+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
PM_22_WP_03_EcoVadis

Platininis įmonės atsakomybės sertifikatas: „Jungheinrich“ – viena iš tvariausių įmonių pasaulyje

„Jungheinrich“ yra viena iš 1 % tvariausių įmonių visame pasaulyje

Vidurkį viršijantis aplinkos apsaugos efektyvumas, žmogaus teisės ir tvarūs pirkimai

Apdovanojimas už skaidrų įsipareigojimą siekti tvarumo

„Jungheinrich“ savo įmonės socialine atsakomybe rūpinasi geriau nei beveik bet kuri kita įmonė. Siekdama tai įvertinti, tvarumo vertinimo agentūra „EcoVadis“ apdovanojo įmonę aukščiausio lygio platininiu tvarumo sertifikatu. „EcoVadis“ yra viena iš pasaulyje pirmaujančių įmonių atsakomybės vertinimo institucijų ir platininį statusą suteikia tik vienam procentui geriausiai sertifikuotų įmonių. „EcoVadis“ iš viso yra išanalizavusi daugiau nei 85 000 įmonių tvarumą.

„Jungheinrich AG“ valdybos pirmininkas dr. Lars Brzoska: „Jungheinrich“ kuria tvarią vertę. Mums, kaip šeimos įmonei, tai konkrečiai reiškia, kad sujungiame socialinę ir ekologinę atsakomybę su pelningu augimu. Toks įvaizdis mus skatina formuoti vidaus logistiką ir ateities sandėlius. Platininis „EcoVadis“ sertifikatas yra puikus to patvirtinimas ir, be abejo, įsipareigojimas tęsti tokią veiklą ateityje.“

Skirdama „Jungheinrich“ platininį sertifikatą „EcoVadis“ rėmėsi intensyviomis įmonės tvarumo, daugiausia aplinkos apsaugos, darbo ir žmogaus teisių, bei tvarių pirkimų kategorijomis. Pavyzdžiui, „Jungheinrich“ prieš daugelį metų įsipareigojo laikytis savo darbo ir žmogaus teisių kodekso visuose keturiasdešimtyje šalių esančiuose pardavimų padaliniuose. Grupė taip pat aiškiai įsipareigojo laikytis Paryžiaus klimato kaitos konferencijos 1,5 laipsnio klimato tikslo ir paskelbė apie savo ketinimą įmonių grupėje siekti poveikio klimatui neutralumo. Šiame kontekste „Jungheinrich“ taip pat prisidėjo prie pripažintos Mokslu paremtų tikslų iniciatyvos. Grupė visuose savo Vokietijos padaliniuose jau naudoja tik ekologišką elektros energiją. Šiuo metu vykdoma užsienio filialų biurų ir gamyklų transformacija. Tuo pat metu įmonė pradėjo įvairiuose padaliniuose įrenginėti saulės energijos sistemas, kuriomis savo reikmėms bus generuojama saulės energija.

Dabartinis vertinimas yra trečias iš eilės „EcoVadis“ suteiktas apdovanojimas. „Jungheinrich“ 2019 ir 2020 metais jau gavo auksinius sertifikatus. Įmonė ateityje ir toliau sieks nuosekliai didinti savo tvarumo įsipareigojimus. Kitame etape tvarumo principai bus dar labiau išplėtoti gaminių plėtros procese, tuo pat metu didinant bendradarbiavimo su tiekėjais intensyvumą.

Daugiau apie „EcoVadis“ tvarumo vertinimo platformą galite sužinoti čia: https://www.ecovadis.com/.

Apie „Jungheinrich“

1953 m. įkurta „Jungheinrich“ yra viena iš pirmaujančių vidaus logistikos sprendimų tiekėjų. Didelis pramoninių krautuvų, automatizuotų logistikos sistemų ir paslaugų asortimentas leidžia „Jungheinrich“ klientams pasiūlyti specialiai Pramonės 4.0 iššūkiams pritaikytus sprendimus. Grupei, kurios būstinė yra Hamburge, daugiau nei 40 šalių visame pasaulyje atstovauja jos tiesioginių pardavimų įmonės, o maždaug 80 šalių – partnerių įmonės. „Jungheinrich“ turi 18 000 darbuotojų visame pasaulyje, o bendri konsoliduoti pardavimai 2020 metais siekė 3,81 milijardo eurų. „Jungheinrich“ akcijomis prekiaujama „MDAX“.

Ar turite klausimų?