+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Li-ION

„Jungheinrich“ ličio jonų technologija

Su ličio jonų teikiama galia būkite pranašesni už konkurentus.

Ličio jonų technologija – tikra revoliucija vidaus logistikos sektoriuje, todėl yra daug įtikinamų priežasčių, kodėl verta rinktis „Jungheinrich“ siūlomus ličio jonų sprendimus. Esame pirmaujantis ličio jonų sprendimų tiekėjas, taigi lengva gauti naudos iš šios pažangios technologijos. Pasitelkdami visapusiškus sprendimus, naujausias technologijas, visiškai integruotas paslaugas ir gausų gaminių pasirinkimą pagerinsime jūsų verslo našumą, o kartu ir sėkmę – pasirinkus „Jungheinrich“ kompromisus galima pamiršti.

Mes neieškome kompromisų, todėl to nereikės daryti ir jums.

Visapusiška pagalba. Jokių kompromisų.

Norime jums pasiūlyti optimalų ir visiškai individualų ličio jonų sprendimą, o tai darydami pažadame, kad planuodami ir įgyvendindami jūsų ličio jonų projektą jokių kompromisų nesigriebsime – gausite tik tai, ko jums iš tikrųjų reikia. Mūsų konsultuojantys specialistai ir energijos vartojimo ekspertai bus su jumis nuo pat pradžios iki pabaigos ir suteiks jums individualią pagalbą kiekviename ličio jonų projekto etape: nesvarbu, ar tai būtų atskirų transporto priemonių modernizavimas, viso jūsų transporto priemonių parko pertvarkymas ar įrangos nuoma.

Pasitelkdami daugiau nei 65 metus patirties elektromobilumo srityje ir daugiau nei 10 metų patirties ličio jonų srityje, galime rasti geriausius sprendimus bet kokiems jūsų poreikiams, todėl savo versle visada galėsite pasiekti geriausių rezultatų. Jau esame įrengę daugiau nei 60 000 ličio jonų akumuliatorių ir joks kitas vidaus logistikos prekių ženklas pasaulyje šiuo metu neturi daugiau eksploatuojamų ličio jonų akumuliatoriais varomų pramoninių krautuvų nei „Jungheinrich“.

  • elektromobilumo srityje pirmaujame jau 65 metus
  • daugiau nei 10 metų patirties naudojant ličio jonų technologiją
  • įrengta daugiau nei 60 000 ličio jonų akumuliatorių
  • daugiausia ličio jonų akumuliatoriais varomų pramoninių krautuvų pasaulyje
  • tik vienas kontaktinis partneris
  • visada jūsų poreikiams tinkamiausi ličio jonų sprendimai

Todėl nesileiskite į kompromisus ir rinkitės visapusišką sprendimą bei kompetentingą, jūsų verslą suprantantį partnerį.

No Compromises Benefit Motiv 1

Naujausios technologijos. Jokių kompromisų.

Daugiau nei 10 metų patirties dirbant su ličio jonų technologija užtikrina, kad pasirinkę „Jungheinrich“ gausite naujausias technologijas, suteiksiančias didžiausią našumą ir kokybę. Patys atliekame tyrimus, kuriame ir gaminame, todėl galime jums pasiūlyti unikalią integruotą sistemą, kurioje akumuliatorius, įkroviklis ir transporto priemonė yra optimaliai pritaikyti sąveikai vienas su kitu.

Siekiant užtikrinti didžiausią transporto priemonės pasiekiamumą pasirūpinome, kad 24 V akumuliatorių būtų galima įkrauti 50 proc. vos per 30 minučių arba visiškai įkrauti vos per 80 minučių. Todėl galima išnaudoti pertraukų ar prastovų laiką ir visada dirbti 100 proc. našumu neprarandant galios. Negana to, naudojant ličio jonų akumuliatorius galima iki 21 proc. sumažint išmetamo CO2 kiekį, palyginti su įprastais švino rūgštiniais akumuliatoriais, o atsižvelgiant į maždaug tris kartus ilgesnį jų naudojimo laiką, mažus techninės priežiūros darbų ar akumuliatorių keitimo poreikius, bendros išlaidos naudojant ličio jonų akumuliatorius yra žymiai mažesnės nei švino rūgštinių.

  • didelė galia net kai akumuliatorius nėra visiškai įkrautas
  • jokių akumuliatoriaus techninės priežiūros, apžiūros ar infrastruktūros išlaidų
  • nereikia jokių specialių gerai vėdinamų įkrovimo vietų
  • maždaug 21 proc. mažesnis išmetamo CO2 kiekis, palyginti su švino rūgštiniais akumuliatoriais
  • tris kartus ilgesnis naudojimo laikas nei tradicinių energijos kaupimo sistemų
  • mažesnės bendros išlaidos nei naudojant švino rūgštinius akumuliatorius
  • greitas ir tarpinis įkrovimas pertraukų ar prastovų metu užtikrina didžiausią transporto priemonės pasiekiamumą
  • 30 minučių įkrovimas leidžia pasiekti 50 proc., o 80 minučių įkrovimas – 100 proc. įkrovos
  • didelis saugumas naudojant, įkraunant ir transportuojant

Kita mūsų inovacija – naujas pramoninių krautuvų su integruotais ličio jonų akumuliatoriais asortimentas. Dizainas ir akumuliatoriaus technologija dar veiksmingiau ir našiau suderinti, taigi krautuvai gali būti dar kompaktiškesni ir manevringesni.

No Compromises Benefit Motiv 2

Sprendimų komplektas. Jokių kompromisų.

Svarbiausia – našumas, o tai apima ir jūsų transporto priemonių parko paruošimą, todėl perėjimo prie ličio jonų technologijos procesą norime padaryti kuo paprastesnį ir skaidresnį, be komplikuoto bendravimo su trečiųjų šalių tiekėjais. Viskas vienoje vietoje. Jokių kompromisų.

Norite modernizuoti atskiras transporto priemones, pertvarkyti visą savo transporto priemonių parką arba galbūt jums reikia visiškai naujos įkrovimo infrastruktūros ar tiesiog norite transporto priemonių išsinuomoti? Mes, kaip vienintelis visapusiškų ličio jonų akumuliatorių paslaugų teikėjai, galime nuolat padėti rasti jums tinkamiausią sprendimą. Jūsų ličio jonų projektui teiksime palaikymą – pradedant planavimu iki pat įgyvendinimo, o teikdami įkroviklių ir akumuliatorių priežiūros paslaugas ir priežiūrą po pardavimo, esame visada pasirengę jums padėti.

Nesvarbu, kaip ličio jonų technologiją norite įdiegti, pasirinkę „Jungheinrich“ visada būsite saugūs.

No Compromises Benefit Motiv 3

Geriausios eksploatacinės savybės. Jokių kompromisų.

Pasitikėjimas yra gerai, tačiau garantija – visada geriau, ypač kai tai susiję su investicijomis į jūsų verslą. Kompromisai čia netinka, privalu 100 proc. pasikliauti technologija ir partneriu, o „Jungheinrich“ gali tai užtikrinti. Pasirinkę mus gausite ne tik rafinuotą, ilgaamžę, aukštos kokybės technologiją, bet ir užtikrintumą bei ramybę.

Pasirinkus „Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus“ užtikrinsime ilgalaikį aukštos kokybės ličio jonų akumuliatorių našumą iki 8 metų, todėl galėsite atsipalaiduoti ir susitelkti į tai, kas jums svarbu – savo darbą.

No Compromises Benefit Motiv 4

Content Ličio jonai + 5 metai Logotipas
Jokių rūpesčių. Jokio kompromiso.

Su Jungheinrich „Li-ion Guarantee Plus“ - mūsų aukštos kokybės ličio jonų baterijomis - mes suteikiame Jums ilgalaikės eksploatacijos pažadą iki 8 metų.

Patenkinti klientai be kompromisų.

Norime jus įtikinti darbais, o ne žodžiais. Taigi leidžiame pasisakyti mūsų klientams.

Picture Zitat Referenz Noerpel
Sebastian Allert
Logistikos projektų komandos vadovas, C.E. Noerpel Logistik GmbH & Co KG

„Dėl „Jungheinrich“ ličio jonų technologijos mes pasiekiame didesnį lankstumą ir daug labiau nuspėjamą automobilių parko prieinamumą.“

Ar taip pat norėtumėte išvengti bet kokių kompromisų?

Sekite daugelio mūsų patenkintų klientų pėdomis ir rinkitės „Jungheinrich“ ličio jonų sprendimus. Gaukite patarimų, kaip jūsų įmonę jau dabar paruošti ateičiai pasitelkiant ličio jonų sprendimus be kompromisų.


Naujausia ličio jonų technologija reiškia, kad galime jums pasiūlyti bet kokiems darbams tinkamiausią ličio jonų krautuvą.

Mūsų ličio jonų akumuliatoriai kartu su įkrovimo sistemomis garantuoja ypač ilgą naudojimo laiką ir didžiausią našumą be galios sumažėjimo.

Pereikite prie „Jungheinrich“ ličio jonų technologijos dabar ir išnaudokite jų didžiausio našumo bei ekonomiškumo teikiamą naudą be jokių kompromisų.

Stage Dividendai

Jūsų kontaktiniai duomenys

Nauji krautuvai

Telefonas

+370 52322242

Susisiekite

Ar turite klausimų?