigti ir komercinę veiklą pradėti trečiojo 2023 m. ketvirčio pradžioje.


Apie „Jungheinrich“

Būdama viena iš pirmaujančių intralogistikos sprendimų tiekėjų pasaulyje, „Jungheinrich“ jau 70 metų kuria novatoriškus ir tvarius medžiagų srauto valdymo produktus ir sprendimus. Ši Hamburge įsikūrusi šeimos įmonė, kaip šio sektoriaus pradininkė, yra įsipareigojusi sukurti ateities sandėlį. 2021 m. „Jungheinrich“ ir jos daugiau nei 19 000 darbuotojų komandos pajamos siekė 4,24 mlrd. Eur. Pasaulinį tinklą sudaro 11 gamyklų ir 41 paslaugų ir pardavimo įmonė „Jungheinrich“ akcijomis prekiaujama „MDAX“.

Apie "Mitsubishi Logisnext Americas

"Mitsubishi Logisnext Americas Inc." ir jos grupės įmonės jau daugiau nei 100 metų padeda klientams judėti į priekį. Į technologijas orientuotas gamintojas "Mitsubishi Logisnext Americas" siūlo keičiamo mastelio sprendimus nuo medžiagų tvarkymo iki automatizavimo ir plataus parko palaikymo. Pagrindinė būstinė įsikūrusi Hiustone, Teksaso valstijoje, o visas pažangių sprendimų asortimentas apima penkis pirmaujančius prekės ženklus: "Mitsubishi" krautuvus, "Cat®" krautuvus, "Rocla AGV Solutions", "UniCarriers®" krautuvus ir "Jungheinrich®" sandėliavimo ir automatizavimo produktus. Visus gaminius palaiko platus platintojų tinklas, siūlantis geriausią šioje srityje klientų aptarnavimą ir produktų palaikymą. Daugiau informacijos rasite svetainėje www.LogisnextAmericas.com.

Ar turite klausimų?