+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
stage-compliance-bei-jungheinrich
ESMINĖ MŪSŲ RIZIKOS VALDYMO DALIS

Atitiktis

„Jungheinrich“ grupė jau daugelį metų atitiktį laiko labai svarbiu klausimu. Atitiktis reiškia teisinių nuostatų ir vidinių įmonės gairių laikymąsi ir yra neatsiejama mūsų kasdienio darbo dalis.

Mes, kaip pasaulinė įmonė, susiduriame su daugybe rizikos veiksnių, įskaitant teisinę riziką. Todėl 2008 m. sukūrėme atitikties sistemą, užkertančią kelią šiai rizikai.

Savo verslo veikloje prisiimame ekonominę, ekologinę ir socialinę atsakomybę. Atitikties sistema užtikrina, kad tokia atsakomybė mūsų darbuotojams, tiekėjams, verslo partneriams ir klientams būtų vykdoma ir atspindėtų mūsų įmonės vertybes. Šios vertybės mūsų Elgesio kodekse apibrėžtos kaip privalomos „Jungheinrich“ gairės.

„Jungheinrich“ atitikties valdymo sistema (AVS) siekiama užtikrinti, kad visi darbuotojai kasdieniame darbe elgtųsi tinkamai ir sąžiningai. Mūsų požiūris: apsaugoti, nustatyti, reaguoti. Remdamiesi nacionaliniais ir tarptautiniais standartais kuriame sistemingą struktūrą, skirtą „Jungheinrich“ atitinkamam elgesiui skatinti.

„Jungheinrich AG“ generalinis direktorius ir vyriausiasis atitikties pareigūnas dr. Lars Brzoska yra atsakingas už strateginę mūsų AVS orientaciją. Už sistemos įgyvendinimą atsako įmonės atitikties, audito ir duomenų apsaugos viceprezidentas Frank Jastrob.

Mūsų principai: apsaugoti, nustatyti, reaguoti

Susisiekite su mumis asmeniškai arba anonimiškai per „OpenLine“

„Jungheinrich“ „OpenLine“ portalas ir telefonas

Be to, yra ir mūsų informavimo sistema „OpenLine“.

Ji suteikia galimybę su mumis anonimiškai susisiekti ir bendrauti per išorės internetinį portalą. Norėdami mums parašyti anonimiškai,  „OpenLine“ portalą rasite čia.

Ar turite klausimų?