+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Talpyklų konvejerinės sistemos
Pažangus modulinis principas

Talpyklų konvejerinės sistemos

Automatinės talpyklų konvejerinės sistemos yra pažangaus sandėlio automatizavimo, didžiausios dinamikos ir integruotų procesų pagrindas. Kartu su „Jungheinrich“ sandėlio valdymo sistema (WMS) savo medžiagų srautą pakelsite į naują, aukštesnį lygį. 

Maks. 50 kg sveriančių talpyklų, kartono dėžių, padėklų ir gaminių transportavimas

Viskas dėl medžiagų srauto: Naujoviškos kartono dėžių ir talpyklų konvejerinės sistemos atvers kelią pažangiam sandėlio automatizavimui, kitų mašinų integravimui ir prijungimui prie efektyvių ir visapusiškai optimizuotų vidaus logistikos procesų. Svarbiausia - medžiagų ir prekių transportavimas, rūšiavimas, įdėjimas ir išėmimas bei laikinas sukrovimas. Kad Jūsų logistika nuoaltos veiktų: efektyviai, saugiai, greitai.

Visada lanksti: „Jungheinrich“ modulinė sistema

Su talpyklų konvejerinėmis sistemomis Jūs esate greito judėjimo kelyje. Ir ne tik dėl 1,50 m/s siekiančio transportavimo greičio. Mūsų modulinė sistema atvers Jums visai naujų sandėlio automatizavimo ir prijungimo prie maks. ekonomiškų vidaus logistikos procesų galimybių. Visam tam pakaks mažai vietos ir aukščių skirtumai nebus jokia kliūtis. 

Visapusiškas planavimas didina efektyvumą ir ekonomiškumą

Prie „Jungheinrich“ sandėlio valdymo sistemos (WMS) prijungtos mūsų pažangios, išplečiamos talpyklų konvejerinės sistemos pakels Jūsų vidaus logistikos procesus į naują, aukštesnį lygį. Visapusiškas planavimas papildomas mūsų techninės priežiūros pasiūlymais. Dėl sumažėjusio techninės priežiūros poreikio ir didesnio energijos naudojimo efektyvumo pagerinsite visas Jūsų įrangos veiklos sąnaudas. Jūsų logistika ne tik tvari ir patikima, bet ir ekonomiška. 


Ar turite klausimų?