+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Aukštųjų stelažų sandėlio stelažų darbinis įrenginys
Greičiau pasiekiamas didesnis perkrovimo našumas

Padėklams skirti stelažų darbiniai įrenginiai

Didelis greitis ir tikslumas sukraunant ir iškraunant krovinius automatiniame padėklų sandėlyje yra svarbiausi dalykai.

Našumo didinimas automatiniame padėklų sandėlyje

Jei norite pasiekti didžiausią prekių perkrovimo našumą, lemiami veiksniai yra greitis ir efektyvumas. Automatinių padėklų sandėlių privalumai išryškėja tuomet, kai dirbant keliomis pamainomis (iki 24/7) ir/ar ankštoje erdvėje sandėliuojamas ir perkraunamas didelis prekių kiekis. Stelažų sistema, programinė įranga ir visi naudojami įrenginiai turi tobulai tarpusavyje sąveikauti. Todėl Jūsų automatinį padėklų sandėlį privalo suplanuoti ir realizuoti toks patyręs ekspertas kaip „Jungheinrich“.

Maksimalus erdvės išnaudojimas

Automatiniai padėklų sandėliai gali būti integruoti arba laisvai stovintys „Silo“ sandėliai iki 45 m aukščio. Dėl to maksimaliai išnaudojama erdvė. Padėklų, tinklinių dėžių atraminiai paviršiai ir individualių atramų sistemos gali atlaikyti apkrovą iki 7,5 t. Vieno, dviejų ar kelių aukštų konstrukcijos sandėliuose galima laikyti beveik visų rūšių prekes. Sandėlis gali būti eksploatuojamas kaip sandėlis su įprastine temperatūra, kaip sandėlis su palaikoma temperatūra ir kaip šaldomas sandėlis iki –35 °C.

Greitesnis Jūsų prekių perkrovimas 

Specialūs spartūs stelažų darbiniai įrenginiai automatiniame padėklų sandėlyje užtikrina greitą Jūsų prekių sukrovimą ir iškrovimą. 7,5 t keliamosios galios jie juda greitai ir tiksliai užtikrindami maksimalų energijos efektyvumą. Todėl Jūsų automatinis padėklų sandėlis stelažų darbinių įrenginių pagalba veiks optimaliai.

Išplečiamumas numatytas: kreivėmis judantys stelažų darbiniai įrenginiai

Prie siauro koridoriaus prijungti stelažų darbiniai įrenginiai juda tik viename stelažų siaurame koridoriuje, o kreivėmis judantys stelažų darbiniais įrenginiai vienu metu aptarnauja kelis siaurus koridorius: pilnai išnaudojamas sandėlio talpumas. Norint padidinti perkrovimo našumą, į sandėlio sistemą galima integruoti kitus įrenginius. Keitimo siaurame koridoriuje sistema užtikrina greitą ir saugų darbinio įrenginio pakeitimą. Išvengiama su kontrolės elementais, reguliavimo sistemomis, saugos įtaisais ar pagalbiniais prietaisais, skirtais įrenginio keitimui ant bėgių, susijusių išlaidų.

Jūsų automatinio padėklų sandėlio planavimas ir realizavimas iš vienų rankų

Nesvarbu, su kuo tai susiję, su prekių priėmimu, išdavimu, stelažų sistemomis, įvairiomis stotimis ar transportavimo sistemomis: mes mielai pirmiausia išanalizuosime Jūsų individualias transportavimo struktūras, surasime tinkančius Jūsų procesų optimizavimo sprendimus ir kartu su Jumis suplanuosime optimalų Jūsų automatinio padėklų sandėlio darbą. 


Ar turite klausimų?