+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage EZS_350a

Automatizuotas vilkikas

  • 5000 kg
  • Efektyvus, technologiškai saugus transportavimo užduočių atlikimas
  • Optimizuoti transportavimo keliai dėl tikslios lazerinės navigacijos
  • Daugybė saugumo sistemų darbui mišriu režimu
  • Galimos skirtingos movos
  • Paprastas integravimas į esamas IT sistemas

EZS 350a

Mūsų universalūs ir tvirti automatizuoti vilkikai EZS 350a paįvairins Jūsų gamybos aplinką. Jie ypač tinka efektyviam priekabų iki 5 000 kg vilkimui, pavyzdžiui, gamybos tiekimui. Transporto priemonėmis be vairuotojo (TPBV) sukurta patikrintų serijinių krautuvų pagrindu, kad tikslingai būtų pagerinti darbo ir transportavimo procesai. Automatiniai vilkikai patikimai ir saugiai atlieka visus kasdienius darbus ir pasižymi tikslia navigacijos technologija ir visapusiška saugos koncepcija. 24 V trifazis variklis užtikrina didelį našumą ir mažas energijos sąnaudas. Vilkikas naviguoja lazerinės navigacijos pagalba; tam reikalingi atšvaitai pritvirtinami važiavimo kelyje. EZS 350a veikia mišriu režimu kartu su rankiniu būdu valdomomis transporto priemonėmis ir pėsčiaisiais, periferijoje arba kaip autonominė sistema. Tokiu būdu užtikrinamas efektyvesnis gamybos tiekimas.

Ličio jonai

Content Ličio jonai + 5 metai Logotipas
Jokių rūpesčių. Jokio kompromiso.

Su Jungheinrich „Li-ion Guarantee Plus“ - mūsų aukštos kokybės ličio jonų baterijomis - mes suteikiame Jums ilgalaikės eksploatacijos pažadą iki 8 metų. Mes suprantame: didelis našumas ir ilgas baterijos tarnavimo laikas yra būtini sėkmei.

Esame tikri, kad Jus įtikinsime. Garantuojame, kad per 6 mėnesius po pristatymo greitai ir lengvai galėsite grįžti prie ankstesnės technologijos nenurodydami priežasčių.

Sužinokite daugiau

Savybės

Modelio apžvalga

Model Keliamoji galia Važiavimo greitis Bendras ilgis Akumuliatoriaus įtampa
EZS 350a 5 000 kg 12,5 km/h 1 962 mm 24 V

Ar turite klausimų?