+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Nico Rosberg (© Photo: Tom Ziora/Nico Rosberg)
10/20/2021

Kartu siekiame e. mobilumo ir tvarumo: Nico Rosberg tapo „Jungheinrich“ prekės ženklo ambasadoriumi

„Jungheinrich“ ir Nico Rosberg suvienys jėgas, siekdami skatinti elektromobilumą ir tvarumą. Tvarumo antrepreneris ir 2016 m. „Formulės 1“ pasaulio čempionas atstovaus pasaulyje vidaus logistikos sektoriuje pirmaujančiam sprendimų tiekėjui kaip prekės ženklo ambasadorius.

„Nico Rosberg yra ne tik automobilių sporto ikona. Investuodamas ir kurdamas idėjas jis su „Jungheinrich“ dalijasi aistra pažangioms klimato kaitos atžvilgiu, tvarioms technologijoms“, – aiškina „Jungheinrich AG“ valdybos pirmininkas  dr. Brzoska. Buvęs lenktynininkas yra vienas iš „Greentech Festival“, pasaulinės į ateitį orientuotų technologijų mobilumo, mitybos, žemės ūkio, finansų, mados ir energetikos srityse platformos, įkūrėjų. Baigęs lenktynininko karjerą N. Rosberg tapo aktyviu elektromobilumo ir tvaraus verslo šalininku. „Mūsų planetai reikia naujų įžvalgų ir išmaniųjų technologijų. Tai reiškia, kad būtina pereiti prie elektrinių transporto priemonių naudojimo ir mažinti išmetamą anglies dioksido kiekį visose ekonomikos srityse, ypač mobilumo, – tvirtina N. Rosberg. – Kartu su „Jungheinrich“ sėdu prie vairo e. mobilumo lenktynėse.“

„Jungheinrich“ elektromobilumo idėja rėmėsi nuo pat įmonės įkūrimo, ji yra pirmaujanti ir ličio jonų technologijos srities inovacijas skatinanti įmonė. Lygiai prieš dešimtmetį „Jungheinrich“ buvo pirmoji pasaulyje medžiagų tvarkymo įrangos gamintoja, išleidusi serijinės gamybos krautuvus su ličio jonų technologija. 

„Mūsų siekį kurti tvarią vertę atitinka Nico Rosberg požiūris, – aiškino dr. Brzoska. –Nico mūsų atsidavimui ir darbui suteikia veidą. Negana to, norime kartu kurti idėjas ir dirbti siekdami konkrečių sprendimų ir elektrifikavimo, energijos efektyvumo bei tvarumo sprendimų pritaikymo pademonstruojant, ką galima padaryti ateities sandėlyje. Kartu su naujuoju mūsų prekės ženklo ambasadoriumi Nico Rosberg savo klientams ir visuomenei įsipareigojame tai dar labiau išlaikyti savo dėmesio centre.“

Jei turite kokių nors klausimų, susisiekite su:
atstovu spaudai Benedikt Nufer
Tel. +49 40 6948 3489
Mob. tel. +49 151 277 912 45
benedikt.nufer@jungheinrich.de

Apie „Jungheinrich“
1953 m. įkurta bendrovė „Jungheinrich“ yra viena iš pirmaujančių vidaus logistikos sprendimų teikėjų. Didelis pramoninių krautuvų, automatizuotų logistikos sistemų ir paslaugų asortimentas leidžia „Jungheinrich“ klientams pasiūlyti specialiai Pramonės 4.0 iššūkiams pritaikytus sprendimus. Grupei, kurios pagrindinė būstinė yra Hamburge, daugiau nei 40 šalių visame pasaulyje atstovauja jos tiesioginių pardavimų įmonės ir maždaug 80 šalių – partnerių įmonės. „Jungheinrich“ turi 18 000 darbuotojų visame pasaulyje, o bendri konsoliduoti grupės pardavimai 2020 metais sudarė 3,81 milijardo eurų. „Jungheinrich“ akcijomis prekiaujama MDAX.

Apie Nico Rosberg. 
Nico Rosberg gimė 1985 m. Vysbadene (Vokietija), jis yra „Formulės 1“ pasaulio čempiono Keke Rosberg sūnus. Nico F1 lenktyniavo vienuolika metų ir 2016 m. tapo pasaulio čempionu. Pasitraukęs iš „Formulės 1“ jis pradėjo karjerą kaip tvarumo antrepreneris ir investuotojas į ekologiškų technologijų ir mobilumo startuolius. Monake įsikūrusi jo komanda su atsidavusių tarptautinių ekspertų iš Monako, Didžiosios Britanijos ir Vokietijos pagalba įgyvendina daugybę projektų. N. Rosberg investavo į daugelį sėkmingų startuolių, tokių kaip „Lilium“, „Volocopter“, „What3Words“, „Tier“ ir „Formula E“. N. Rosberg atsidavimas tvarioms inovacijoms 2018 m. buvo pripažintas įteikiant jam  „GreenTec Entrepreneur of the Year“ („GreenTec“ metų antrepreneris) apdovanojimą. Po metų jis įkūrė „GREENTECH FESTIVAL“, pasaulyje pirmaujančių ekologiškų technologijų ir tvaraus gyvenimo būdo platformą. 2020 m. N. Rosberg įkūrė „Rosberg X Racing“, skirtą varžytis „Extreme E“, lenktynių serijoje, kuria pabrėžiamas klimato kaitos poveikis ir skatinamas perėjimas prie elektrinių transporto priemonių siekiant mūsų planetai sukurti geresnį rytojų mažinant anglies dioksido kiekį ateityje.

www.nicorosberg.com
Nuotrauka: Tom Ziora/Nico Rosberg

Ar turite klausimų?