+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Kampagne Einsteiger NHW Mayi

Mėnesio darbuotojas - kiekvieną mėnesį

Atsisveikinkite dabar su savo senuoju rankiniu padėklų vežimėliu ir pasikvieskite naują pagalbininką. Krauti, sandėliuoti ar transportuoti: net specialiems Jūsų naudojimo atvejams parinksime tinkamą darbuotoją. Žinoma, profesionalams skirtos patikimos „Jungheinrich“ kokybės už mažą kainą.

Pagalba Jūsų verslui, atliekant transportavimo arba krovimo darbus. Gabenkite prekes kaip niekada saugiai ir paprastai.

Su naujaisiais elektriniais kėlimo vežimėliais EJE M13/M15 ir EJC M10/M13 su viengubu arba dvigubu stiebu arba su plačios provėžos ratais galėsite dirbti kaip niekada paprastai ir saugiai. Elektrinė pavara suteikia galingą pagalbą, ir integruotas krovimo įrenginys užtikrina, kad naujuosius elektrinius kėlimo vežimėlius galėsite greitai vėl įkrauti iš kiekvieno šakutės lizdo. Tad universalūs pagalbininkai yra parengti dirbti, kada tik Jums prireikia.

Užsakykite naujuosius kėlimo vežimėlius „Jungheinrich Profishop“

Į „Profishop“


Krauti, sandėliuoti, transportuoti - išbandykite naująjį elektrinį kėlimo vežimėlį, kuriam taikoma akcija


Lengvai gabenkite sunkius krovinius Lengvai gabenkite sunkius krovinius

Išleiskite savo senąjį rankinį padėklų vežimėlį į užtarnautą poilsį ir sunkius krovinius gabenkite lengviau ir ergonomiškiau, naudodami elektrinę pavarą.


Galimybė įsigyti už mažą kainą Galimybė įsigyti už mažą kainą

Ar techninė pagalba, kurios Jums kartais reikia trumpiems naudojimo atvejams, turėtų būti įsigyjama nebrangiai? Su naujaisiais elektriniais kėlimo vežimėliais Jūs gausite profesionalams skirtą kokybę už mažą kainą.


Tinka naudoti visada ir visur Tinka naudoti visada ir visur

Visada parengtas naudoti: dėl integruoto įkroviklio, su kuriuo galite įkrauti savo naujuosius elektrinius kėlimo vežimėlius iš kiekvieno šakutės lizdo, Jūs esate visuomet iš karto pasiruošę naudoti.


Lanksčiai ir praktiškai naudojamas Lanksčiai ir praktiškai naudojamas.

EJE M13/M15 galima pasirinktinai įsigyti su integruota svėrimo įranga. Vienos operacijos metu atlikite dvi operacijas: gabenkite ir sverkite prekes. Taip pat žymiai supaprastėja Jūsų prekių priėmimo kontrolė.


Labai manevringas dėl nedidelių matmenų Labai manevringas dėl nedidelių matmenų

Kompaktiška konstrukcija ir mažas priekinės dalies ilgis užtikrina didžiausią manevringumą. Dėl mažo bendro aukščio naujuosius elektrinius kėlimo vežimėlius taip pat galima optimaliai naudoti ankštuose sandėliuose.


Daugiau saugumo kasdieniuose darbuose Daugiau saugumo kasdieniuose darbuose

Mūsų naujieji elektriniai kėlimo vežimėliai užtikrina puikų stabilumą važiuojant tiesiai ir posūkiuose. Dėl nedidelių matmenų net mažesnio ūgio operatoriai optimaliai mato šakių galus, ir žemiau nuleista kojų apsaugo mažina susižeidimo pavojų.


Mažesnės techninės priežiūros išlaidos dėl akumuliatoriaus, kuriam nereikia atlikti techninės priežiūros Mažesnės techninės priežiūros išlaidos dėl akumuliatoriaus, kuriam nereikia atlikti techninės priežiūros

Kėlimo vežimėlį galima įvairiai naudoti, gelinį akumuliatorių derinant su integruotu įkrovikliu, nes papildomai nereikia įpilti vandens.

Susipažinkite iš arčiau su naujaisiais kėlimo vežimėliais: 


Stage Dividendai

Jūsų kontaktiniai duomenys

Nauji krautuvai

Telefonas

+370 52322242

Susisiekite

Ar turite klausimų?