+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Autonomous Mobile Robots

„Jungheinrich“ stato visiškai automatizuotą logistikos centrą

„Jungheinrich“ įmonei „Prodrive Technologies“ stato visiškai automatizuotą logistikos centrą su „arculee“ AMR

  • Pirmas jungtinis „Jungheinrich“ užsakymas su naujuoju „arculee“ AMR
  • Novatoriškų mobiliųjų robotų ir klasikinių automatizuotų siauriems praėjimams skirtų krautuvų (AGV) derinys
  • Integruotas visapusiškas sprendimas iš vieno šaltinio leidžia naujų sandėlių statybą atlikti veiksmingai ir tvariai

Hamburgas. „Jungheinrich“, viena iš pirmaujančių vidaus logistikos sprendimų teikėjų, stato naują modernų logistikos centrą Nyderlandų technologijų įmonei „Prodrive Technologies“. Daugiau nei 20 000 kvadratinių metrų ploto sandėlis statomas šalia Eindhoveno ir pradės galutinai veikti iki 2022 m. rudens. Pasitelkiant 14 autonominių mobiliųjų robotų (AMR) ir 8 EKX 516ka automatizuotus siauriems praėjimams skirtus krautuvus, sandėlyje bus įdiegtas holistinis logistikos sprendimas. Visi krautuvai per „Jungheinrich“ logistikos sąsają prijungti prie „Jungheinrich WCS“, kuri valdo automatizuotos sistemos transporto judėjimą. Pirminėje zonoje jungiamuoju elementu su užsakymų rinkimu pasitelkiant AMR, o stelažų zonoje – AGV, „Jungheinrich“ pakylės „Prodrive“ medžiagų tvarkymo srautą į naują automatizavimo lygį. Čia „arculee“ atveš ir išveš padėklus dviejose automatizuotose laikymo zonose ir juos perveš naudojant prekių žmogui pristatymo principą į rinkimo zonas, kuriose prekės atrenkamos rankomis.

„Atlikdami projektą „Prodrive“, pabrėžiame savo patirtį automatizavimo sprendimų srityje. Labai džiaugiamės galėdami pasikliauti mūsų naujo „Jungheinrich“ šeimos nario „arculus“ modeliu „arculee S“ mobiliesiems robotams“, – sako dr. Markus Heinecker, „Jungheinrich“ automatizuotų sistemų AGV viceprezidentas. Mėnesio pradžioje „Jungheinrich“ pranešė, kad įsigijo Miunchene įsikūrusią robotikos ekspertų įmonę „arculus“. Pasitelkdama šį novatorišką startuolį „Jungheinrich“ konkrečiai plečia savo automatizavimo bagažą ir dabar gali pasiūlyti rinkoje pirmaujančias autonomiškų mobiliųjų robotų technologijas. „Dėl sparčios plėtros, ypač el. komercijos, AMR poreikis nuolat auga. Dabar galime dar geriau padėti savo klientams, siekiant jų našumo ir tvarumo tikslų, pasitelkdami tikslų ir holistinį procesų automatizavimą.“

Bendradarbiavimas su „Prodrive“ dėl naujo sandėlio projekto yra logiškas ilgalaikių santykių su klientu žingsnis. „Jungheinrich“ šiai Nyderlandų įmonei savo vidaus logistikos žiniomis padeda jau daugelį metų. Mark Menting, „Prodrive Technologies“ pasaulinių logistikos procesų vadovo, sprendimo rinktis „Jungheinrich“ kitas svarbus kriterijus yra sistemos sprendimo visapusiškumas. „Šiais laikais tiekimo grandinės lankstumas yra lemiamas ekonominės sėkmės kriterijus. Mums tai reiškia, kad prekes turime surinkti greičiau, našiau ir neklysdami. „Jungheinrich“ automatizavimo koncepcija su novatoriškos robotikos ir klasikinių AGV deriniu atitinka visus šiuos reikalavimus. Tai taip pat leidžia procesus toliau optimizuoti ateityje“, – sako Menting.

Apie Jungheinrich
1953 m. įkurta įmonė „Jungheinrich“ yra viena iš pirmaujančių vidaus logistikos sprendimų teikėjų. Didelis pramoninių krautuvų, automatizuotų sistemų ir paslaugų asortimentas leidžia „Jungheinrich“ klientams pasiūlyti specialiai Pramonės 4.0 iššūkiams pritaikytus sprendimus. Hamburge įsikūrusiai įmonių grupei daugiau nei 40 šalių visame pasaulyje atstovauja jos tiesioginių pardavimų įmonės, o maždaug 80 šalių atstovauja partnerių įmonės. „Jungheinrich“ turi 18 000 darbuotojų visame pasaulyje, o bendri grupės konsoliduoti pardavimai 2020 metais siekė 3,81 milijardo eurų. „Jungheinrich“ akcijomis prekiaujama MDAX. 

Apie Prodrive
1993 m. įkurta „Prodrive Technologies“ yra viena iš Europoje sparčiausiai augančių technologijų įmonių. „Prodrive Technologies“ kuria ir gamina elektronikos, programinės įrangos ir technikos prekes. Glaudžiai bendradarbiaudama su klientais ir pasitelkdama ypač našias, dažnai unikalias technologijas, ji kuria ir tiekia platų aukštųjų technologijų produktų, sistemų ir sprendimų asortimentą. „Prodrive Technologies“ viską atlieka įmonės viduje, apima beveik visas įmanomas rinkas ir naudoja pačias naujausias technologijas, kurių daugelį ir sukūrė. „Prodrive Technologies“ dirba daugiau nei 2 200 darbuotojų, iš jų 700 yra įvairių sričių inžinieriai. „Prodrive Technologies“ turi prisitaikančias ir visiškai automatizuotas gamybos įmones (gamyklas) Nyderlanduose, JAV ir Kinijoje, kuriose produktų konstrukcijos efektyviai optimizuojamos kiekvienam klientui.

Aistra technologijoms | „Prodrive Technologies“ (prodrive-technologies.com)

Ar turite klausimų?