+370 52322242 Techninės priežiūros tarnybos karštoji linija Nemokamas telefono numeris:
Užklausa
Naujienlaiškis
Stage Sistemų tiekėjas
Išmani Jūsų sandėlio vidaus logistika

Patyręs sistemų kūrėjas

Remdamiesi plačiomis procesų žiniomis mes sukursime Jums individualią logistikos sistemą nepriklausomai nuo automatizavimo lygio. Ir taip, kartu su Jumis, Jūsų sandėlio efektyvumą ir produktyvumą pakelsime į visai naują lygį.

Sistemingas efektyvumo ir produktyvumo didinimas

Išmanią vidaus logistiką mes suprantame kaip darnų žmogaus, mašinos, programinės įrangos ir individualių sandėlio sąlygų veikimą išvien. Naudos iš to gausite Jūs, maža ir vidutinė įmonė, taip pat pasaulinio lygio kompanija, turinti sudėtingas ir labai automatizuotas sandėliavimo sistemas. Nes kai efektyvumas ir produktyvumas pasiekiami sistemingai, tai yra aprėpiant visą sistemą, atsiveria visai naujos galimybės. Tinkamas sprendimas ne visada turi būti susijęs su automatizavimu. Prekių ar medžiagų srautą Jūsų sandėlyje mes formuojame atsižvelgdami į Jūsų individualius poreikius: procesai gali būti vykdomi rankiniu būdu, pusiau automatiškai ar visiškai automatiškai - taip, kaip Jums reikia.

Content Sistemų kūrėjas Geriausias logistikos prekės ženklas

Geriausias logistikos prekės ženklas

Renkant „geriausią logistikos prekės ženklą“ „Jungheinrich“ yra skaitytojų išrinkto sąrašo viršuje.

"Es geht nicht nur um Effizienz, sondern auch um die Zukunftsfähigkeit."

Aukščiausios klasės sandėlio sistemos yra pagrįstos partneryste

Įgyvendindami savo projektą pasikliaukite kompetentingu partneriu, tvariomis išmanaus sprendimo koncepcijomis bei aukščiausios klasės technine priežiūra ir pagalba. Įgyvendinant tokį projektą mes pakonsultuosime Jus medžiagų srauto klausimais, padėsime suplanuoti ir suprojektuoti logistikos procesus bei realizuoti Jūsų sistemą. Būdami generaliniu rangovu skirsime Jums asmeninį kontaktinį partnerį, kuris koordinuos visas sritis ir bet kada supažindins Jus apie esamą padėtį. Ir sėkmingai užbaigę projektą galite pasitikėti mūsų plačia paslaugų po pardavimo programa - visame pasaulyje dirbantys klientų aptarnavimo technikai užtikrins, kad Jūsų sistema nuolat sėkmingai veiktų ir liktų perspektyvi.

Kokybė ir patikimumas visose srityse

„Jungheinrich“ turi sukaupusi visame pasaulyje unikalią patirtį logistikos sistemų srityje ir didelę gaminių pasiūlą. Pradedant kėlimo vežimėliais, aukštųjų stelažų krautuvais ir baigiant stelažų darbiniais įrenginiais bei konvejerinėmis sistemomis. Todėl norėdami užtikrinti mūsų sprendimų kokybę ir patikimumą, pagrindinius vidaus logistikos komponentus gaminame patys ir patys teikiame su tuo susijusias techninės priežiūros paslaugas. Tokiu būdu galime Jums padėti patikimai, ilgalaikiai ir be kompromisų pasiekti Jūsų įmonės tikslus.

"Automatisierung bringt Effizienz in Bewegung."

Automatizavimo sprendimai - individualūs kaip ir Jūsų sandėlis

Skaitmeniniame pasaulyje, kuriame greitėja tempas, o prekių judėjimo ritmas keičiasi vis sparčiau, Jūsų sėkmę nulemia darnus sandėlio funkcionavimas. Kartu su Jumis rasime Jums tinkamą automatizavimo lygį ir optimalius automatizavimo komponentus. Būdami automatizavimo partneriu lydėsime Jus kiekviename etape - nuo pirmosios idėjos pristatymo ir sandėlio paleidimo iki pat sandėlio išplėtimo ir techninės priežiūros.

3 žingsniai iki Jūsų poreikius tenkinančio automatizavimo sprendimo.

Sužinokite daugiau

Stage Projektų servisas

Sistemingas kelias link didesnio efektyvumo

Ar turite klausimų?