+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Content Skaitmeninimas ir sujungiamumas 7
Skaitmeninimas ir sujungiamumas su „Jungheinrich“

Virtuoziškai tvarkomas sandėlys nėra atsitiktinumas.

Pradėkite vykdyti savo procesus.

Kad logistikos procesai vyktų veiksmingiau, būtina juos suskaitmeninti ir sujungti. Kada geriausia pradėti šiuos procesus? Ar esate pasirengę įgyvendinti tokią idėją? Kaip pirmaujantys išmaniųjų vidaus logistikos sistemų sprendimų tiekėjai tvirtai tikime: kiekviena bendrovė – veikianti pasauliniu mastu, vidurinė ar maža įmonė – turės naudos iš tikslaus jos procesų sujungimo ir tvarkymo ir taip bus užtikrinta, kad jos išliks visuomet pelningos ir bus pasirengusios ateities sprendimams.

Content Skaitmeninimas ir sujungiamumas (5)

Keturi puikiai tvarkomo sandėlio principai.

Jums skirtoje „Industry 4.0“ programoje mes naudojame keturis principus.

Content Skaitmeninimas + sujungiamumas

Paprastumas

Tinklo sistema gali būti kompleksiška, tačiau ji neturi būti sudėtinga.

Iš pažiūros orkestro partitūra gali pasirodyti nepaprastai sudėtinga, tačiau atliekama muzika dvelkia paprastumu. Taip pat yra ir su „Jungheinrich“ taikomais skaitmeninimo bei sujungiamumo būdais. Pasinaudodami savo išsamiomis žiniomis, atidžiai ir taikydami besąlyginio pragmatiškumo nuostatą sukūrėme Jums paprastą „Industry 4.0“ programą. Ji yra skirta kasdienei sandėlio veiklai organizuoti.

Daugelis mūsų klientų įsitikino, kad „Jungheinrich“ sprendimų paprastumas yra vienas pagrindinių veiksnių, paskatinusių juos nedelsiant pereiti prie ateičiai parengtų skaitmeninių procesų Kaip pirmaujanti vidaus logistikos sistemų sprendimų įdiegimo partnerė tvirtai tikime, kad „Industry 4.0“ ateities vizija nėra didžiausias uždavinys. Esminis dalykas – kaip pasaulinio masto, mažos ar vidutinės įmonės sugebės įdiegti išmaniąsias jungtis į savo procesus, sumaniai juos vykdys ir tuo pat metu užsitikrins pelningumą bei atsparumą ateities iššūkiams. Tą jos pasieks turėdamos patikimą partnerį, kuris nuolat teiks išsamius patarimus.

Content Skaitmeninimas ir sujungiamumas (6)

Individualumas

Vienintelio teisingo sprendimo viskam nėra, tėra sprendimai, tinkantys būtent Jums.

Nėra vienodų orkestrų, taip pat nėra ir vienodų sandėlių. Dešimtmečiais grįsta mūsų patirtis ir įsigilinimas į skirtingas sandėlių realijas visame pasaulyje užtikrina, kad mes tinkamai įvertinsime Jūsų vidaus logistikos sistemos poreikius. Individualiai pritaikytų IT ir automatizavimo sprendimų pagrindą sudaro ne vien Jūsų sandėlio apžvalga, bet ir visos vertybių sistemos bei galimų ateities pokyčių visumos žinojimas. Siekdami užtikrinti, kad skaitmeniniu būdu sujungtos mašinos ir procesai būtų pelningi ne tik stambioms bendrovėms, bet ir mažoms bei vidutinėms įmonėms, kuriame tokias mašinų platformas ir komponentus, kurių praktiškumas jau pasitvirtino, ir stengiamės pritaikyti Jūsų individualiems poreikiams. Mašinų ir aparatinės įrangos modulinis dizainas bei programinės įrangos sprendimai užtikrina Jūsų vidaus logistikos procesų parengtumą ateičiai bei maksimalaus lankstumo ir greito prisitaikymo prie aplinkybių teikiamą naudą.

Content Skaitmeninimas ir sujungiamumas (2)

Automatizavimas

Automatizavimas – tai naudinga inovacija.

Iš dalies ar visiškai automatizuoti konvejeriai turi didelį potencialą, siekiant optimizuoti procesų trukmę, saugumą, lankstumą ir išvengti klaidų. Kad savo vidaus logistikos procesuose pasiektumėte konkurencinį pranašumą, reikės proceso, tiksliai atitinkančio specifinius Jūsų poreikius. Be to, kuo mažesnės prekių partijos, tuo didesniu greičiu ir su kiek įmanoma mažesnėmis sąnaudomis jos turi judėti.

Tačiau ne kiekvienas automatizavimo sprendimas atsiperka. Sėkmės mastas priklauso nuo automatizavimo lygio, atitinkančio Jūsų siekiamus tikslus. Štai kodėl mes pradedame nuo individualių poreikių analizės ir siekiame, kad rankinio, automatinio ir iš dalies automatizuoto darbo sritys Jūsų sandėlyje harmoningai derėtų tarpusavyje. Vienas svarbiausių dalykų – Jūsų sprendimai turi atitikti galimybę greitai ir lanksčiai prisitaikyti pagal kintančius poreikius. Dėl sezoninių apimčių padidėjimo, dėl paklausos svyravimo, dėl atitikties ateities iššūkiams ir augimo galimybėms.

Dabartiniai mūsų automatizuoti rinkiniai: automatizuotos transporto priemonės ir konvejerių technologijos, automatizuoti smulkių detalių sandėliai ir palečių sandėliai, į ateitį nukreipta sandėlio valdymo sistema ir „Jungheinrich“ WMS – tai ritmą nustatantis „metronomas“. Kaip pagrindinis tiekėjas, mes teikiame pagalbą nuo pat projektavimo etapo iki darbui parengto sandėlio įrengimo. Taip pat vykdome išsamią profesinę priežiūrą ir teikiame pagalbą jau veikiančiam projektui.

Daugiau informacijos apie „Jungheinrich“ automatizavimą

3 žingsniai iki Jūsų poreikius tenkinančio automatizavimo sprendimo

Sužinokite daugiau

Content Skaitmeninimas ir sujungiamumas (3)

Viskas iš vienų rankų

Naujam kūriniui reikia patyrusio vadovo.

Perduodami savo patirtį ir įžvalgas, siekiame tapti patikimu partneriu ir iš vieno tiekėjo perduoti visus pagrindinius įgūdžius, kurių prireiks Jūsų sandėlio procesams suskaitmeninti ir sujungti. Asmeninis Jūsų atstovas „Jungheinrich“ bendrovėje koordinuos visas Jūsų verslo sritis ir nuolat matys visą vaizdą. Nuo projektavimo iki įrengimo ir vėlesniuose etapuose. Esame pasirengę padėti ir po to, kai pradėsite eksploatuoti įrangą: visame pasaulyje dirbantys vietos klientų aptarnavimo inžinieriai ir aprūpinimas iš vieno tiekėjo užtikrins nuolatinę pagalbą. Būdami savo srities lyderiai, mes projektuojame, gaminame ir prižiūrime veikiančias sandėlių sistemas, užtikrindami nuolatinį Jūsų veiklos parengtumą ateities iššūkiams. Nagrinėjame ir suprantame procesus bei sritis ir nuolat optimizuojame jų sąveikas – tarsi dirigentas. „Jungheinrich“ išmanioji WMS čia veikia kaip skaitmeninis metronomas.

Content Skaitmeninimas ir sujungiamumas 6

Ritmą nustato „Jungheinrich“ WMS.

Efektyvi visų verslo sričių sąsaja.

„Jungheinrich“ WMS nustato Jūsų suskaitmeninto ir sujungto sandėlio ritmą. Tai patikima programinė įranga, nesusieta su konkrečia pramone, valdanti, kontroliuojanti ir optimizuojanti sandėlio veiklą, užtikrinanti procesų efektyvumą ir paprastumą. Vienas iš pagrindinių jos kriterijų – patikimumas. „Jungheinrich“ WMS – tai gerai apgalvota, nuolat tobulinama platforma, visuomet suderinama su būsimais naujinimais, auganti kartu su rinkos reikalavimais. Ji yra modulinė, todėl gali būti lanksčiai pritaikyta Jūsų būsimiems pokyčiams. Kaip dirigentas, ji užtikrina, kad kiekvienas orkestro dalyvis darniai grotų bendroje sistemoje. Daugiau nei 150 įvairių pramonės sričių įmonių visame pasaulyje jau naudojasi efektyviais sandėlio procesais, valdomais „Jungheinrich“ WMS. Lengvai skaitmeninio sandėlio valdymo pradžiai mes taip pat siūlome 2 serijos „Jungheinrich“ WMS su standartizuotais procesais, kurie jau praktiškai išbandyti ir pasitvirtinę.

Sužinokite daugiau apie „Jungheinrich“ WMS

Kaip „Jungheinrich“ WMS užtikrina vientisą visų sričių sąveiką sandėlyje.

Content Skaitmeninimas ir sujungiamumas (7)

„Jungheinrich“ WMS

„Warehouse Management System“, mūsų „Jungheinrich“ WMS, nustato Jūsų suskaitmeninto ir sujungto sandėlio ritmą. Patikima programinė įranga savarankiškai apžvelgia, kur ir kokį prekių kiekį bei kokios kokybės reikia sukrauti. Ji valdo visus procesus nuo prekių įvežimo iki prekių išvežimo užtikrindama paprastus ir efektyvius procesus.

Valdymo procesai

Sandėlio orkestre „Jungheinrich“ WMS integruoti prekių įvežimo ir išvežimo valdymo procesai atlieka svarbiausią vaidmenį. Jie tvarko, valdo ir optimizuoja viso sandėlio darbą ir užtikrina, kad procesai visada būtų efektyvūs ir paprasti - optimaliai atitinkantys Jūsų poreikius.

Prekių įvežimas

Prekių įvežimas į sandėlį apima tokius procesus kaip prekių priėmimą, skirstymą, kokybės tikrinimą ir faktinį sandėliavimą. Darnų sandėlio funkcionavimą priimant prekes užtikrina ne tik „Jungheinrich“ WMS, bet ir būtini aparatinės įrangos komponentai, tokie kaip rankinis skaitytuvas, spausdintuvas, belaidis terminalas ir mobiliosios darbo vietosapskaičiuoja optimalų maršrutą.

Sandėliavimas

Su „Jungheinrich“ WMS visos sandėlio atsargos - nuo stelažų, transporto priemonių iki visiškai automatizuotų sistemų ar belaidžių terminalų - išmaniai tarpusavyje sujungiamos ir centralizuotai koordinuojamos. „Jungheinrich“ būdama pagrindiniu tiekėju siūlo visiškai integruotą bendrą sprendimą, apimantį tarpusavyje suderintas verslo sritis.

Prekių išvežimas

Prekių išvežimas iš sandėlį apima tokius procesus kaip užsakymo surinkimą, iškrovimą, sujungimą, pakavimą ir pakrovimą. „Jungheinrich“ WMS iki galo sustyguoja visus darbus ir priklausomai nuo Jūsų sandėlio įrangos puikiai sukonfigūruoja darbo procesus.

Content Skaitmeninimas ir sujungiamumas

Pelningas procesų sujungimas ir puikus tvarkymas.

Skaitmeninimas ir sujungiamumas jau šiandien daugelyje gyvenimo sričių yra kasdienybė. Būdami ekspertais, turinčiais 60 metų patirtį vidaus logistikos srityje, žinome, kad skaitmeninimas ir sujungiamumas Jūsų sandėlyje yra svarbiausias dalykas. Automatizavimas - pagrindinė technologija. Apie tai pasisako Hermann Ammermann, mūsų filialo Benshaime logistikos sistemų vadovas.

Pagrindiniai produktai

Nauja EKX karta aukštiesiems stelažams

 


Stage Dividendai

Jūsų kontaktiniai duomenys

Stelažai

Telefonas

+370 52322242

Susisiekite

Ar turite klausimų?