+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Padėklų konvejerinės sistemos
Medžiagų srautas pagal užsakymą

Padėklų konvejerinės sistemos

Vidaus logistika pagal užsakymą: Optimali padėklų konvejerinė sistema nulemia vidinio medžiagų srauto kokybę, ekonomiškumą ir patikimumą. „Jungheinrich“ siūlo modulines koncepcijas ir pažangiausias technologijas, tobulai Jums tinkančias ir atitinkančias Jūsų reikalavimus. 

Jūsų sandėlio koncepcijai tinkantys sprendimai

Kaip efektyviai ir ekonomiškai veikia Jūsų sandėlis, iš esmės priklauso nuo konvejerinių sistemų. Visai nesvarbu, norite savo sandėlį optimizuoti ar įrengti naują sandėlį, „Jungheinrich“ turi Jūsų tikslams tinkantį sprendimą. Mūsų padėklų konvejerines sistemas galima sukonfigūruoti tiksliai pagal Jūsų poreikius. Dėl mūsų sistemų modulinės struktūros galite medžiagų srautą tiksliai pritaikyti pagal savo poreikius ir turimą erdvę. 

Didelis našumas

Mūsų padėklų konvejerinių sistemų pagrindas yra Jūsų sandėlio ekonomiškumas ir produktyvumas. Tam naudojami įvairiausi komponentai. Pavyzdžiui, ritininiai, juostiniai arba grandininiai konvejeriai, stumdomi vežimėliai, keliamieji ir sukamieji stalai arba diržiniai keltuvai. Padėklus transportuodami 0,45 m/s greičiu savo sandėlyje pasieksite labai didelį našumo greitį ir taip palaikysite optimalų savo medžiagų srautą.

Lankstumas ir komfortas

„Jungheinrich" tinkamos padėklų konvejerinės sistemos naudojimas yra mūsų ekspertų konsultacijų ir išsamių procesinių žinių rezultatas. Dėl to galima puikiai suplanuoti Jums idealiai tinkančią sistemą. Jūsų pranašumai: Procesų lygiu tai apima maksimalų lankstumą, ekonomiškumą ir patogią techninę priežiūrą.


Ar turite klausimų?