+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
PM_22_FP_04_LiftLiner

„Jungheinrich“ asortimento naujiena: „LiftLiner®“, manevringas ir kompaktiškas, vidaus logistikos našumą padėsiantis padidinti autotraukinys

Bendradarbiavimas su „K.Hartwall“ dėl „LiftLiner®“ autotraukinių sistemos

Autotraukinio priekabas galima pakrauti arba iškrauti iš bet kurios pusės

Tinka rankinėms, pusiau automatizuotoms arba visiškai automatizuotoms operacijoms

„Jungheinrich“ plečia savo gaminių asortimentą, pridėdama „LiftLiner®“ autotraukinio sistemą, kurios priekabas galima pakrauti arba iškrauti iš abiejų pusių. Dėl šios priežasties „Jungheinrich“ bendradarbiaus su Suomijoje įsikūrusia „K.Hartwall“, daug metų krovinių gabenimo įrangos tiekimo patirties turinčia logistikos sprendimų įmone.

Naudojant „LiftLiner®“ priekabų sistemą, prie „Jungheinrich“ EZS 1, 3 ir 5 serijos elektrinių vilkikų galima prikabinti iki 8 priekabų. „Vilkiko sistema yra novatoriškas ir veiksmingas, ypač kompaktiško dizaino sprendimas“, – teigia Matthias Maurin, „Jungheinrich“ vilkikų segmento vadovas. Patentuota vairavimo sistema užtikrina mažą posūkio spindulį ir puikų manevringumą. Pagrindinės sistemos naudojimo ypatybės – didelis saugumas ir ergonomiškumas.

Speciali „LiftLiner®“ pakreipimo technologija leidžia ergonomiškai pakrauti ar iškrauti priekabas iš bet kurios pusės. Dėl autotraukinio unikalių funkcijų lankstų ir našų produkcijos tiekimą galima užtikrinti bet kokio dydžio įmonėse. Sprendimas taip pat yra naudingas logistikos ir krovinių gabenimo sektoriuose. „Patogus, grakštus sprendimas padeda supaprastinti veiklos procesus ir žymiai sumažinti išlaidas, – sako Maurin. – Keleto krovinių transportavimas vienu metu leidžia smarkiai sumažinti personalo ir transporto priemonių poreikį.“

Klientai Europoje gali rinktis net iš keturių skirtingų „LiftLiner®“ dydžių, taigi galima transportuoti ir pramoninius, ir europadėklus. Galima pervežti iki 1 000 kg svorio krovinių vienetus. Tuo pat metu su autotraukiniais galima toliau nuosekliai plėtoti visiškai automatizuotus sprendimus – pasirinkus „LiftLiner®“ vilkti naudojant „Jungheinrich“ automatizuotus EZS 350a vilkikus. Be našumo pranašumų, „LiftLiner®“ autotraukiniai taip pat suteikia aiškią ekologinę naudą, nes leidžia sumažinti bendras energijos sąnaudas sujungiant transportavimo operacijas ir išvengiant važiavimo be krovinio, dėl to, kad jie dažniausiai naudojami transportavimui surenkant krovinius iš skirtingų vietų.

„Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su „Jungheinrich“. Mūsų bendri klientai gaus kompetenciją ir kokybę iš vieno šaltinio“, – teigia Frank Haltermann, „K.Hartwall“ produkto savininkas. „LiftLiner®“ klientai taip pat gali pasikliauti itin profesionaliomis „Jungheinrich“ priežiūros paslaugomis: stipri daugiau nei 5 700 priežiūros po pardavimo specialistų visame pasaulyje turinti komanda užtikrina, kad visi vidaus logistikos procesai sklandžiai vyktų visą parą.

Apie „Jungheinrich“

1953 m. įkurta „Jungheinrich“ yra viena iš pirmaujančių vidaus logistikos sprendimų tiekėjų. Didelis pramoninių krautuvų, automatizuotų logistikos sistemų ir paslaugų asortimentas leidžia „Jungheinrich“ klientams pasiūlyti specialiai Pramonės 4.0 iššūkiams pritaikytus sprendimus. Grupei, kurios būstinė yra Hamburge, daugiau nei 40 šalių visame pasaulyje atstovauja jos tiesioginių pardavimų įmonės, o maždaug 80 šalių – partnerių įmonės. „Jungheinrich“ turi 18 000 darbuotojų visame pasaulyje, o bendri konsoliduoti pardavimai 2020 metais siekė 3,81 milijardo eurų. „Jungheinrich“ akcijomis prekiaujama „MDAX“.

Apie „K.Hartwall“

„K.Hartwall“ Oy Ab yra visame pasaulyje veikianti įmonė, kurios specializacija – krovinių gabenimo įranga. Įmonės būstinė ir inovacijų centras yra Söderkulla, Suomijoje, pardavimo biurai įkurti 20 šalių, o klientų turi 65 šalyse. Naudodama novatoriškus sprendimus „K.Hartwall“ jau beveik 100 metų formuoja logistikos ateitį. Įmonė orientuojasi į logistikos, mažmeninės prekybos, krovinių gabenimo ir transporto priemonių pramonę.

https://k-hartwall.com


Ar turite klausimų?