+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage EJC 112z

Vairalazde valdomas krautuvas 1,2t

  • 2500 - 4700 mm
  • 1200 kg
  • Įvairiapusis dėl ratukinių šakių kėlimo mechanizmo
  • Manevringas ir kompaktiškas dėl mažo darbinio koridoriaus pločio
  • Proporcingoji hidraulinė sistema užtikrina švelnų kėlimą ir nuleidimą
  • Visi parametrai kontroliuojami 2 colių ekrane
  • Paprastas akumuliatoriaus įkrovimas integruotu įkrovikliu

EJC 112z

Manevringi ir lankstūs aukštai keliantys vežimėliai EJC 112z yra ypač universalūs. Papildomas ratukinių šakių kėlimo mechanizmas padidina šių krautuvų prošvaisą, o tai leidžia greitai ir lengvai įveikti didelius nelygumus, slenksčius ir rampas. Be to, ratukinių šakių kėlimo mechanizmą galima naudoti dviejų padėklų vienu metu transportavimui. Ratukinės šakės ir stiebo kėlimo mechanizmai veikia nepriklausomai vienas nuo kito. Net ir ankščiausiose erdvėse EJC 112z dėl savo kompaktiško dizaino nepraranda savo manevringumo. Proporcingoji hidraulinė sistema užtikrina net ir sunkių krovinių tolygų ir tikslų sukrovimą ir iškrovimą. Tai apsaugo ne tik krovinį, bet ir krautuvą bei Jūsų sandėlio infrastruktūrą. Galingi trifaziai varikliai varomi ilgaamžiais akumuliatoriais, kurie greitai ir lengvai įkraunami integruotu įkrovikliu. Dar lankstesnį EJC 112z naudojimą užtikrina mūsų pažangi ličio jonų technologija.

Ličio jonai

Content Ličio jonai + 5 metai Logotipas
Jokių rūpesčių. Jokio kompromiso.

Su Jungheinrich „Li-ion Guarantee Plus“ - mūsų aukštos kokybės ličio jonų baterijomis - mes suteikiame Jums ilgalaikės eksploatacijos pažadą iki 8 metų. Mes suprantame: didelis našumas ir ilgas baterijos tarnavimo laikas yra būtini sėkmei.

Esame tikri, kad Jus įtikinsime. Garantuojame, kad per 6 mėnesius po pristatymo greitai ir lengvai galėsite grįžti prie ankstesnės technologijos nenurodydami priežasčių.

Sužinokite daugiau

Savybės

Modelio apžvalga

Model Keliamoji galia Kėlimo aukštis Važiavimo greitis Bendras ilgis Akumuliatoriaus įtampa
EJC 112z 1 200 kg 4 700 mm 6 km/h 1 933 mm 24 V

Ar turite klausimų?