+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
EDS_Kabel_2
Įvairiapusiai sprendimai kiekvienai pramonės šakai

Kabelių rinkiniai

Galite pasikliauti, kad mūsų išsamių praktinių žinių dėka kabelių rinkiniai bus suprojektuoti ir pagaminti optimaliai pagal Jūsų poreikius. Visai nesvarbu, kokio tipo kabelių rinkinių Jums reikia ir kokioje pramonės srityje jie bus naudojami. 

Kabelių rinkiniai yra mašinų, kuriose jie naudojami, nervų centrai. Atitinkamai sudėtingas yra jų konstravimas ir gamyba. Mums pažįstamas šis iššūkis: Diena iš dienos mūsų kabelių rinkiniai patikimai užtikrina reikiamą energijos ir signalų srautą į daug skirtingų „Jungheinrich“ gaminių, kurie dėl to tampa atitinkamos naudojimo srities standartais. Pasinaudokite patirties lobynais, kurias remiantis sukurti mūsų kabelių rinkiniai.

Tiksliai pritaikyti kabelių rinkiniai iš vienų rankų

Jau konstravimo pradžioje skiriame tam didžiausią dėmesį. Mes tiksliai paisome Jūsų kabelių sistemai keliamų lūkesčių ir visuomet atsižvelgiame į ekonomiškumą ir lankstumą vėlesnės gamybos metu. Savaime suprantama, visuomet laukiame Jūsų idėjų ir pasiūlymų.

Gamyba vyksta daugiausiai rankiniu būdu. Tokia praktika dėl daugybės sudėtingų darbo veiksmų yra ekonomiškesnė nei automatizuotas darbas. Be to, tai užtikrina didžiausią lankstumą, nes bet kada galime įgyvendinti Jūsų individualius pageidavimus be didelių kaštų.

Ar turite klausimų?