+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Konzernzentrale Hamburg

„Jungheinrich“ plečia tiesioginius pardavimus: įsigyta „ITS Forklifts New Zealand“

- Oklande įsikūrusi 41-oji tiesioginių pardavimų įmonė

- „Jungheinrich“ įsigijo „Industrial Truck Sales New Zealand Forklifts“ („ITS Forklifts“)

- Platesnis asortimentas klientams ir partneriams iš Naujosios Zelandijos

- Tęsiamos ir stiprinamos esamos partnerystės

Jungheinrich“ įsigijo „Industrial Truck Sales New Zealand Forklifts“ („ITS Forklifts“) ir Naujojoje Zelandijoje įkūrė 41-ąjį pardavimų padalinį. Pasitelkdama esamą pardavimų tinklą ir vietos partnerius Naujojoje Zelandijoje įmonė platins visą savo asortimentą. Prisijungusi šią naują vietą „Jungheinrich“ stiprina savo veiklą pasaulinėje rinkoje siekdama klientams ir partneriams padėti įgyvendinti jų augimo tikslus.

„Jungheinrich“ šis strateginis „ITS Forklifts“, vieno iš pirmaujančių vidaus logistikos tiekėjų Naujojoje Zelandijoje, įsigijimas reiškia jos tiesioginių pardavimų rinkos plėtrą Azijos ir Ramiojo vandenyno regione. „ITS Forklifts“ daugiau nei 25 metus buvo išskirtinis „Jungheinrich“ gaminių platinimo Naujojoje Zelandijoje partneris ir turi ilgametę šakinių krautuvų pardavimo bei priežiūros patirtį.

Dr. Lars Brzoska, „Jungheinrich AG“ generalinis direktorius: „Labai džiaugiamės galėdami po 25 metų sėkmingo bendradarbiavimo išplėsti savo „Jungheinrich“ šeimą Naujojoje Zelandijoje su „ITS Forklifts“. Įmonės įsigijimas mums leidžia savo klientams šalies viduje ir tarptautiniams klientams bei partneriams pasiūlyti dar platesnį produktų asortimentą ir laiko patikrintą „Jungheinrich“ priežiūrą. Su malonumu laukiame, kai galėsime pasveikinti naujuosius kolegas prisijungus prie mūsų komandos. Pasitelkdami jų patirtį ir rinkos žinias kartu pasieksime dar didesnės sėkmės.“

„ITS Forklifts“ Naujosios Zelandijos rinkoje turi stiprią poziciją, kurią palaiko patikimas daugiau nei dešimties partnerių platintojų tinklas. „Jungheinrich“ stiprins ir toliau plėtos ryšius su platintojais visoje Naujojoje Zelandijoje.

Ar turite klausimų?