+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Geschäftsmann mit Touchscreen_[MAM-50468]

„Jungheinrich“ skatina vidaus logistikos automatizavimą ir skaitmeninimą: Zagrebe atidaromas naujas plėtros centras

Ateities sandėliavimo sprendimų plėtros centras

Skaitmeninimo ir automatizavimo skyriaus padidinimas

Tarptautinio skaitmeninės plėtros centro išplėtimas

Kroatijos sostinėje Zagrebe „Jungheinrich“ atidarė naują programinės ir aparatinės įrangos plėtros centrą. Siekdami patenkinti augančius įmonės skaitmeninių produktų poreikius vidaus logistikos specialistai, pasitelkdami „Jungheinrich Business Services Croatia“, dar labiau plečia savo skaitmeninimo ir automatizavimo žinias.

„Jungheinrich“ intensyviai dirba su didžiosiomis tendencijomis – vidaus logistikos skaitmeninimu ir automatizavimu, ir atidarė naują plėtros centrą. Šiame Zagrebe įsikūrusiame naujame centre IT ekspertai kuria novatorišką programinę ir aparatinę įrangą mobiliesiems robotams, valdymo sistemoms ir automatizuotai sandėliavimo bei surinkimo sistemai, siekdami sukurti novatoriškus sprendimus Pramonės 4.0 iššūkiams. Čia bus toliau plėtojami ir optimizuojami skaitmeniniai produktai, tokie kaip „Jungheinrich“ sandėlio valdymo sistema ir transporto priemonių parko valdymo sistema.

Šio centro atidarymas „Jungheinrich“ yra pagrindinis elementas siekiant plėsti skaitmeninių produktų ir automatizavimo sprendimų asortimentą. „Jungheinrich Systemlösungen GmbH“ Technikos skaitmeninių produktų viceprezidentas Markus Skof sako: „Zagrebas yra akademinis ir techninis centras, todėl jis idealiai tinka mūsų tikslui.“ Kiekvienais metais sostinės universitetus ir kolegijas baigia nuostabūs talentai ir profesionalai. „Jungheinrich“ į savo plėtros centrą, kuris ateinančiais metais bus nuolat plečiamas, nori pritraukti būtent tokius talentingus specialistus. Įmonė planuoja iki 2025 metų centro darbuotojų skaičių patrigubinti. Centro vadovė Helena Vojnovic taip pat daug dėmesio skiria naujojo darbo pasaulio pranašumams ir greitam mąstymui. Taip sukuriama kūrybiškumą skatinanti darbo aplinka, kurioje gali gimti naujovės. Kūrėjai taip pat pasiūlė modernias biuro koncepcijas ir lanksčius darbo modelius su galimybe dirbti iš namų.

Tuo pat metu plėtros centras „Jungheinrich“ leidžia praplėsti esamą tarptautinį įmonės skaitmeninės plėtros tinklą. Šis tinklas apima ne tik Zagrebą, bet ir kitus Europos didmiesčius – Hamburgą, Miuncheną, Madridą ir Gracą. Siekdama sukurti taip vertinamą sinergiją Kroatijos komanda glaudžiai bendradarbiauja su kitais „Jungheinrich“ programinės įrangos centrais, tačiau daugiausia – su Grace įsikūrusia „Jungheinrich Systemlösungen“.

Apskritai įmonė žengia svarbų žingsnį savo 2025+ m. grupės strategijos įgyvendinimo link. Be plečiamo automatizavimo ir skaitmeninimo, „Jungheinrich“ siekia padidinti savo reikšmę pasauliniu mastu.

Apie „Jungheinrich“

1953 m. įkurta „Jungheinrich“ yra viena iš pirmaujančių vidaus logistikos sprendimų tiekėjų. Didelis pramoninių krautuvų, automatizuotų logistikos sistemų ir paslaugų asortimentas leidžia „Jungheinrich“ klientams pasiūlyti specialiai Pramonės 4.0 iššūkiams pritaikytus sprendimus. Grupei, kurios būstinė yra Hamburge, daugiau nei 40 šalių visame pasaulyje atstovauja jos tiesioginių pardavimų įmonės, o maždaug 80 šalių – partnerių įmonės. „Jungheinrich“ turi 18 000 darbuotojų visame pasaulyje, o bendri konsoliduoti pardavimai 2020 metais siekė 3,81 milijardo eurų. „Jungheinrich“ akcijomis prekiaujama „MDAX“.

Ar turite klausimų?