+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Varikliai
Pažangu, efektyvu ir individualu

Varikliai

Būdami vienu iš pirmaujančių šios srities gamintojų mes taip pat kuriame individualius sprendimus Jums.

Elektromobilumas ne tik krautuvams

Mūsų elektros variklių ir pavaros technologijų plėtros centre kuriame ne tik sudėtingus su elektromobilumu susijusius projektus. Mes taip pat aktyviai bendradarbiaujame su įvairiomis aukštosiomis mokyklomis taikomųjų tyrimų srityje. Turėdami apie 300 darbuotojų ir kasmet pagamindami iki 500 000 elektros variklių arba elektros pavarų kartu su mūsų partnerių įmonėmis esame vieni iš didžiausių pasaulyje elektros variklių gamintojų.

Bet kokio variklio elektros versija

Mūsų pasiūla apima traukos ir pavarų variklius, kurie transporto priemonę varo reduktoriaus pagalba, hidraulinius variklius ir siurblių variklius, skirtus įvairių gamintojų krumpliaratinių siurblių pavaroms. Be to, gaminame varymo sistemas, skirtas „Steer-by-wire“ vairavimo mechanizmams arba vairo stiprintuvams. Kadangi esame sistemų tiekėjas, galime pasiūlyti pilnai sukomplektuotas varymo sistemas su valdymo sistema, ekranu, diržais, kontaktoriais, reduktoriais, vairo mechanizmais ir ratais.

Pasiruošę ateičiai su sinchroniniu, magnetinės varžos varikliu

Mūsų naujai sukurtas sinchroninis, magnetinės varžos variklis leidžia suderinti sinchroninių variklių didelę galią ir energijos naudojimo efektyvumą su trifazių asinchroninių variklių pranašumais sąnaudų ir techninės priežiūros atžvilgiu. Naudojant naują variklio technologiją, apie 93 proc. energijos paverčiama galia, todėl perpus sumažėja energijos nuostoliai ir dar labiau sumažėja energijos suvartojimas užtikrinant gerokai didesnį automobilio našumą.

Ar turite klausimų?