+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Services
NAUDOJANT ATSARGINES DALIS NEREIKIA JOKIŲ PASTANGŲ

„Jungheinrich“ atsarginės dalys

Prastovos visada erzina. Mūsų gaminiai kokybiški, tačiau siekiant atkurti visapusišką įrangos funkcionalumą svarbu naudoti originalias „Jungheinrich“ atsargines dalis.

Tik originalios „Jungheinrich“ atsarginės dalys atitinka aukščiausius mūsų mašinų našumo reikalavimus ir saugo nuo rimtų nelaimingų atsitikimų, kurie gali kilti dėl neoriginalių dalių naudojimo. Įprastai mes rezervuojame daugiau nei 100 000 šakinių krautuvų originalių atsarginių dalių, kurias galima įsigyti daugiau nei 10 metų. Optimali visų komponentų sąveika leis pasiekti maksimalų patikimumą ir išlaikyti transporto priemonės vertę.

„Jungheinrich“ atsarginės dalys – pakankamai geros tik originalios.

Jūsų transporto priemonėms keliamus aukštus reikalavimus gali atitikti tik originalios šakinių krautuvų atsarginės dalys. Būtent todėl vienai iš transporto priemonių sugedus nederėtų griebtis trečiųjų šalių įrangos. Visada pasikliaukite sertifikuota „Jungheinrich“ kokybe ir pirmiausia kreipkitės į mus. „Jungheinrich“ originalių atsarginių dalių paslauga apima:

  • Internetu užsakomas dalis
  • Ratukus ir ratus
  • Modernizavimą
  • Priedus
  • „Jungheinrich“ eksploatacines medžiagas

Stage Ratai, ratukai, padangos

Ratukai ir ratai.

Kad viskas klostytųsi taip, kaip reikia.

Reikia atsarginių ratukų ar ratų nesukant sau galvos? Naudojant originalius „Jungheinrich“ ratukus ir ratus jūsų šakinis krautuvas išlaiko savo įprastą aukštą našumo lygį. Kartu maksimaliai sumažinamos prastovos, prailginamas naudojimo laikas ir užtikrinamas geresnis saugumas jūsų sandėlyje. O mūsų išsamus katalogas su 98 proc. pasiekiamų „Jungheinrich“ atsarginių dalių užtikrina, kad galėtumėte reikiamus ratus ar ratukus užsisakyti bet kuriuo metu.

Trumpai apie gaunamą naudą:

  • Maksimalus našumas
  • Didesnis saugumas
  • Visuomet tiksliai tinkančios dalys  
  • Pasiekiamumas

Retrofitting Spare Parts services

Originalus modernizavimas.

Šiek tiek patobulinimų.

Pramoninis krautuvas turi atitikti daugybę reikalavimų ir jį turi būti galima naudoti įvairiomis sąlygomis. Jo eksploatacijos laikotarpiu visa tai gali pasikeisti dėl naujų saugumo reikalavimų, sandėlio ir logistikos procesų pokyčių ar teisinių reikalavimų. Naudojant „Jungheinrich“ originalias modernizavimo dalis nekils jokių problemų: didelė modernizavimo pasirinkčių įvairovė – nuo LED žibintų iki smūgio jutiklių – užtikrins, kad būtumėte pasiruošę bet kokiai situacijai. Kvalifikuoti „Jungheinrich“ priežiūros specialistai taip pat visada jums padės ir profesionaliai pagal jūsų poreikius atliks su šakiniu krautuvu susijusius darbus.

Trumpai apie gaunamą naudą:

  • Gamintojo kompetencija
  • Didelis gaminių pasirinkimas padės patenkinti jūsų individualius poreikius
  • Didesnis produktyvumas ir saugumas sandėlyje

Accessories Spare Parts Service

Priedai.

Kad kiekvienas krautuvas būtų dar geresnis.

Originalūs „Jungheinrich“ priedai padės jūsų krautuvui pasiekti dar geresnį našumo lygį. Tokie gaminiai kaip susidūrimo jutikliai ar apsaugos nuo susidūrimo sistemos taip pat smarkiai padidina saugumą sandėlyje. „Jungheinrich“ tarnybos padės pasiekti atitiktį nuolat kintantiems reikalavimams ir pritaikyti sandėlio įrangą bei šakinius krautuvus jūsų individualiems poreikiams.

Trumpai apie gaunamą naudą:

  • Gamintojo kompetencija
  • Didelis gaminių pasirinkimas padės patenkinti jūsų individualius poreikius
  • Didesnis produktyvumas ir saugumas sandėlyje

Consumables Spare Parts services

„Jungheinrich“ eksploatacinės medžiagos.

Viskas veiks dar sklandžiau.

„Jungheinrich“ tarnybos padės jums prižiūrėti šakinius krautuvus naudojant tinkamas eksploatacines medžiagas, kurios ypač svarbios siekiant užtikrinti tolygų pramoninių krautuvų našumą. Būtent todėl turėtumėte visada pasikliauti originaliomis „Jungheinrich“ eksploatacinėmis medžiagomis: didelis hidraulinės alyvos, pavarų alyvos, variklių alyvos, purškimo rinkinių, tepalų, valiklių ir dažų pasirinkimas yra specialiai pritaikytas „Jungheinrich“ transporto priemonėms, todėl garantuos jūsų šakinių krautuvų eksploatacijos laiką ir patikimumą.

Trumpai apie gaunamą naudą:

  • Specialiai pritaikyta „Jungheinrich“ krautuvams
  • Alyvos ir tepalai gaminami pagal mūsų specifikacijas
  • Didelio našumo komponentai, tokie kaip nelipnios hidraulinės alyvos priedai, garantuoja patikimą veikimą
  • Naudingi komplektai, tokie kaip purškimo, dažų ar valymo rinkiniai, palengvina techninę priežiūrą

Mes su malonumu jums patarsime dėl geriausių jūsų poreikiams pritaikytų sprendimų.

Susisiekite dabar!

Stage Dividendai

Jūsų kontaktiniai duomenys

Servisas

Telefonas

+370 52322245

Susisiekite

Ar turite klausimų?