+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
ERE225i_iF

Kompaktiškas tikslumas: „Jungheinrich ERE 225i“ suteiktas „iF“ dizaino apdovanojimas

Apdovanojimas suteiktas už novatorišką galią ir išskirtinę dizaino kokybę

Unikali manevringumo, saugumo, komforto ir tvarumo kombinacija

Dėl integruoto jonų akumuliatoriaus pasiekiamas 270 mm trumpesnis L2 matmuo

Pirmadienį „Jungheinrich ERE 225i“ elektrinis padėklų vežimėlis gavo pasaulyje pripažintą „iF“ dizaino apdovanojimą „Automobilių ir transporto priemonių“ kategorijoje. Vežimėlis sužavėjo žiuri aukšto lygio inovacijomis ir išskirtine dizaino kokybe. Panaudojant vežimėlio važiuoklėje pilnai integruotą ličio jonų akumuliatorių „ERE 225i“ unikaliai sujungia manevringumą, saugumą, komfortą ir tvarumą.

„Geras dizainas vizualizuoja produkto savybes ir iš karto leidžia orientuotis į naudotoją“, teigė Andreas Knie, „Jungheinrich“ pramoninės įrangos dizaineris. „Su „ERE 225i“ visi mūsų veiklos pažadai, kuriais kliaujasi „Jungheinrich“ klientai, tampa aiškūs iš pirmo žvilgsnio: Jis kompaktiškesnis, patogesnis ir saugesnis už bet kokį kitą vežimėlį savo klasėje, ir tai matyti.“

Dėl novatoriško „ERE 225i“ dizaino, vežimėlio L2 matmuo yra net 270 mm trumpesnis už pirmtako. O tai leidžia žymiai sumažinti transporto priemonės apsisukimo spindulį. Operatoriams naudos suteikia geresnis manevringumas, leidžiantis saugiai atlikti transportavimo darbus net anksčiausiose vietose. Nejudančios šoninės apsaugos suteikia optimalią apsaugą ir tuo pačiu užtikrina aukštą darbo patogumo lygį.

Pasak „iF“ dizaino apdovanojimo žiuri, visa tai „ERE 225i“ daro viena geriausių transporto priemonių savo klasėje daugeliu atžvilgių. Tai atsispindi ir nuosekliai aukštuose baluose. Trijų dienų atrankos proceso metu iš 75 tarptautiniu mastu pripažintų dizaino ekspertų sudaryta žiuri nustatė šių metų laimėtojus. Bendrai, „iF“ dizaino apdovanojimas ir vėl pagerbė kūrybingus devynių disciplinų prekės ženklus, naujokus ir startuolius iš viso 81 kategorijoje už puikų dizainą 2022 metais.

„Be galo džiaugiamės su „ERE 225i“ laimėję šį pripažintą dizaino apdovanojimą. Tai yra ne tik išskirtinis apdovanojimas mums, kaip dizaino komandai, bet taip pat ir padėka bei motyvacija visiems, kurie prisidėjo prie šio produkto kūrimo,“ sakė Knie.

Ar turite klausimų?