+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Ecovadis2022
10/18/2022

„Jungheinrich“ vėl gavo platininį tvarumo sertifikatą

„Jungheinrich“ patenka į vieną procentą tvariausių įmonių visame pasaulyje

Atnaujintas „EcoVadis“ apdovanojimas su puikiais aplinkos apsaugos rezultatais

Nuosekli, išsamiu CO2 balansu pagrįsta klimato strategija

„Jungheinrich“ jau antrą kartą iš eilės gavo platininį „EcoVadis“ tvarumo sertifikatą. Tai reiškia, kad vidaus logistikos ekspertai patenka į vieną procentą geriausių įmonių visame pasaulyje aplinkos apsaugos, žmogaus teisių ir tvarių viešųjų pirkimų atžvilgiu.

Kaip įmonėms sekasi įmonių atsakomybės požiūriu? Siekdama atsakyti į šį klausimą vertinimo agentūra „EcoVadis“ išanalizavo daugiau nei 100 000 įmonių visame pasaulyje. „EcoVadis“ aukščiausią platininį sertifikatą suteikia tik vienam procentui tvariausių įmonių. „Jungheinrich“ dabar jau antrą kartą iš eilės buvo suteiktas šis aukščiausias tvarumo įvertinimas, todėl ji vėl įrodė, kad, „EcoVadis“ duomenimis, yra viena tvariausių įmonių pasaulyje. „Jungheinrich AG“ valdybos pirmininkas dr. Lars Brzoska paaiškino: „Jungheinrich“ kuria tvarią vertę – tai liudija dar kartą gautas platininis „EcoVadis“ apdovanojimas. Mes, kaip šeimos valdoma įmonė, siekiame derinti novatoriškus produktus ir ekonominę sėkmę su ekologine ir socialine atsakomybe.“

„EcoVadis“ ypač gerai įvertino „Jungheinrich“ veiklos rezultatus aplinkos apsaugos srityje, įmonės įsipareigojimas šioje srityje laikomas „išskirtiniu“. „Jungheinrich“ nuosekliai siekia tapti neutralaus anglies dioksido poveikio įmone ir aiškiai įsipareigojo siekti Paryžiaus 1,5 laipsnio klimato kaitos tikslo. Į „EcoVadis“ vertinimą taip pat buvo įtrauktas atsinaujinančiųjų išteklių energijos naudojimas, pavyzdžiui, gaunant saulės energiją iš fotovoltinės saulės energijos sistemų. Be to, „Jungheinrich“ prieš metus pradėjo taikyti savo Darbo ir žmogaus teisių kodeksą, kurio laikytis įsipareigojo visos tiesioginių pardavimų įmonės 41 pasaulio šalyje. Siekdama užtikrinti tvarius pirkimus, „Jungheinrich“ sistemingai vertina savo tiekėjų elgesį žmogaus teisių, aplinkosaugos ir atitikties srityse. Šiuo metu tai apima daugiau nei 700 tiekėjų, kurie sudaro daugiau nei 75 proc. visų „Jungheinrich“ pirkimų apimčių visame pasaulyje.

Dabartinis platininis įvertinimas yra ketvirtas kartas iš eilės, kai „EcoVadis“ „Jungheinrich“ suteikė aukščiausią sertifikatą. 2019 ir 2020 metais „Jungheinrich“ buvo apdovanota auksiniu, o 2021 metais pirmą kartą – platininiu sertifikatu. Įmonė ir toliau siekia nuosekliai didinti savo tvarumo įsipareigojimus.

„EcoVadis“, kaip viena iš pirmaujančių pasaulio įmonių atsakomybės vertinimo institucijų, įvertino daugiau nei 100 000 įmonių iš viso pasaulio. Vertinimo metodika paremta tarptautiniais tvarumo standartais, atsižvelgiant į daugiau nei 200 pirkimo kategorijų ir apimant daugiau nei 175 šalis. Vertinimas paremtas 21 rodikliu keturiose teminėse srityse: aplinka, darbo ir žmogaus teisės, etika ir tvarūs pirkimai.

Ar turite klausimų?