+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Service There for you Campaign 2020
Aptarnavimas – visuomet galite mumis pasikliauti

Kad ir koks būtų iššūkis, mes niekada jūsų nepaliksime.

Kad ir kas nutiktų – galite pasikliauti „Jungheinrich“ aptarnavimo komanda. Nesvarbu, kokia situacija ar iššūkis kilo jums ar jūsų verslui, mes visada pasiruošę jums padėti.

Mūsų pirmaujantys vidaus logistikos sprendimai kuria šios pramonės šakos naujus standartus, o tokia pati kokybė ir inovacijos atsispindi visapusiškame atsidavime klientų aptarnavimui. „Jungheinrich“ aptarnavimo ekspertų komanda pasirengusi jums padėti visą parą, esant bet kokiai situacijai.

Iššūkiai, su kuriais dabar visi susiduriame

Nors vidaus logistikos procesai tampa vis sudėtingesni ir teikia vis daugiau iššūkių, yra vienas nekintantis dalykas, kuriuo visada galite pasikliauti: „Jungheinrich“ klientų aptarnavimo, palaikymo ir atsarginių dalių logistikos komandos stiprybė. Aktyviai dirbame siekdami galimas problemas pašalinti dar prieš joms atsirandant. Mūsų specialiai pritaikytos paslaugos, saugos ir mokymo sprendimai bei originalių atsarginių dalių tiekimas visame pasaulyje užtikrina, kad jūs savo veikloje galėtumėte nuolat išlaikyti aukštą saugumo ir pasiekiamumo lygį.

Pandemijos laikotarpiu įrodėme savo lankstų požiūrį ir toliau esame pasiruošę padėti savo klientams imdamiesi visų reikiamų atsargumo priemonių. Mes jumis rūpinamės, todėl kad ir kur būtumėte, kad ir koks būtų metas – diena ar naktis – suteiksime pagalbą. „Jungheinrich“ aptarnavimo ir palaikymo komanda visada pasiruošusi padėti, o mūsų aukščiausios klasės aptarnavimo, palaikymo ir atsarginių dalių tiekimo paslaugos užtikrins jūsų galimybę veikti ir vykdyti savo darbą visą parą.

Rūpinkitės savo verslu, o mes pasirūpinsime viskuo kitu.

Picture There for you

Paslaugos.

Prastovos – jau praeitis.

„Jungheinrich“ aptarnavimo paslaugos apima daugybę remonto ir techninės priežiūros paketų. Jos skirtos užtikrinti, kad jūsų verslas nesustotų, – nesvarbu, ar turite didelį šakinių krautuvų parką, daug logistikos įrangos, ar tik vieną šakinį krautuvą, kurį naudojate diena iš dienos.

Iškilus problemai mūsų patyrusių inžinierių komanda visada pasiruošusi suteikti žinių ir aktyviai spręsti problemas siekiant greitai pašalinti bet kokį gedimą, visada laikantis socialinio atstumo ir saugant jus bei jūsų personalą.

Visi mūsų specialistai turi reikiamas asmeninės apsaugos priemones: kaukes, pirštines ir  higienines servetėles, todėl gali saugiai dirbti ir nesukelti jums pavojaus. Nepertraukiama mūsų aptarnavimo specialistų veikla krizės metu parodė, kad „Jungheinrich“ sistema yra svarbi mūsų klientams ir tokia liks ateityje.

Paslaugų paketai

Mūsų modulinis paslaugų asortimentas leidžia nuspręsti, kokias paslaugas norite iš mūsų gauti. Galite rinktis iš pakopinių techninės priežiūros paketų diapazono arba visapusiško aptarnavimo paketų, kuriais siūloma dar daugiau aptarnavimo paslaugų.

Į mūsų plačios apimties paslaugų paketus gali būti įtraukti toliau nurodyti elementai:

Šakinių krautuvų remonto paslauga
Saugumo paslauga
Techninės priežiūros paslauga
Hidraulinės alyvos paslauga
Akumuliatorių paslauga
Įkroviklių paslauga
Padangų paslauga

Trumpai apie aptarnavimo naudą:

•    Nuolatinis pasiekiamumas ir aukštas transporto priemonių parko saugumo lygis.
•    Saugus planavimas ir išlaidų skaidrumas atliekant fiksuotus mokėjimus kas mėnesį.
•    Platus sutarties galimybių pasirinkimas.
•    Individualus jūsų transporto priemonių parko techninės priežiūros planavimas.
•    Glaudus partneryste paremtas bendradarbiavimas.

Picture There for you 2 (1)

Palaikymas.

Medžiagų tvarkymo įranga yra itin svarbi jūsų verslui, tad „Jungheinrich“ pasirengusi jums padėti, kad būtų užtikrintas maksimalus įrangos veikimo laikas.

Greiti sprendimai ypač svarbūs iškilus problemai, o mes turime darbuotojus, kurie pasirengę greitai veikti. Turime ne tik aktyviai reaguojančią komandą. Mūsų nauja aptarnavimo programa „Call4Service“ leidžia sutaupyti brangaus laiko, nes galite su klientų aptarnavimo komanda susisiekti tiesiogiai visą parą, naudodami mobilųjį įrenginį. Tai ypač svarbi sistema, leidžianti pagerinti jūsų potyrius, ypač kai dirbate nuotoliniu būdu, nes ji suteikia galimybę aptarnavimo užklausas pateikti esant bet kur ir bet kuriuo metu.

Trumpai apie „Call4Service“ naudą:

•    Taupo laiką
•    Lanksčios ir intuityvios funkcijos
•    Didesnis esamos jūsų aptarnavimo užklausų būsenos aiškumas
•    Greita ir paprasta naudoti

Kokios paslaugos reikalingos ir kuriuo metu? Praneškite mums naudodamiesi programa.

Visą jūsų įrangos informaciją galima rasti programoje, todėl galima lengvai ją identifikuoti. Galite nurodyti datą ir laiką. Taip pat galima pridėti nuotraukų. Išsiuntę užklausą, iš karto el. paštu gausite patvirtinimą. Intuityvus jūsų užklausų tvarkymo būdas leidžia sutaupyti labai daug laiko. Jūs išvengsite ilgų pokalbių telefonu, o mes gausime visą reikiamą informaciją.

Picture There for you 4

Atsarginės dalys.

Mūsų darbuotojai 365 dienas per metus daro viską, kad originalios „Jungheinrich“ atsarginės dalys būtų jums pateiktos greitai ir patikimai visame pasaulyje.

Mūsų įmonės atsarginių dalių sandėliai išsidėstę įvairiose šalyse, todėl galime užtikrinti, kad originalios atsarginės dalys jus pasieks pačiu artimiausiu metu, net jei uždarytos valstybių sienos, kaip buvo šiuo pandemijos laikotarpiu. Europoje taip pat siūlome atsarginių dalių pristatymą kitą dieną po užsakymo pateikimo. „Jungheinrich“ atsarginės dalys per naktį gabenamos tiesiai mūsų aptarnavimo specialistams, todėl jums reikalingą darbą jie gali atlikti jau kitą rytą. Užtikriname, jog platus, daugiau nei 100 000 originalių atsarginių dalių apimantis asortimentas būtų pasiekiamas bent dešimt metų, kad jūsų šakiniai krautuvai niekada nesustotų.

„Jungheinrich Parts Online“ leidžia lengvai ir patogiai užsisakyti bet kokias pageidaujamas atsargines dalis bet kada ir bet kur. Vos vienas mygtuko spustelėjimas – ir atsarginė dalis jau keliauja pas jus. Atsarginių dalių užsakymo internetu paslauga visada pasiekiama, jums tereikia susirasti ir užsisakyti iš plataus dalių ir eksploatacinių medžiagų asortimento. Galbūt norite pakeisti nusidėvėjusią dalį ar užsisakyti priedą, o gal ketinate krautuvą modernizuoti naudojant naują technologiją? Kad ir kokie būtų jūsų poreikiai, mes visada padėsime, o 98 % dalių pasiekiamumas reiškia, kad jūsų užsakymas bus išsiųstas per 24 valandas.

Siekiant kuo labiau sumažinti prastovas ypač svarbu naudoti originalias „Jungheinrich“ atsargines dalis. Mūsų originalios atsarginės dalys atitinka aukštus įrangos techninių savybių reikalavimus ir padeda apsisaugoti nuo nelaimingų atsitikimų, kurie gali kilti naudojant ne originalias dalis.

Trumpai apie „Jungheinrich Parts Online“ naudą:

•    Atsarginių dalių pasiekiamumo ir kainos informacija matoma iš karto
•    Užsakymas visame pasaulyje visą parą
•    Intuityvi sąsaja
•    Greitas susisiekimas portale su asmeniniu kontaktiniu asmeniu
•    Pasiekiama daugiau kaip 20 kalbų
•    Originalių atsarginių dalių užsakymas užtikrina garantinių reikalavimų vykdymą

Picture There for you 5

„Jungheinrich“ aptarnavimas, palaikymas ir atsarginės dalys – mes visada pasiruošę jums padėti!

Dėl asmeninės konsultacijos galite susitarti jau šiandien.

Stage Dividendai

Jūsų kontaktiniai duomenys

Servisas

Telefonas

+370 52322245

Susisiekite

Ar turite klausimų?