+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Valdikliai
Lankstus ir tvirtas

Valdymo sistemos

Nepriklausomai nuo to, ko Jums reikia, ar trifazės ar nuolatinės srovės sistemų, kombinuotų sistemų ar atskirų komponentų - turime Jums pritaikytų pasiūlymų.

Lengvesnis važiavimas, vairavimas ir kėlimas

Vieno ar kelių variklių valdymui siūlome mūsų patikrintas nuolatinės srovės arba trifazės srovės valdymo sistemas, o mūsų kombinuoti valdymo sprendimai su sąsaja ir IO kontroleriu palengvins elektra valdomas funkcijas, tokias kaip kėlimo, važiavimo ar vairavimo.

Naudodami moderniausias efektyvumo lygį optimizuojančias valdymo koncepcijas gaminame pavarų keitiklius skirtingų technologijų 0,5 - 16 kilovatų galios klasės varikliams su 24 - 80 voltų įtampa (pagal užklausimą galimos ir kitos įtampos). Pageidaujant taip pat sukuriame tinkamą programinę įrangą.

Pažangi „CAN-Bus“ technologija

Dėl modulinės elektronikos sistemos, sukurtos pažangios „CAN-Bus“ technologijos pagrindu, mūsų valdymo sistemos gali atlikti visas elektrines funkcijas, tokias kaip važiavimo, krovimo, vairavimo, stūmimo arba kėlimo. Tvirta, aukštųjų stelažų didelio našumo krautuvams sukurta konstrukcija užtikrina geriausią apsaugą nuo smūgių, o integruota aušinimo ventiliatoriais sistema apsaugo nuo ekstremalių temperatūrų.

Prijungiama išoriniai įrenginiai ir pasirenkama įranga

Per papildomus modulius prie 80 voltų valdymo sistemos galima prijungti įvairius išorinius įrenginius, tokius kaip stiklų valytuvus, priekinio stiklo šildytuvą, atbulinės eigos signalizatorių arba darbinius žibintus. Tam nereikia nei kitos elektros sistemos, nei brangios elektros montavimo plokštės, nes visai pasirenkamai įrangai užtenka pagrindinės elektros įrangos. Tai užtikrina minimalų nuokrypį. Kartu su traukos pavara papildomai galima valdyti ir vairavimo pavarą. Be to, sistema saugoma ir kontroliuojant trumpąjį jungimą.

Ar turite klausimų?