+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Safety
Saugumo sprendimai Jūsų sandėliui

360 laipsnių „Jungheinrich“ apsauga

Sandėlys - tai ne vaikų žaidimo aikštelė. Visgi jis turi būti lygiai toks pat saugus.


Pavojų sandėlyje tikimybė dėl didėjančios dinamikos ir procesų kompleksiškumo yra didelė. Todėl jau nepakanka apsaugoti tik tam tikras pavojingas zonas - viską lemia viso sandėlio matomumas.
Būdami šeimos įmone ir vidaus logistikos sprendimų kūrimo lyderiu mes žvelgiame visur. Mūsų saugumo ir pagalbinių sistemų įvairovė užtikrina visų sandėlio sričių 360 laipsnių apsaugą. Rūpinamės, kad ateityje sandėlio saugumas Jums būtų paprastas.


Content Safety


 

Content Saugumas 2a Viskas kontroliuojama.

Visų sandėlio sričių saugumas
Mūsų 360 laipsnių apsauga apima penkias rizikos zonas sandėlyje. Taikydami „Jungheinrich“ saugumo sprendimus apsaugosite žmones, prekes, sandėlio įrenginius bei mašinas ir duomenis. Mūsų didesnė nei 60 metų patirtis padės Jums iš anksto kritiškai įvertinti situacijas, sumažinti nelaimingų atsitikimų riziką ir padidinti sandėlio saugumą visose srityse. Tą visuomet darome taip, kad nenukentėtų Jūsų produktyvumas. Nes didesnis saugumas Jums reiškia ir didesnę išlaidų kontrolę bei investicijų apsaugą.


Susisiekite jau dabar!


Content Saugumas 3

1. Žmonių saugumas.

Žmogus - pats svarbiausias.
Galite visiškai pasikliauti mūsų visapusiška saugumo koncepcija. Kad apsaugotumėte savo sandėlio darbuotojus nuo susidūrimų su krautuvais ar kitų nelaimingų atsitikimų, siūlome Jums didelę transporto priemonėms skirtų parinkčių įvairovę. Mums svarbi Jūsų darbuotojų sveikata, todėl rūpinamės, kad darbo vieta būtų ergonomiška. Tai darote tam, kad Jūsų vairuotojai visada būtų saugūs, jaustųsi patogiai ir dirbtų našiai.

Content Saugumas 8a Nes jie negali visko matyti.

„Jungheinrich“ asmenų atpažinimo sistema.
„Jungheinrich“ galinio vaizdo kamera su žmonių atpažinimo funkcija sumažina riziką susidurti su atgal važiuojančiais šakiniais krautuvais. Vos tik pavojaus zonoje atsiranda žmogus, sistema apie jį praneša optiniu bei akustiniu būdu.

Sužinokite daugiau apie žmonių apsaugą


Content Saugumas 4

2. Prekių apsauga.

Patikima vertingų prekių apsauga.
Jūsų sandėliuojamos prekės yra brangus turtas. Įvairios pagalbinės sistemas padeda Jums jį tinkamai saugoti ir tuo pačiu taupyti laiką ir išteklius. Taip apsaugote ne tik savo sandėlyje laikomas prekes ir darbuotojus, bet ir užtikrinate savo produktyvumą bei tiekimo saugumą.

Content Saugumas 9a Saugios kiekviename posūkyje.

„Jungheinrich“ „curveCONTROL“
Pagalbinė vairuotojo sistema „curveCONTROL“ padidina šakinio krautuvo stabilumą ir, prireikus, posūkyje automatiškai sumažindama greitį užtikrina optimalų važiavimo saugumą.

Sužinokite daugiau apie prekių apsaugą


Content Saugumas 5

3. Sandėlių ir sandėliavimo įrenginių apsauga.

Rizikos sandėlyje prevencija.
Mūsų sukurtos prevencinės paslaugos padeda tikslingai išvengti pavojų, kuriuos sukelia pažeisti sandėliavimo įrenginiai. Tokiu būdu Jūsų procesai ir ilgalaikis turtas lieka saugūs.

Content Saugumas 10a Atidus žvilgsnis atsiperka.

„Jungheinrich“ stelažų tikrinimas.
Kasmetiniai mūsų sertifikuotų stelažų inspektorių atliekami patikrinimai užtikrina, kad galite padidinti savo sandėlio saugumą ir išnaudoti taupymo galimybes. Būdami kvalifikuotais specialistai nustatome ilgalaikius ir esminius trūkumus, juos įvertiname ir, prireikus, pažeistas stelažų dalis pakeičiame originaliomis „Jungheinrich“ atsarginėmis dalimis.

Sužinokite daugiau apie sandėlių apsaugą


Content Saugumas 6

4. Mašinų apsauga.

Mažiau nelaimingų atsitikimų.
Visos funkcijos ir reguliari techninė priežiūra padės Jums sumažinti nelaimingų atsitikimų skaičių ir užtikrinti ilgalaikį transporto priemonių eksploatavimą. Taip apsaugosite ne tik savo darbuotojus, bet ir sumažinsite remonto ir priežiūros kaštus. Tai irgi padeda sutaupyti.

Content Saugumas 11a Ženklus nelaimingų atsitikimų sumažinimas.

„Jungheinrich“ smūgių jutiklis.
„Jungheinrich“ smūgių jutikliais apsaugosite savo krautuvus, prekes ir darbuotojus. Nebrangų jutiklių modulį nesunku modifikuoti, kuris garsu ir vaizdu informuoja apie susidūrimus su krautuvu ir nelaimingus atsitikimus. Be to, surinkti duomenys pateikia vertingos informacijos, leidžiančios efektyviai sumažinti sandėlyje patiriamus nuostolius.

Sužinokite daugiau apie mašinų apsaugą


Content Saugumas 7

5. Duomenų apsauga.

Kad viskas liktų ten, kur turi būti.
Laikais, kuomet didėja skaitmeninimas ir tinklų kūrimas, gedimų ir duomenų apsaugos sprendimai yra kiekvienos saugumo koncepcijos dalis. Mes labai stengiamės, kad mūsų skaitmeniniai sprendimai atitiktų aukščiausius saugumo standartus. Mūsų programinės įrangos ir žiniatinklio taikomąsias programas sertifikuoja nepriklausomi ekspertai, kad įsilaužėliai neturėtų jokių šansų. Todėl Jūsų vertingi įmonės duomenys ir informacija yra patikimai apsaugoti.

Content Saugumas 12a Įsilaužėliai neturi jokių šansų.

„Jungheinrich ISM Online“ – sertifikuota duomenų apsauga.
Visapusiška „Jungheinrich ISM Online“ parko valdymo sistema padeda Jums saugiai valdyti krautuvų parkus nepriklausomai nuo jų dydžio ir kompleksiškumo. Mūsų internetinė programa buvo daug kartų išbandyta siekiant apsisaugoti nuo kibernetinių atakų. Nepriklausomi ekspertai patvirtina aukštą „ISM Online“ saugumo lygį.

Sužinokite daugiau apie duomenų apsaugą



Saugumas tampa vaikų žaidimui,jei apie viską pagalvojama.


Iš karto sužinokite, kaip mes Jums savo visapusišku sprendimu padėsime padidinti Jūsų sandėlio saugumą.


Sužinokite daugiau

Content Saugumas 7b

Ar turite klausimų apie saugumą Jūsų sandėlyje?

Stage Dividendai

Jūsų kontaktiniai duomenys

Nauji krautuvai

Telefonas

+370 52322242

Susisiekite

Ar turite klausimų?