+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage EasyAcces
Lengvas prieigos valdymas, efektyvi apsauga

„EasyAccess“

Su mūsų parko valdymo sistema „EasyAccess“ prieigą pri savo krautuvų valdysite be universalaus rakto tiesiogiai perkrauvuo displėjaus ekraną. Tokiu būdu efektyviai apsaugosite visą savo parką nuo neteisėto naudojimo.

„EasyAccess“ padeda efektyviai sumažinti veiklos sąnaudas ir padidinti Jūsų sandėlio saugumą. Priklausomai nuo Jūsų reikalavimų ir įmonės dydžio galimi trys „EasyAccess“ variantai, kuriuos galima naudoti ir su kitų gamintojų transporto priemonėmis.

Tiesiog daugiau saugumo

Tokiais privalumais pasižymi „EasyAccess“

„EasyAccess“ - patikima apsauga nuo neteisėto naudojimo. Su „EasyAcces“ galite valdyti, kuris iš Jūsų darbuotojų turi teisę naudotis tam tikru Jūsų krautuvu. Taip Jūs galite padidinti saugumą sandėlyje ir tuo pat metu sumažinti veiklos sąnaudas, patiriamas dėl krautuvų bei stelažų apgadinimo.

Privalumai trumpai:

  • Apsauga nuo neleistino krautuvo naudojimo
  • Nereikia universalaus krautuvo rakto
  • Krautuvų prieigos valdymas tiesiogiai krautuvo displėjaus ekrane
  • Galimybė displėjuje iškviesti 10 paskutinių registracijų

Kiekvienam tinkamas sprendimas

Susipažinkite su savo optimaliu „EasyAccess“ variantu:

Lanksčius sprendimus sąlygoja skirtingi įmonių dydžiai bei reikalavimai. Tam siūlome trijų skirtingų variantų „EasyAccess“: „EasyAccess Softkey“, „EasyAccess PinCode“ ir „EasyAccess“ siųstuvas-imtuvas. Jūs galite pasirinkti, kuris sprendimas Jums ir Jūsų technikos parkui labiau tinka.

„EasyAccess Softkey“

„EasyAccess Softkey“ veikia krautuvo displėjaus ekrane įvedus prieigos kodą. Ekrane galite nustatyti 10 skirtingų kodų.

„EasyAccess PinCode“

Didesniems krautuvų parkams siūlome „EasyAccess PinCode“ variantą. Naudodami papildomus „PinCode“ laukelius galite nustatyti 100 skirtingų kodų.

„EasyAccess“ siųstuvas-imtuvas

Jei jau naudojate savo siųstuvo-imtuvo korteles, siūlome „EasyAccess“ siųstuvą-imtuvą. Naudodami papildomą siųstuvo-imtuvo nuskaitymo laukelį galite naudoti šimtą skirtingų siųstuvų-imtuvų. Šį variantą taip pat galima naudoti ir kitų gamintojų krautuvuose kaip autonominį variantą.

Ar turite klausimų?