+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage ETXa
Automatizuoto siaurų koridorių sandėlio pagrindas

Automatizuoti aukštųjų stelažų krautuvai

Mūsų automatizuoti aukštųjų stelažų krautuvai yra automatizuoto siaurų koridorių sandėlio pagrindas, kuriame taip pat yra stelažai, programinė įranga, tiekimo sistemos bei konvejerinės sistemos. Puikiai integruoti automatizuoti aukštųjų stelažų krautuvai efektyviai ir saugiai dirba 24 val. per parą.

Didžiausias sandėlio našumas - visą parą.

Jeigu nuspręsite rinktis vieną ar kelias automatizuotas transporto priemones aukštųjų stelažų krautuvo pagrindu, tuomet užsitikrinsite didžiausią savo sandėlio prieinamumą, našumą ir efektyvumą. Žemėje pakloti kabeliai ir siųstuvai-imtuvai užtikrina veiksmingą orientavimąsi koridoriuje. Norint užtikrinti 24/7 darbą, automatizuotus aukštųjų stelažų krautuvus galima prijungti prie stelažo srovės šynų. 

Pagrindas – patikimos standartinės transporto priemonės

Mūsų automatizuotų aukštųjų stelažų krautuvų pagrindas yra serijinės gamybos transporto priemonės. Šios
praktiškai išbandytos ir įsitvirtinusios standartinės transporto priemonės papildomos atitinkamais
automatiniais komponentais. Rezultatas – patikimos ir efektyvios transporto priemonės be vairuotojo (TPBV), pritaikytos Jūsų sandėlio darbams dideliame kėlimo aukštyje. 

Palaipsniui galima automatizuoti

Turimas rankiniu būdu valdomas transporto priemones galite palengva automatizuoti, o savo sandėlį su siaurais koridoriais
pritaikyti ateičiai. Dalinai automatizavę savo sandėlį su mūsų daug apdovanojimų gavusia „warehouseNAVIGATION“ sistema perkrovimo našumą padidinsite 25 %.
Ji sumažina vairuotojo darbo krūvį ir užtikrina tikslų pristatymą ir padėties nustatymą sandėlyje.
Visiškai automatiniu režimu automatizuotas aukštųjų stelažų krautuvas sandėlio koridoriuose juda pats ir patikimai atlieka jam priskirtas transportavimo ir sandėliavimo užduotis. 


Ar turite klausimų?