+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Automatizavimo procesas 4
SĖKMINGAS AUTOMATIZAVIMAS

Automatizavimo procesai

Sėkmingas automatizavimas su teisingu partneriu. Būdamas kompetentingu automatizavimo partneriu suplanuosime ir įgyvendinsime individualiai Jums pritaikytą logistikos sistemą, kuri padės automatiškai padidinti Jūsų sandėlio pelningumą.

Automatizavimas gali būti idealus būdas padaryti sandėlį našesniu ir lankstesniu. Tačiau ne kiekvienas sprendimas tampa automatiškai sėkmingu. Tikslingiausia ta sistema, kuri yra priderinta prie Jūsų individualių poreikių ir į Jūsų sandėlio aplinką harmoningai įdiegta tinkamu automatizavimo lygiu. Būdamas kompetentingu partneriu suplanuosime ir įgyvendinsime Jums individualiai Jums pritaikytą automatizavimo sprendimą, kuris padės kuo lanksčiau reaguoti į individualius klientų poreikius, leis pasitikėti vis didėjančia produktų įvairove ir automatiškai padidinti savo našumą bei pelningumą. Turėdami unikalų ir platų klientų aptarnavimo tarnybų tinklą net ir sėkmingai užbaigus projektą mes teiksime Jums pagalbą, kuri užtikrins, kad Jūsų automatizuota įranga veiktų visad patikimai ir iki minimumo būtų sumažintas prastovų laikas.

3 žingsniai iki Jūsų poreikius tenkinančio automatizavimo sprendimo.

Kaip pagrindinis tiekėjas, mes kiekviename etape patarsime ir padėsime priimti lankstų ir efektyvų automatizavimo sprendimą. Nuo pat suplanavimo ir projektavimo etapo iki realizavimo ir įdiegimo į eksploataciją. Taip pat vykdome išsamią profesinę priežiūrą ir teikiame pagalbą jau veikiančiam projektui. Visada skaidriai, patikimai ir aktyviai - turime ilgametę patirtį vidaus logistikos procesų automatizavimo srityje daugelyje pramonės šakų.

Content Automatizavimo procesas 1 1 žingsnis - individualūs sprendimai pagal užsakymą.

Planavimas ir projektavimas.

Norėdami rasti Jums optimalų automatizavimo lygį, pirmiausia išanalizuojame Jūsų individualius poreikius, susijusius su medžiagų ir informacijos srautu. Įvairiais instrumentais (pvz., medžiagų srauto diagramomis, CAD planais, sistemos vaizdavimais) akivaizdžiai parodomos faktinės ir nurodytosios būklės ir atskleidžiamos optimizavimo kryptys. Tuo remiantis patikriname preliminaraus planavimo įvairius sprendimų variantus ir visų pirma įvertiname juos įmonės ekonominiu požiūriu. Viso to tikslas - maksimaliai efektyvūs ir lankstūs Jūsų procesai. Priėmus optimalų sprendimą pradedamas detalus planavimas. Labai detaliai pristatome Jūsų būsimus procesus, apskaičiuojame reikiamą biudžetą ir nustatome tikslius projekto realizavimo terminus. Atsižvelgiame ne tik į esamus Jūsų vidaus logistikos procesus, bet ir į ilgalaikius. Kad išliktumėte lankstūs bet kokioje situacijoje, nuo pat pradžių viską planuojate taip, kad savo automatizuoto sandėlio aplinką galėtumėte lengvai išplėsti ir pritaikyti.


Content Automatizavimo procesas 2 2 žingsnis - kontaktinis partneris visoms sritims

Realizavimas ir sistemų integravimas.

Asmeninis Jūsų atstovas „Jungheinrich“ bendrovėje koordinuos visas Jūsų verslo sritis ir nuolat matys visą vaizdą. Profesionalūs ir patikrinti projektų valdymo metodai užtikrins veiksmingą kiekvieno projekto etapo eigą ir tikslų įgyvendinimą. Glaudus bendradarbiavimas su savo projekto vadovu, taip pat reguliarūs projektų valdymo susitikimai su visais dalyviais užtikrina optimalų keitimąsi informacija. Tai užtikrina maksimalų skaidrumą ir saugumą viso projekto metu - iki pat naudojimui parengtos Jūsų įrangos perdavimo, kai visos rankiniu būdu veikiančios, pusiau automatinės arba visiškai automatizuotos sistemos puikiai sujungiamos ir darniai tarpusavyje veikia.


Content Automatizavimo procesas 3 3 žingsnis - techninė priežiūra ir pagalba.

Ilgalaikė pagalba.

Norėdami užtikrinti ilgalaikį Jūsų automatizuotos įrangos našumo lygį, mes ir toliau baigę projektą suteiksime visapusišką logistikos sistemų priežiūrą ir pagalbą. Turėdami unikalų ir platų klientų aptarnavimo tarnybų tinklą bei mūsų pagalbos liniją mes visada esame arti Jūsų ir pasirengę padėti, kai tik Jums prireiks pagalbos. Daugiau nei 4700 „Jungheinrich“ klientų aptarnavimo tarnybos technikų visame pasaulyje kompetentingai ir patikimai atlieka techninę priežiūrą ir patikras bei visada su savimi turi reikiamas atsargines dalis. Mūsų pagalbos linija veikia 24/7 ir stebi Jūsų sistemą. Siekdami užtikrinti, kad Jūsų automatizuotos sistemos veiktų efektyviai, mes taip pat apmokome Jūsų darbuotojus saugiai ir efektyviai valdyti Jūsų įrangą.


Sužinokite daugiau apie mūsų techninę priežiūrą ir pagalbą

Content STC2B1A

Naujas aukšto lygio atlikėjas sandėlyje.

„Jungheinrich STC 2B1A“ – visame pasaulyje galingiausias savo klasės stelažų darbinis įrenginys.
Pirmasis „Jungheinrich“ sukurtas smulkių dalių stelažų darbinis įrenginys, būdamas geriausiu iš savo klasės, išmaniai naudojantis energiją ir privažiuojantis arčiausiai stelažų, užtikrina didžiausią Jūsų automatinio smulkių dalių sandėlio efektyvumą.

SUŽINOKITE DAUGIAU 

Content Automatizavimo procesas

Naujo lygio automatizavimas.

Transportavimo sistema be vairuotojo, aukštųjų stelažų krautuvas EKX 516a.
Dirbdami naujausiu mūsų EKX 516a krautuvu savo sandėlį pakelsite į naują lygį. Mūsų išbandytas aukštųjų stelažų krautuvas EKX yra transportavimo sistema be vairuotojo, veikianti efektyviai, galingai ir visiškai saugiai. Sandėlio funkcijas taip pat galima automatizuoti palaipsniui, nes savo jau eksploatuojamą aukštųjų stelažų krautuvą galite automatizuoti ir vėliau.

Sužinokite daugiau 

Daugiau išsamios informacijos apie automatizavimą.

Susipažinkite jau dabar su mūsų plačia gaminių palete.

„Jungheinrich“ - sisteminių sprendimų kūrėjas
Planavimas, įgyvendinimas, techninė priežiūra ir pagalba
Automatizavimo komponentai
Automatinės sandėlio sistemos
Automatinis užsakymų rinkimas ir paletavimas

Content Automatizavimo procesas 3

Sandėlio automatizavimas.Kokiu būdu ir kokiu mastu?

Kodėl visgi verta gerai veikiantį sandėlį automatizuoti? Kokios yra sandėlio automatizavimo priežastys ir kiek yra automatizavimo lygių? Į ką reikia atkreipti dėmesį vykdant automatizavimą ir kokias suinteresuotąsias šalis reikia įtraukti į planavimą? Šie ir kiti klausimai aptariami mūsų techninėje dokumentacijoje. Joje taip pat rasite praktinius patarimus bei Jūsų sandėlio automatizavimo sprendimus. 

Kiekvienai pramonės šakai pritaikyti sprendimai.

Nesvarbu, ar kuriamos naujos sistemos ar modernizuojamos ir plečiamos esamos sistemos - turėdami ilgametę patirtį vidaus logistikos srityje mes konsultavome daugelį mažų, vidutinių ir didelių įmonių visame pasaulyje, kaip automatizuoti jų procesus, ir būdami generaliniu rangovu dalyvavome iki pat projekto įgyvendinimo.

Kiti automatizavimo projektai.

Susipažinkite su kitais „Jungheinrich“ įgyvendintais projektais.

Sužinokite daugiau


Content Automatizavimo procesas 1

Harmoningai veikiančiame sandėlyje sėkmė garantuota.

Sužinokite daugiau apie automatizavimą su „Jungheinrich“

Content Automatizavimo procesas (2)

Virtuoziškai tvarkomas sandėlys nėra atsitiktinumas.

Sužinokite daugiau apie skaitmeninimą ir sujungiamumą su „Jungheinrich“

Susidomėjote automatizavimo sprendimais, tinkančiais Jūsų sandėliui?

Kreipkitės, mes Jums patarsime.

Stage Dividendai

Jūsų kontaktiniai duomenys

Stelažai

Telefonas

+370 52322242

Susisiekite

Ar turite klausimų?