+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
EFG BB BC
09/19/2022

Tiesiog geros eksploatacinės savybės: „Jungheinrich“ išleido pradinio lygio EFG modelius

- Tvirti baziniai modeliai – nuo lengvų iki vidutinių darbo sąlygų

- Sujungia funkcionalumą, našumą ir patrauklų kainos bei kokybės santykį

- Retkarčiais atliekamiems transportavimo ir sandėliavimo darbams iki 6 500 mm kėlimo aukščio

„Jungheinrich“ pasaulio mastu išleido dvi naujas tvirtų elektrinių šakinių krautuvų serijas. Naujieji EFG šakiniai krautuvai yra ekonomiški, įprastiems transportavimo ir krovimo darbams nuo 1,6 iki 3 tonų skirti pradinio lygio modeliai.

„Jungheinrich“ išplečia savo krautuvų su atsvaru asortimentą dviem naujomis EFG serijomis pradinio lygio segmente. Tai reiškia, kad nuo šiol, be gerai žinomų didelio našumo elektrinių šakinių krautuvų, įmonė savo klientams pirmą kartą siūlys ir bazinius modelius, skirtus lengviems ir vidutinio sunkumo darbams atlikti. Krautuvai pasižymi įspūdingomis eksploatacinėmis savybėmis, patikimumu ir ilgaamžiškumu bei maža įsigijimo kaina. „Su EFG BB ir BC serijomis mums pavyko sėkmingai sukurti naują kokybės interpretaciją, kuri pasižymi įspūdingu funkcionalumu, efektyvumu ir patraukliu kainos bei kokybės santykiu“, – sakė „Jungheinrich“ pardavimo vadovas Christian Erlach. Krautuvai, sukurti tam, kad retkarčiais būtų naudojami dirbant viena pamaina, pirmiausia skirti klientams, kurie pasitiki patikrinta „Jungheinrich“ kokybe net ir pradinio lygio segmente. „Mūsų naujoji EFG serija sąmoningai orientuota į mažas ir vidutines įmones bei konkrečius jų poreikius: mažą įsigijimo kainą, greitą pristatymo laiką ir tvirtą bazinę įrangą“, – teigė C. Erlach.

Platus pradinio lygio modelių asortimentas 

EFG BB ir BC serijų šakiniai krautuvai yra 3 ir 4 ratų versijų, o dėl iki trijų tonų siekiančios kėlimo galios juos galima naudoti įvairiuose gamybos, prekybos, sandėliavimo, dirbtuvių ar žemdirbystės sektoriuose. Modelių asortimentas apima visą krovimo ir transportavimo užduočių spektrą. Pavyzdžiui, manevringas EFG BB 216k trijų ratų krautuvas dėl kompaktiško dizaino ypač tinka lanksčiam krovinių tvarkymui ankštoje sandėlių aplinkoje. EFG BC keturių ratų krautuvų keliamoji galia siekia nuo 1,6 iki 3,0 tonos. Dėl 48 V akumuliatoriaus įrangos EFG BC 325(k)/330 modeliai yra ekonomiška 80 V segmento transporto priemonių alternatyva. Jie taip pat tinka naudoti lauke. Trys skirtingi įvairių dydžių ir konstrukcijų stiebo tipai padės rasti tinkamą sprendimą visiems standartiniams darbams iki 6 500 mm kėlimo aukščio. Stiebo kėlimą ir šoninį paslinkimą atlieka tik mechaninėmis valdymo svirtimis valdoma hidraulinė sistema. Galima naudoti paprastus priedus su pasirinkta papildoma įranga.

 Didelis našumas už mažą kainą

EFG BB ir BC serijų krautuvai gaminami Qingpu, Kinijoje, esančioje „Jungheinrich“ gamykloje. Krautuvų gamybai taikomi tie patys kokybės standartai, kaip ir Vokietijoje gaminamai „Jungheinrich“ aukštų charakteristikų serijai. „Rinkdamiesi EFG BB ir BC serijų krautuvus mūsų klientai gauna „Jungheinrich“ kokybę už neprilygstamą kainą“, – sakė C. Erlach. EFG BB ir BC serijų krautuvuose alyva aušinami stabdžiai montuojami kaip standartinė įranga. Dėl uždaros konstrukcijos stabdžiai ypač atsparūs purvui, todėl garantuojamas didelis stabdymo jautrumas ir mažai priežiūros. Stabdymo proceso metu atgaunama iki 30 procentų energijos, todėl smarkiai prailginamas transporto priemonių eksploatacijos laikas per vieną akumuliatoriaus įkrovimo ciklą. Dviejų variklių priekinių ratų pavara su ZF perdavimu užtikrina didelį našumą ir mažas energijos sąnaudas bet kokiomis aplinkybėmis.

Moderni sauga ir ergonomika

EFG BB ir BC serijų standartinėje komplektacijoje yra „Jungheinrich curveCONTROL“ saugos sistema, automatiškai sumažinanti krautuvo greitį posūkiuose priklausomai nuo vairavimo kampo. Tai labai sumažina nelaimingų atsitikimų riziką posūkiuose, ypač dirbant su dideliais kroviniais. Penki skirtingi važiavimo režimai leidžia saugiai dirbti ir prisitaikyti prie bet kokių situacijų sandėlyje. Lenktas apsauginis stogas, kompaktiški stiebo profiliai ir optimizuotas grandinės bei žarnų išdėstymas užtikrina visapusišką matomumą ir leidžia saugiai dirbti. Į standartinę EFG BB ir BC serijų įrangą įeina ir dviejų colių „Jungheinrich“ ekranas. Jame operatoriui pateikiama akumuliatoriaus būsenos informacija, likęs veikimo laikas ir pasirinkti kelionės režimai, taip pat, jei reikia, pateikiamos pasirinktos saugos instrukcijos. „Grammer MSG 65“ itin ergonomiškoms darbo sąlygoms skirtą sėdynę galima įsigyti papildomai.

Saugiai net ir po įsigijimo

„Jungheinrich“ BB ir BC serijų elektrinius šakinius krautuvus siūlo įsigyti atskirai arba kaip krautuvų parką, kurį galima ir nusipirkti, ir išsinuomoti. Siekiant užtikrinti, kad darbas visada vyktų sklandžiai, pradinio lygio krautuvams taip pat siūlomas platus „Jungheinrich“ šakinių krautuvų priežiūros paslaugų asortimentas. Klientai gali rinktis pagal individualius poreikius pritaikytus techninės priežiūros ir paslaugų paketus. Dėl plataus „Jungheinrich“ techninės priežiūros tinklo BB ir BC serijų elektrinius šakinius krautuvus taip pat nesudėtinga greitai aprūpinti atsarginėmis dalimis.

Ar turite klausimų?